اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آردوینو - Arduino

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آردوینو - Arduino

مهندس تو ایران هم این برد موجود است و سایت فارسی و انجمن های خوبی هم داره
    به خاطر قوانین سایت ECA از معرفی سایت پوزش میخواهم در صورت تمایل ایمیل و یا پیغام خصوصی بدهید
    :redface:

جدول زیر، مقایسه ای اجمالی بین مشخصات انواع بردهای آردوینو را نشان می دهد.
    نام پردازشگر ولتاژعملیاتی/ولتاژ ورودی سرعت CPU ورودی/خروجی آنالوگ ورودی-خروجی دیجیتال/PWM EEPROM [KB]
    SRAM [KB] حافظه فلش [KB] USB UART Uno
    ATmega328 5 V/7-12 V 16 Mhz 6/0 14/6 1 2 32 Regular 1
    Due AT91SAM3X8E 3.3 V/7-12 V 84 Mhz 12/2 54/12 - 96 512 2 Micro 4
    Leonardo ATmega32u4 5 V/7-12 V 16 Mhz 12/0 20/7 1 2.5 32 Micro 1
    Mega 2560 ATmega2560 5 V/7-12 V 16 Mhz 16/0 54/15 4 8 256 Regular 4
    Mega ADK ATmega2560 5 V/7-12 V 16 Mhz 16/0 54/15 4 8 256 Regular 4
    Micro ATmega32u4 5 V/7-12 V 16 Mhz 12/0 20/7 1 2.5 32 Micro 1
    Mini ATmega328 5 V/7-9 V 16 Mhz 8/0 14/6 1 2 32 - -
    Nano ATmega168
    ATmega328 5 V/7-9 V 16 Mhz 8/0 14/6 0.512
    1 1
    2 16
    32 Mini-B 1
    Ethernet ATmega328 5 V/7-12 V 16 Mhz 6/0 14/4 1 2 32 Regular -
    Esplora ATmega32u4 5 V/7-12 V 16 Mhz - - 1 2.5 32 Micro -
    Bluetooth ATmega328 5 V/2.5-12 V 16 Mhz 6/0 14/6 1 2 32 - 1
    Fio ATmega328P 3.3 V/3.7-7 V 8 Mhz 8/0 14/6 1 2 32 Mini 1
    Pro (168) ATmega168 3.3 V/3.35-12 V 8 Mhz 6/0 14/6 0.512 1 16 - 1
    Pro (328) ATmega328 5 V/5-12 V 16 Mhz 6/0 14/6 1 2 32 - 1
    Pro Mini ATmega168 3.3 V/3.35-12 V
    5 V/5-12 V 8 Mhz
    16Mhz 6/0 14/6 0.512 1 16 - 1
    LilyPad ATmega168V
    ATmega328V 2.7-5.5 V/2.7-5.5 V 8 Mhz 6/0 14/6 0.512 1 16 - -
    LilyPad USB ATmega32u4 3.3 V/3.8-5V 8 Mhz 4/0 9/4 1 2.5 32 Micro -
    LilyPad
    Simple ATmega328 2.7-5.5 V/2.7-5.5 V 8 Mhz 4/0 9/4 1 2 32 - -
    LilyPad
    SimpleSnap ATmega328 2.7-5.5 V/2.7-5.5 V 8 Mhz 4/0 9/4 1 2 32 - -
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام به همگی دوستان
      از طریق لینک های ارجاع شده به سایت متوجه این پست شدم ، فکر می کنم اولین باری که ما با این برد آشنا شدیم حدود 3 سال پیش بود ، از اون زمان هم خیلی تلاش کردیم این برد رو توی ایران جا بندازیم ، راه اندازی وبسایت و انجمن فارسی آردوینو و تازگی ها هم موفق شدیم نمایندگی رسمی آردینو رو برای عرضه بردهای اورجینال در ایران و چند تا از کشور های اطراف بگیریم که به زودی در سایت خود آردوینو اعلام میشه.
      ساختن این برد کار سختی نیست و نمونه ایرانیش هم توسط یکی از دوستان مشهدی ساخته شده ، اما متاسفانه چیزی که باعث شده این برد علی الرقم محبوبیت جهانی در ایران گمنام باقی بمونه کم لطفی دوستانی هست که با آردوینو آشنا می شن ، شاید به این دلیل که دوست دارن این دانش فقط در انحصار خودشون باقی بمونه.
      به هر حال با یک جستجوی ساده می تونید به منابع عظیمی از این اطلاعات دست پیدا کنید ، در مورد منابع فارسی هم تا الان چندتا از دوستان شهرستانی با هماهنگی قبلی شروع به ترجمه چندتا کتاب کردن که انشاالله اگر به چاپ برسن کمکی بزرگی به کاربران ایرانی میشه.
      به هر حال ما خیلی خوشحال میشیم که دوستان بیشتری برای تهیه محتوای آموزشی فارسی از قبیل کتاب ، ویدیو های آموزشی و برگزاری کارگاه ها به ما کمک کنن. دوستانی هم که به ترجمه در این زمینه علاقه مند هستن هم اگر با ما تماس بگیرین می تونیم راهنماییشون کنیم تا موازی کاری نشه .
      الکترونیک و رباتیک با طعم آردوینو !
      آمار آردوینو را از گوگل بگیرید...

دیدگاه

این برد خیلی چیز خوبیه فقط چون برای محیط لینوکس و مک طراحی شده و بعد به ویندوز پورت شده، تو وینذوز اصلا روون نیست و خوب اجرا نمیشه (محیط پروگرمینگ را میگنم) ولی در کل خیلی نمونه کد براش هست درست کردنش هم ساده است و همه چیش آمادست
        Weakness of attitude becomes weakness of character
        Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eternal Void
          این برد خیلی چیز خوبیه فقط چون برای محیط لینوکس و مک طراحی شده و بعد به ویندوز پورت شده، تو وینذوز اصلا روون نیست و خوب اجرا نمیشه (محیط پروگرمینگ را میگنم) ولی در کل خیلی نمونه کد براش هست درست کردنش هم ساده است و همه چیش آمادست
          با جاوا نوشته شده، مخصوص سیستم عامل خاصی نیست، تو همه جا همینه.
          ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
            با جاوا نوشته شده، مخصوص سیستم عامل خاصی نیست، تو همه جا همینه.
            این تجربه شخصی بندست. من تو اوبونتو خیلی راحت و رون با هاش کار میکنم ولی تو ویندوز اصلا کار کردن باهش دلچسب نیست. اگه توجه کرده باشین( تو سایت سازنده ) ورژن ویندوزش خیلی دیر تر از ورژن مک و لینوکس اومده. همه جا هم (فرم های خارجی را میگم) از مک و Arduino استفاده میکنن.
            Albert Einstein

دیدگاه

این تجربه شخصی بندست. من تو اوبونتو خیلی راحت و رون با هاش کار میکنم ولی تو ویندوز اصلا کار کردن باهش دلچسب نیست. اگه توجه کرده باشین( تو سایت سازنده ) ورژن ویندوزش خیلی دیر تر از ورژن مک و لینوکس اومده. همه جا هم (فرم های خارجی را میگم) از مک و Arduino استفاده میکنن.
              والا منم با ورژن ویندوزش کار نکردم ، رو سیستمم (مک) نصبش کردم، میشه گفت کاملا روونه ولی تو کیفیت اجرا به پای برنامه های مخصوص مک نمیرسه.
              شما برین سافاری ورژن ویندوز رو دانلود کنید و باهاش کار کنید، ازش ضعفی نمیبینید که ناراضیتون کنه ولی برین همونو تو مک هم باهاش کار کنید و بیاین برا بقیه تعریف کنید!
              ولی این برده هم گریمو دراورده،USBASP که داشتم رو ازش برای پروگرم کردن بوتلودر استفاده کرم، میگه فریمور USBASP رو باید پگرید کنی!
              بعد رفتم فایل هگزشو ورداشتم با فیوزبیتاشو دراوردم رفتم تو ویندوز با progisp پروگرم کردم و اومدم از دوباره اینور تازه فهمیدم مبدل USB به سریالم اون پایه ای که باید به پین ریست میکرو وصل کنم رو نداره :cry:، و فعلا بیخیالش شدم.
              ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                والا منم با ورژن ویندوزش کار نکردم ، رو سیستمم (مک) نصبش کردم، میشه گفت کاملا روونه ولی تو کیفیت اجرا به پای برنامه های مخصوص مک نمیرسه.
                شما برین سافاری ورژن ویندوز رو دانلود کنید و باهاش کار کنید، ازش ضعفی نمیبینید که ناراضیتون کنه ولی برین همونو تو مک هم باهاش کار کنید و بیاین برا بقیه تعریف کنید!
                ولی این برده هم گریمو دراورده، USBASP که داشتم رو ازش برای پروگرم کردن بوتلودر استفاده کرم، میگه فریمور USBASP رو باید پگرید کنی!
                بعد رفتم فایل هگزشو ورداشتم با فیوزبیتاشو دراوردم رفتم تو ویندوز با progisp پروگرم کردم و اومدم از دوباره اینور تازه فهمیدم مبدل USB به سریالم اون پایه ای که باید به پین ریست میکرو وصل کنم رو نداره :cry:، و فعلا بیخیالش شدم.
                دوست عزیز زیاد پیغام پگرید پروگرمر رو جدی نگیر من با ده تا پروگرمر امتحان کردم همین پیغام رو میده ولی جواب میده
                در ضمن مبدل سریال به usb شما از چه ic استفاده میکنه؟
                هر جفت سری آی سی های ftdi و pl2303 پایه ی DTR رو که وصل میشه به پایه ی ریست دارن شما میتونید خودتون لحیم کنید به آیسی
                اگر هم واقعا پایه ی DTR رو نتونستی گیر بیاری خبرم کن تا بگم چطوری بدون نیاز به اون پایه پروگرم کنی

یعنی چی روون نیست و خوب اجرا نمیشه؟؟ :eek: :eek: :eek:
                چند خط کد نوشتن و کامپایل کردن که دیگه این حرف ها رو نداره !!!
                مگه میخوایید فیلم ویرایش کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FKR2
                  یعنی چی روون نیست و خوب اجرا نمیشه؟؟ :eek: :eek: :eek:
                  چند خط کد نوشتن و کامپایل کردن که دیگه این حرف ها رو نداره !!!
                  مگه میخوایید فیلم ویرایش کنید
                  مسئله چند خط کد و کامپایل کردن اون نیست. منو ها بعد از 10 ثانیه تاخیر باز میشن. یعنی شما منوی فایلا که میزنی 10 ثانیه باید صبر کنی تا بیاد فکرشا بکن :eek: :eek:
                  خود برنامه خیلی دیر بالا میاد. کامپایلش کنده. شما اون درد سر هایی که با پروگرمرها داشتی تو مک را فک کن باید تو ویندوز چی کار کنی. تازه not responding هم میشه و یهو هرچی کد نوشتی دود مشه میره هوا. :rolleyes: :rolleyes: من این تجربیات را با ورژن 1.03 داشتم شاید بعضی هاش تو 1.05 رفع شده باشه ولی باز هم با محیط هایی مثل کدویژن و ای وی ار استدیو تو ویندوز قابل مقایسه نیست.
                  Albert Einstein

دیدگاه

مسئله چند خط کد و کامپایل کردن اون نیست. منو ها بعد از 10 ثانیه تاخیر باز میشن. یعنی شما منوی فایلا که میزنی 10 ثانیه باید صبر کنی تا بیاد فکرشا بکن :eek: :eek:
                    خود برنامه خیلی دیر بالا میاد. کامپایلش کنده. شما اون درد سر هایی که با پروگرمرها داشتی تو مک را فک کن باید تو ویندوز چی کار کنی. تازه not responding هم میشه و یهو هرچی کد نوشتی دود مشه میره هوا. :rolleyes: :rolleyes: من این تجربیات را با ورژن 1.03 داشتم شاید بعضی هاش تو 1.05 رفع شده باشه ولی باز هم با محیط هایی مثل کدویژن و ای وی ار استدیو تو ویندوز قابل مقایسه نیست.
                    نه دوست عزیز فکر کنم از ورژن قدیمی بوده که شما کار کردید
                    الان خیلی روونه منو ها بلافاصله باز میشه تا به حال not responding نشده
                    من خودم هم کدویژن کار میکردم تازه یک هفتست به آردوینو کوچ کردم
                    واقعا با کدویژن قابل مقایسه نیست خیلی خیلی سرتره
                    تو برنامه کدویژن تو تنظیمات کلاک میکرو وقتی تنظیمش میکنی یا چیپ رو انتخاب میکنی باید 10 ثانیه صبر کنی تا برنامه از هنگ درآد

دیدگاه

چند سوال
                      شما برد را خودتان درست کردید؟
                      چه مدل را درست کرده اید؟
                      pcb را خودتان طرح کرده اید؟
                      برای پروگرام کردن برای شروع باید بوتلودر را قبلا در میکرو ریخته باشیم ؟ یا مدار را ببندیم کار تمام است و خودش از طریق پورت سریال پروگرام میکنه ؟
                      اگر بخواهیم با پورت موازی کار کنیم چطور میشه ( حذف قسمت USB ) ؟

کمتر سخن گویم
                      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                        چند سوال
                        شما برد را خودتان درست کردید؟
                        چه مدل را درست کرده اید؟
                        pcb را خودتان طرح کرده اید؟
                        برای پروگرام کردن برای شروع باید بوتلودر را قبلا در میکرو ریخته باشیم ؟ یا مدار را ببندیم کار تمام است و خودش از طریق پورت سریال پروگرام میکنه ؟
                        اگر بخواهیم با پورت موازی کار کنیم چطور میشه ( حذف قسمت USB ) ؟

بله خودم درست کردم با برد سوراخ دار(هزار سوراخ)
                        مدل pro mini یا مگا 8 یا مینی یا پرو همش یکیه مدل ها زیاد فرقی با هم ندارند
                        فرقشون تو ریزه کاریه مثلا مدل میکروکنترلر با کریستال 8 یا 16 یا ولتاژ 3.3 یا 5 ولتی

دوست عزیز شما اول میتونی بوت لودر رو با هر پروگرمری که دوست داری (usb یا موازی) فقط یک بار پروگرم کنی
                        طبق مراحل زیر

بعد از ریختن بوت لودر دیگه کار تمومه.
                        برای پروگرم کردن میکرو برای دفعات بعدی با برنامه مخصوص شما چند تا راه دارید (راه زیاده)
                        یا از پورت سریال استفاده کنید
                        اگه پورت سریال ندارید میتونید از طریق پروگرمر برنامه رو به بوت لودر پلود کنید
                        حالا پروگرمرتون میخواد asp باشه یا موازی
                        پروگرم کنید طبق عکس زیر

:agree:

دیدگاه

با سلام
                          اون دوستانی که مشکل کند بودن نرم افزار آردوینو را دارند احتمالا مشکل از پورت های سریال کامپیوتر و یا لبتابشون هست. چون محیط آردوینو کل پورت های سریال رو به صورت خودکار شناسایی می کنه اگر پورتی مشکل داشته باشه ممکنه در روند اجرای برنامه تاثیر بذاره
                          با توجه تجربیات همکاران بیشتر مواقع این مشکل در رابطه با پورت سریال بلوتوث لبتاپ پیش میاد که با دیسیبل کردن این پورت کلا مشکل حل میشه و نرم افزار آردوینو مثل فرفره کار می کنه :nice:
                          الکترونیک و رباتیک با طعم آردوینو !
                          آمار آردوینو را از گوگل بگیرید...

دیدگاه

سلام به آردوینو - Arduino کاران گرامی
                            من ورژن 1.0.5 را روی ویندوز Xp نصب کردم منوهایش فارسی شد ( ترجمه شده خوب) :eek:
                            ولی همان برنامه را روی ویندوز 7 نصب میکنم منو لاتین است :agree:

شما هم با این موضوع برخورد کرده اید؟
                            جای برای انگلیسی کردن ( تغییر زبان منو در Win XP) وجود ندارد؟
                            کمتر سخن گویم
                            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                              سلام به آردوینو - Arduino کاران گرامی
                              من ورژن 1.0.5 را روی ویندوز Xp نصب کردم منوهایش فارسی شد ( ترجمه شده خوب) :eek:
                              ولی همان برنامه را روی ویندوز 7 نصب میکنم منو لاتین است :agree:

شما هم با این موضوع برخورد کرده اید؟
                              جای برای انگلیسی کردن ( تغییر زبان منو در Win XP) وجود ندارد؟
                              control panel> lang & region>administrative>change system location>persian
                              Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ;(while(1
                                control panel> lang & region>administrative>change system location>persian
                                متشکرم از پاسخ شما
                                ولی در ویندوز XP چنین مسیری را پیدا نکردم :cry2:
                                کمتر سخن گویم
                                بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X