همه چیز در مورد LCD های گرافیکی
دوست عزیز سلام . دقیقا زدی وسط خال .
پروژه ای که من در حال حاضر دارم انجام میدم ، یه اسکوپ دیجیتالی با AVR هست که از برق شهر ( روی برق شهرش تاکید میکنم) نمونه میگیره بعدش طیف فرکانسیش رو به صورت نمودار میله ای روی LCD نشون میده . من این پروژه رو با بسکام نوشتم حدود 1 سال و نیم پیش ولی چون اون زمان بسکامی که داشتم کرکش خوب نبود درست و حسابی جواب نگرفتم . الان می خوام این کار رو با کدوژن انجام بدم . اگه شما هم پایه کار باشید میتونیم پروژه رو به صورت زیر تقسیم بندی کنیم :
1- کار کردن با LCDآ گرافیکی ، طراحی منوی فارسی .
2- ذخیره داده ها در EEPROM های سریال ، یعنی در واقع سیستم حافظه داشته باشه .
3- نوشتن برنامه ای که از ADC بخونه و شکل موج رو روی LCD نشون بده .
4- برنامه ای که شکل موج رو از EEPROM سریال بخونه و FFT رو حساب کنه و به صورت نمودار میله ای رسم کنه .
5- الگوریتمی که مداری برای از بین بردن نویز پیشنهاد بده ( یه خازنی و مقاومت یه فیلتر پایین گذر )
منتظر پاسختون هستم .
در ضمن اون LCD که پروتئوس شبیه سازیش میکنه اسم پروسسورش KS108 هست .
دیتاشیتشم دقیقا توی همین تاپیک چند تا موضوع قبل هست .
موفق باشید .
دوست عزیز سلام . دقیقا زدی وسط خال .
پروژه ای که من در حال حاضر دارم انجام میدم ، یه اسکوپ دیجیتالی با AVR هست که از برق شهر ( روی برق شهرش تاکید میکنم) نمونه میگیره بعدش طیف فرکانسیش رو به صورت نمودار میله ای روی LCD نشون میده . من این پروژه رو با بسکام نوشتم حدود 1 سال و نیم پیش ولی چون اون زمان بسکامی که داشتم کرکش خوب نبود درست و حسابی جواب نگرفتم . الان می خوام این کار رو با کدوژن انجام بدم . اگه شما هم پایه کار باشید میتونیم پروژه رو به صورت زیر تقسیم بندی کنیم :
1- کار کردن با LCDآ گرافیکی ، طراحی منوی فارسی .
2- ذخیره داده ها در EEPROM های سریال ، یعنی در واقع سیستم حافظه داشته باشه .
3- نوشتن برنامه ای که از ADC بخونه و شکل موج رو روی LCD نشون بده .
4- برنامه ای که شکل موج رو از EEPROM سریال بخونه و FFT رو حساب کنه و به صورت نمودار میله ای رسم کنه .
5- الگوریتمی که مداری برای از بین بردن نویز پیشنهاد بده ( یه خازنی و مقاومت یه فیلتر پایین گذر )
منتظر پاسختون هستم .
در ضمن اون LCD که پروتئوس شبیه سازیش میکنه اسم پروسسورش KS108 هست .
دیتاشیتشم دقیقا توی همین تاپیک چند تا موضوع قبل هست .
موفق باشید .

) . 

دیدگاه