اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای زنده کردن آردوینو Uno نیمه جان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای زنده کردن آردوینو Uno نیمه جان

سلام خدمت اساتید بزرگوار
    بنده یه اردوینو uno با مبدل atmega 16u2 دارم که تو زمان زنده بودنش خیلی باهاش پروژه زدم ولی یه چند وقتیه افتاده گوشه میز و خاک گرفته
    راستش دلیل اینکه این برد عزیز رو از دست دادم این بود که در اثر سهل انگاری دو تا سیم جامپر نری که یکیش به گرند و اون یکی ۵ ولت بود در لحظه اتصال کوتاه شد و بعد از اون حادثه موقعی که وصلش میکنم به پورت یو اس بی چیپ 16u2 روی برد شدیدا داغ می‌کنه و چراغ TX, RX بعد از یکی دو ثانیه فید میشن و احساسم اینه که پورت یو اس بی جریان رو محدود میکنه

رگولاتور 1117روی برد رو چک کردم اتصال کوتاهی بین پایه های گرند و مثبتش نداره، دیود و فیوز و همه اینا سالمن فقط یه ایرادی که هست من با مولتی متر روی تست دیود که اندازه میگیرم، ال ای دی های tx,rx,L روشن میشن ولی ال ای دی مربوط به ON از هر دو طرف که امتحان کردم روشن نمیشه، احتمالش هست از این led باشه مشکل؟

سیستم لحظه اتصال برد رو میشناسه ولی سریعا دیس کانکت میشه
    در ضمن یه uno سالم دیگه هم دارم اگه کمکی میکنه
    ممنون میشم راهنمایی کنین این عزیز از دست رفته رو دوباره به چرخه حیات برگردونم

درود.
    موقعی که متصل میکنی انگشتت بذار روی میکرو ببین میکرو داغ میشه یا نه
    اگر usb برق محدود میکنه با اداپتور تست کن دوباره ببین داغ میکنه میکرو یا نه
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      درود.
      موقعی که متصل میکنی انگشتت بذار روی میکرو ببین میکرو داغ میشه یا نه
      اگر usb برق محدود میکنه با اداپتور تست کن دوباره ببین داغ میکنه میکرو یا نه
      خود 328p خنک خنکه کاملا تو خواب
      ولی مبدل سریال که همون 16u2 هست در حد کباب کردن انگشت داغ میشه ولی عجیبه روش حتی یدونه خال هم نیوفتاده
      با مولتی متر روی حالت بازر بین ۵ ولت و گرند اتصال کوتاهی تشخیص نمیده، البته میدونم بهترش اینه که از روی پایه های 16u2 این کار رو بکنم ولی خیلی ریزه، حتی با پراب سوزنی هم نمیشه کاریش کرد، مبدل سریالی که روش هست حدود ۲۵۰ تومن قیمت کردم که با توجه به قیمت uno نمیصرفه

راستش آداپتور ۵ ولت مستقیم ندارم ولی یه رگولاتور کاهنده دارم ، ریپل خروجیش طبق مشخصات در حدود ۵۰ میلی ولته، آسیبی نمیزنه اگه خروجیشو وصل کنم به اردوینو؟

متشکرم بابت وقتی که میذارین

اصلاحیه: با شارژر گوشی تغذیه رو تامین کردم، مشکل فید شدن بر طرف شد, الان led ها همگی روشن میمونن حتی tx,rx ولی 16u2 شدیدا داغ میکنه، یه جوری که انگشتمو زدم یه مربع موند روش
      جدیدترین ویرایش توسط Hamid.MS; ۱۹:۲۲ ۱۴۰۵/۰۱/۲۴.

دیدگاه

سلام.
        نگاه کنید اتصالات برد خراب نشده اند؟
        بین پایه های مبدل سریال اشتباها با قلع به هم متصل نشده اند؟
        میگید برد قدیمیه و خاک خورده، یک شست و شو بدهید برد رو و بعد کاملا خشک کنید هم با سشوار هم با دست مال بعد دوباره برد را تغذی کنید.
        بهتر است یک عکس هم از برد قرار بدید.
        خروجی رگولاتور هم بگیرید ممکنه سوخته باشه و ولتاژش باعث داغ شدن مبدل سریال شده باشه.
        لطفا نتیجه را سریعا اعلام کنید.
        جدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۲۱:۴۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
          سلام.
          نگاه کنید اتصالات برد خراب نشده اند؟
          بین پایه های مبدل سریال اشتباها با قلع به هم متصل نشده اند؟
          میگید برد قدیمیه و خاک خورده، یک شست و شو بدهید برد رو و بعد کاملا خشک کنید هم با سشوار هم با دست مال بعد دوباره برد را تغذی کنید.
          بهتر است یک عکس هم از برد قرار بدید.
          خروجی رگولاتور هم بگیرید ممکنه سوخته باشه و ولتاژش باعث داغ شدن مبدل سریال شده باشه.
          لطفا نتیجه را سریعا اعلام کنید.
          روی برد تمیز تمیزه، تازه با الکل و مسواک تمیزش کردم برق میزنه
          ظاهرا هیچ قسمتش بهم خوردگی و اتصال نداره عکس میدم خودتون ببینین

خروجی پایه وسط رگولاتور هم نسبت به پایه سمت چپ ۳.۳ ولت و پایه راست نسبت به پایه چپ ۴.۵ ولت هستش, روش هم نوشته ams1117-5.0
          به نظر مشکوکه نه؟

ممنون بابت راهنمایی و وقتی که میذارین

دیدگاه

نمی شه گفت مشکوک
            ولتاژ بین پایه چپ و راست ولتاژ ورودی تونه ولتاژ خروجی رگولاتور 5 ولت باید باشه اما ورودی شما 4.5 ولته
            ورودی رو باید افزایش بدید بعد خروجی رگولاتور رو برام دوباره بفرستید.اگر دارید از ورودی طرف سوکت اداپتور استفاده می کنید باید حداقل ورودی 8-7 ولت باشه نه 4.5 ولت.

دیدگاه

نمی شه گفت مشکوک
              ولتاژ بین پایه چپ و راست ولتاژ ورودی تونه ولتاژ خروجی رگولاتور 5 ولت باید باشه اما ورودی شما 4.5 ولته
              ورودی رو باید افزایش بدید بعد خروجی رگولاتور رو برام دوباره بفرستید.اگر دارید از ورودی طرف سوکت اداپتور استفاده می کنید باید حداقل ورودی 8-7 ولت باشه نه 4.5 ولت.
              ولتاژ بدون بار شارژر ۵ ولت گوشی حدود ۵.۱ ولت بود، احتمالا با افت دیود و اینا رسیده به این مقدار
              خروجی کاهنده با ریپل ۵۰ میلی ولت آسیبی نمیزنه به برد؟ اگه آسیب نمیزنه تا ۱۰ ولت هم میتونم بدم حتی
              اگر ولتاژ پایه وسطی با چپ باید ۵ باشه که الان روی ۳.۳ هست که افتضاح به نظر میاد
              اگر تاییدش رو بدین که ماژول کاهنده اسیبی نمی‌رسونه من با ۱۰ ولت هم روشنش میکنم و نتیجه رو میگم خدمتتون
              جدیدترین ویرایش توسط Hamid.MS; ۲۲:۵۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۴.

دیدگاه

نه این مقدار ریپ ورودی وقتی وارد رگولاتور بشه دیگه تو خروجی تاثیر زیادی نداره.رگولاتور که داره ولتاژ رو کم میکنه این ریپ هم با این اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی، حذف میشه.
                جدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۲۳:۰۶ ۱۴۰۵/۰۱/۲۴.

دیدگاه

نه این مقدار ریپ ورودی وقتی وارد رگولاتور بشه دیگه تو خروجی تاثیر زیادی نداره.رگولاتور که داره ولتاژ رو کم میکنه این ریپ هم با این اختلاف ولتاژ ورودی و خروجی، حذف میشه.
                  من همین الان بهش ده ولت دادم، هم رگولاتور و هم مبدل سریال هر دو شدیدا داغ میکنن، متاسفانه مشابه رگولاتور رو ندارم و باید تهیه کنه
                  با این شرایط میشه گفت با تعویضش مشکل حل میشه؟
                  میکرو اصلی یعنی 328p همچنان خنک خنکه، اونم الان از رو برد بازش کردم، حیفه استفادش میکنم

موقعی که وصلش کردم، محافظ اتصال کوتاه ماژول کاهنده که روی دو آمپر محدودش کرده بودم فعال شد و روی پایه ورودی رگولاتور حدود ۳ ولت اینا میوفته و داغ میکنه

دیدگاه

احساس میکنم مشکل از خود میکرو هست و رگولاتور.
                    اگر رگولاتور 1117 دیپ دارید با سیم به طور موقت وصل کنید و تست کنید.
                    اگر رگولاتور 7805 هم باشد می شود به اردوینو خوراندش اما بهتر است برای تست به طور موقت روی برد باشد تا مشخص شود که ایا رگولاتور خراب است یا 16u2یا میکرو.

اگر یک اردوینو دیگه دارید میکروی ان را با این عوض کنید.هم این برد قدیمی رو با میکروی برد دیگر تست کنید و هم میکروی قدیمی رو با برد دیگر تست کنید.
                    جدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۲۳:۴۵ ۱۴۰۵/۰۱/۲۴.

دیدگاه

احساس میکنم مشکل از خود میکرو هست و رگولاتور.
                      اگر رگولاتور 1117 دیپ دارید با سی مبه طور موقت وصل کنید و تست کنید.
                      اگر رگولاتور 7805 هم باشد می شود به اردوینو خوراندش اما بهتر است برای تست به طور موقت روی برد باشد تا مشخص شود که ایا رگولاتور خراب است یا 16u2یا میکرو.

اگر یک اردوینو دیگه دارید میکروی ان را با این عوض کنید.هم این برد قدیمی رو با میکروی برد دیگر تست کنید و هم میکروی قدیمی رو با برد دیگر تست کنید.
                      میکروی اصلی رو کامل در اوردم و شرایط باز همینه، داغ کردن ها سر جاشون هستن, با تقریبا خوبی میشه گفت میکروی روی این برد فعلا سالم از معرکه در رفته، روی uno سالم هم حتما امتحان میکنم و نتیجه رو میگم خدمتتون

متاسفانه با توجه به شرایط اینترنت نمیشه شماتیک برد ها رو پیدا کرد وگرنه چند تا برد صوتی و گیرنده دارم که دو سه تا قطعات مشکوک به رگولاتور دارن ولی روش پارت نامبرشو نوشته، باید راه اندازیشون کنم و اندازه بگیرم

راستی یه رگولاتور دارم روش عینا همینو نوشته و مشکوکم به اینکه ۵ ولته یا نه، لطفا راهنمایی کنید من هیچ اطلاعاتی ازش پیدا نکردم تو سیسوگ و جوان
                      117-12 A1205G

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها

راستی یه رگولاتور دارم روش عینا همینو نوشته و مشکوکم به اینکه ۵ ولته یا نه، لطفا راهنمایی کنید من هیچ اطلاعاتی ازش پیدا نکردم تو سیسوگ و جوان
                        117-12 A1205G
                        به احتمال زیاد 5 ولت باشه یک عکس ازش قرار بدید تا بررسی بشه.
                        درضمن من از الان تا فردا بعد از ظهر نمیتونم جواب بدم لطفا منتظر جواب سریع نباشید.

دیدگاه

به احتمال زیاد 5 ولت باشه یک عکس ازش قرار بدید تا بررسی بشه.
                          درضمن من از الان تا فردا بعد از ظهر نمیتونم جواب بدم لطفا منتظر جواب سریع نباشید.
                          دقیقا چینش پایه ها و پکیجش عین همین 1117 خودمونه، حقیقتش چون اصلا توی عکس نمیوفته و دوربین گوشی خیلی قوی نیست که جزییات رو بتونه ثبت کنه و یه چیز تار در میاد اخرش خیلی فکر نکنم مفید باشه، باز هر طور صلاحه من میتونم عکس هم بفرستم

واقعا متشکرم که تا این وقت شب لطف کردین وقت ارزشمندتون رو برای پیگیری این موضوع صرف کردین، من سعی میکنم زودتر جواب بدم تا خیلی روی این موضوع معطل نشین، شما هر وقت جواب بدین من خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم

دیدگاه

خود 328p خنک خنکه کاملا تو خواب
                            ولی مبدل سریال که همون 16u2 هست در حد کباب کردن انگشت داغ میشه ولی عجیبه روش حتی یدونه خال هم نیوفتاده
                            با مولتی متر روی حالت بازر بین ۵ ولت و گرند اتصال کوتاهی تشخیص نمیده، البته میدونم بهترش اینه که از روی پایه های 16u2 این کار رو بکنم ولی خیلی ریزه، حتی با پراب سوزنی هم نمیشه کاریش کرد، مبدل سریالی که روش هست حدود ۲۵۰ تومن قیمت کردم که با توجه به قیمت uno نمیصرفه

راستش آداپتور ۵ ولت مستقیم ندارم ولی یه رگولاتور کاهنده دارم ، ریپل خروجیش طبق مشخصات در حدود ۵۰ میلی ولته، آسیبی نمیزنه اگه خروجیشو وصل کنم به اردوینو؟

متشکرم بابت وقتی که میذارین

اصلاحیه: با شارژر گوشی تغذیه رو تامین کردم، مشکل فید شدن بر طرف شد, الان led ها همگی روشن میمونن حتی tx,rx ولی 16u2 شدیدا داغ میکنه، یه جوری که انگشتمو زدم یه مربع موند روش
                            شما اول میکرو ۳۲۸ از روی برد بردار..سپس به برد ولتاژ ۱۲ ولت ۱ امپر بده.
                            بعد ولتاژ خروجی رگولاتور تست کن اگر زیر ۵ یا ۳ ولت بود نشون میده رگولاتور سالمه و بعدش اگر میکرو مبدل داغ کرد یعنی میکرو ۹۹ درصد سوخته.

اگر ولتاژ خروجی رگولاتور بیشتر از ۵ بود مثلا ۷ یا ۹ یا ۱۰ بود یعنی رگولاتور سوخته و احتمال ۸۰ درصد میکرو مبدل شما هم سوخته.
                            میکرو ۳۲۸ رو تنهایی با اداپتور ۵ ولت امپر پایین تست کن اگر داغ نکرد و جریان کشی نداشت احتمالا سالمه.
                            جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۱:۲۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۵.
                            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام خدمت اساتید بزرگوار
                              بنده یه اردوینو uno با مبدل atmega 16u2 دارم که تو زمان زنده بودنش خیلی باهاش پروژه زدم ولی یه چند وقتیه افتاده گوشه میز و خاک گرفته
                              راستش دلیل اینکه این برد عزیز رو از دست دادم این بود که در اثر سهل انگاری دو تا سیم جامپر نری که یکیش به گرند و اون یکی ۵ ولت بود در لحظه اتصال کوتاه شد و بعد از اون حادثه موقعی که وصلش میکنم به پورت یو اس بی چیپ 16u2 روی برد شدیدا داغ می‌کنه و چراغ TX, RX بعد از یکی دو ثانیه فید میشن و احساسم اینه که پورت یو اس بی جریان رو محدود میکنه

رگولاتور 1117روی برد رو چک کردم اتصال کوتاهی بین پایه های گرند و مثبتش نداره، دیود و فیوز و همه اینا سالمن فقط یه ایرادی که هست من با مولتی متر روی تست دیود که اندازه میگیرم، ال ای دی های tx,rx,L روشن میشن ولی ال ای دی مربوط به ON از هر دو طرف که امتحان کردم روشن نمیشه، احتمالش هست از این led باشه مشکل؟

سیستم لحظه اتصال برد رو میشناسه ولی سریعا دیس کانکت میشه
                              در ضمن یه uno سالم دیگه هم دارم اگه کمکی میکنه
                              ممنون میشم راهنمایی کنین این عزیز از دست رفته رو دوباره به چرخه حیات برگردونم
                              سلام
                              فید شدن مکرر دو ال ای دی tx rx نشان آسیب دیدن بوتلودر مبدل هست، باید اون رو دوباره روی آی سی پروگرام کنید
                              جدیدترین ویرایش توسط Imanasemani; ۰۲:۳۶ ۱۴۰۵/۰۱/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X