اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آموزشی FPGA نوآوران الکترونیک NSK114

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد آموزشی FPGA نوآوران الکترونیک NSK114

نوشته اصلی توسط black-8
    سلام دوستان

آقا من مشکلم به بحث تاپیک ربط نداره ولی گفتم اینجا بپرسم حتما شما میدونید

من چن وخ پیش یه هدر برد اسپارتان 3 نو آوران خریدم ( (FPGA Project Board XC3S400 (PQ208 مدل NPB150 )

تو بانداری اسکن، چین XC3S400 و xcf02s شناخته میشه وبرنامه رو بدون مشکل رو XC3S400 دانلود میکنم و کار هم میکنه

ولی وقتی فایل mcs همون کد رو برای xcf02s درس میکنم (اینم بدون مشکل پروگرم میشه ،وریفای هم میشه!!! ) ، برنامه اجرا نمیشه ! oo:

حالا دوستان نظری ندارن ایراد کارم از کجاس ؟ موقه ی درس کردن فایل پروم تیکی چیزیو از قلم میندازم یا چی؟ :angry:
    سلام
    جسارت نباشه ها، شاید این نکته رو فراموش کردید که بعد از اینکه بیت فایل رو روی حافظه فلش ریختید باید مود برنامه ریزی (Configuration Mode) قطعه FPGA رو تغییر بدید تا به صورت Serial Master قرار بگیره و اطلاعات پیکربندی رو به صورت سری از حافظه فلش بخونه و بعد خود به خود اجرا کنه.
    برای تغییر مود configuration هم معمولا سه تا dip switch روی برد قرار میدن که میشه صفر و یکشون کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehbas
      سلام
      جسارت نباشه ها، شاید این نکته رو فراموش کردید که بعد از اینکه بیت فایل رو روی حافظه فلش ریختید باید مود برنامه ریزی (Configuration Mode) قطعه FPGA رو تغییر بدید تا به صورت Serial Master قرار بگیره و اطلاعات پیکربندی رو به صورت سری از حافظه فلش بخونه و بعد خود به خود اجرا کنه.
      برای تغییر مود configuration هم معمولا سه تا dip switch روی برد قرار میدن که میشه صفر و یکشون کرد.
      ممنون از پاسختون ولی برد NPB150 اصا قابلیت تغییر مد نداره ! هر سه تا پین مد کانفیگ هم زمین هستن که میشه سریال مستر

پیشناهادی ؟ انتقادی؟ ... :/
      پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سلام
        اصولا باید داخل سی دی راهنمای استفاده از برد و نحوه پروگرام کردن باشه . در هر صورت من فایل راهنمای NSk114 رو اینجا میزارام فصل 16 و 17 رو بخونید نحوه پروگرام کردن رو توضیح داده

http://s4.picofile.com/file/7830718602/NSK114.7z.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار

بورد اسپارتان 6 ؛ atlys الان 200 دلاره، با احتساب دلار 4 هزارتومنم میشه 800 تومن که زمین تا آسمون امکانات و کیفیتش با این بورد متفاوته
          ورد اسپارتان 6 ؛ atlys الان 419 دلاره که با حساب دلاری 3 هزار تومنم میشه یک میلیون و دویست و پنجاه تومن ! اینم لینکش :
          http://www.digilentinc.com/Products/Detail.cfm?NavPath=2,400,836&Prod=ATLYS&CF ID=5255412&CFTOKEN=15471fb2d4eecfe-D945B884-5056-0201-02A0ECAF00456B82

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X