اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای زنده کردن آردوینو Uno نیمه جان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

شما اول میکرو ۳۲۸ از روی برد بردار..سپس به برد ولتاژ ۱۲ ولت ۱ امپر بده.
    بعد ولتاژ خروجی رگولاتور تست کن اگر زیر ۵ یا ۳ ولت بود نشون میده رگولاتور سالمه و بعدش اگر میکرو مبدل داغ کرد یعنی میکرو ۹۹ درصد سوخته.

اگر ولتاژ خروجی رگولاتور بیشتر از ۵ بود مثلا ۷ یا ۹ یا ۱۰ بود یعنی رگولاتور سوخته و احتمال ۸۰ درصد میکرو مبدل شما هم سوخته.
    میکرو ۳۲۸ رو تنهایی با اداپتور ۵ ولت امپر پایین تست کن اگر داغ نکرد و جریان کشی نداشت احتمالا سالمه.
    دیشب دقیقا همین کار رو کردم، میکرو ۳۲۸ بیرون بود، ولتاژ ۱۰ ولت و دو آمپری دادم به برد، محافظ اتصال کوتاهش رو دو آمپر فعال شد و ولتاژو آورد زیر ۴، توی همین حین ولتاژ خروجی رگولاتور ۱ ولت بود

در مورد میکروی ۳۲۸،. من روی uno سالمم همین رو انداختم و بدون مشکل دو یه تا برنامه آپلود شد روش که نشون میده خوشبختانه سالمه

راستی نظر شما در مورد آی سی کد A1205G / 117-12 چیه؟ به نظرتون رگولاتور ۵ ولته و میشه جایگزینش کرد؟

ممنون بابت وقتی که میذارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Imanasemani نمایش پست ها

سلام
      فید شدن مکرر دو ال ای دی tx rx نشان آسیب دیدن بوتلودر مبدل هست، باید اون رو دوباره روی آی سی پروگرام کنید
      ممنون بابت راهنماییتون ، با uno سالم راهی داره بوتلودرشو پیدا کنم و روش پروگرام کنم؟
      متاسفانه پروگرام کردنش رو دقیق بلد نیستم اگه راهنمایی کنید که چه کنم ممنون میشم، فقط میدونم از قسمت arduino as isp انجام میشه از ادامش اطلاعی ندارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها

دیشب دقیقا همین کار رو کردم، میکرو ۳۲۸ بیرون بود، ولتاژ ۱۰ ولت و دو آمپری دادم به برد، محافظ اتصال کوتاهش رو دو آمپر فعال شد و ولتاژو آورد زیر ۴، توی همین حین ولتاژ خروجی رگولاتور ۱ ولت بود

در مورد میکروی ۳۲۸،. من روی uno سالمم همین رو انداختم و بدون مشکل دو یه تا برنامه آپلود شد روش که نشون میده خوشبختانه سالمه

راستی نظر شما در مورد آی سی کد A1205G / 117-12 چیه؟ به نظرتون رگولاتور ۵ ولته و میشه جایگزینش کرد؟

ممنون بابت وقتی که میذارین
        به نظر رگولاتور سالمه.
        رگولاتور از روی برد جدا کن
        به پایه های رگولاتور سیم وصل کن.
        با منبع تغذیه تستش کن تا مطمعن بشی که رگولاتور سالمه و چند ولته.معمولا رگولاتور ۵ ولت هست.

بعد اینکه مطمعن شدی رگولاتور سالمه.در حالی که رگولاتور برداشتی به پایه پد خروجی رگولاتور روی برد خودت دستی ولتاژ ۵ ولت تزریق کن اگر بازم میکرو مدل شما 16u2 داغ کرد صد در صد میکرو سوخته.

اگر میکروش گرونه میتونی این میکرو با هیتر کامل از روی برد برداری و به جاش مبدل usb به سریال ارزان ch340 بخری و یجوری سیمکشی کنی روی برد سوار کنی با چسب بچسبونی روی برد.
        جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۱:۳۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۵.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام.
          برای بوت لودر این مقاله ها شاید به شما کمک کنند
          آموزش کامل نصب بوت لودر در برد آردوینو را آماده کردیم. در این مقاله با نحوه آپلود و ریختن Bootloader در میکروکنترلر آشنا میشویم.

دیدگاه

به نظر رگولاتور سالمه.
            رگولاتور از روی برد جدا کن
            به پایه های رگولاتور سیم وصل کن.
            با منبع تغذیه تستش کن تا مطمعن بشی که رگولاتور سالمه و چند ولته.معمولا رگولاتور ۵ ولت هست.

بعد اینکه مطمعن شدی رگولاتور سالمه.در حالی که رگولاتور برداشتی به پایه پد خروجی رگولاتور روی برد خودت دستی ولتاژ ۵ ولت تزریق کن اگر بازم میکرو مدل شما 16u2 داغ کرد صد در صد میکرو سوخته.

اگر میکروش گرونه میتونی این میکرو با هیتر کامل از روی برد برداری و به جاش مبدل usb به سریال ارزان ch340 بخری و یجوری سیمکشی کنی روی برد سوار کنی با چسب بچسبونی روی برد.

اره حدستون درست بود، رگولاتور کاملا سالمه، میکرو رو با سری قاشقی هویه از زیر حرارت دادم و از رو برد برداشتمش البته به سختی / روش درستی نیست ولی برای ما فقیر فقرا جوابه
            بعد از جدا کردن میکرو با تغذیه ۵ ولت زیر ۱۰۰ میلی آمپر جریان میکشه و هیچ قطعه ای داغ نمیکنه، با این شرایط داغی رگولاتور هم به خاطر اتصال کوتاه داخلی میکرو بود و الان بدون مشکل روشن میشه
            تا ۱۱ ولت تغذیشو بردم بالا و رگولاتور به صورت پایدار ۵ ولتش رو تو خروجی تامین میکرد

میکرو اصلی رو هم گذاشتم روی برد تا با پایه های tx, rx برد سالم ،اونو پروگرام کنم و استفادش کنم، بالاخره از هیچی بهتره

ممنون بابت راهنمایی های تمام عزیزانی که مشارکت کردند و وقت ارزشمندشون رو صرف این موضوع کردن

دیدگاه

میتونی یکدونه از این مبدل ها بخری و وصل کنی روی پایه های tx rx و از حالت اردینو دوباره استفاده کنی
              قیمتش ۱۰۰ تومنه

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

میتونی یکدونه از این مبدل ها بخری و وصل کنی روی پایه های tx rx و از حالت اردینو دوباره استفاده کنی
                قیمتش ۱۰۰ تومنه

خیلی خوبن اینا
                من داخل فروشگاه یه نمونه رو پیدا کردم ،شکل و شمایلش مثل این نیست ولی کاربردش همینه، منم همین کارو میکنم یکی از اینا خریدن خیلی بهتر از خریدن برد جدیده و کارو راه میندازه
                فقط یه موضوعی، این مبدل های خارجی برای ارتباط دائمی مناسب هستن؟، مثلا ارتباط پرینتر سه بعدی با کامپیوتر که نیاز دائمی به رد و بدل شدن اطلاعات بین فریمور و نرم افزار هست
                دقیقا همین مدلی که فرمودین ۱۰۰ تومنه از کدوم فروشگاه میشه خرید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها

ممنون بابت راهنماییتون ، با uno سالم راهی داره بوتلودرشو پیدا کنم و روش پروگرام کنم؟
                  متاسفانه پروگرام کردنش رو دقیق بلد نیستم اگه راهنمایی کنید که چه کنم ممنون میشم، فقط میدونم از قسمت arduino as isp انجام میشه از ادامش اطلاعی ندارم
                  سلام، خواهش میکنم ، بخاطر وضعیت اینترنت نمیتونم فایل آموزشی آپلود کنم، فقط میتونم تا این حد بگم که باید hoodloader هود لودر رو برای آردوینو جستجو کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X