اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوست عزیز سلام . دقیقا زدی وسط خال .
    پروژه ای که من در حال حاضر دارم انجام میدم ، یه اسکوپ دیجیتالی با AVR هست که از برق شهر ( روی برق شهرش تاکید میکنم) نمونه میگیره بعدش طیف فرکانسیش رو به صورت نمودار میله ای روی LCD نشون میده . من این پروژه رو با بسکام نوشتم حدود 1 سال و نیم پیش ولی چون اون زمان بسکامی که داشتم کرکش خوب نبود درست و حسابی جواب نگرفتم . الان می خوام این کار رو با کدوژن انجام بدم . اگه شما هم پایه کار باشید میتونیم پروژه رو به صورت زیر تقسیم بندی کنیم :

1- کار کردن با LCDآ‌ گرافیکی ، طراحی منوی فارسی .
    2- ذخیره داده ها در EEPROM های سریال ، یعنی در واقع سیستم حافظه داشته باشه .
    3- نوشتن برنامه ای که از ADC بخونه و شکل موج رو روی LCD نشون بده .
    4- برنامه ای که شکل موج رو از EEPROM سریال بخونه و FFT رو حساب کنه و به صورت نمودار میله ای رسم کنه .
    5- الگوریتمی که مداری برای از بین بردن نویز پیشنهاد بده ( یه خازنی و مقاومت یه فیلتر پایین گذر )
    منتظر پاسختون هستم .

در ضمن اون LCD که پروتئوس شبیه سازیش میکنه اسم پروسسورش KS108 هست .
    دیتاشیتشم دقیقا توی همین تاپیک چند تا موضوع قبل هست .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mn_nahvi
      دوست عزیز سلام . دقیقا زدی وسط خال .
      پروژه ای که من در حال حاضر دارم انجام میدم ، یه اسکوپ دیجیتالی با AVR هست که از برق شهر ( روی برق شهرش تاکید میکنم) نمونه میگیره بعدش طیف فرکانسیش رو به صورت نمودار میله ای روی LCD نشون میده . من این پروژه رو با بسکام نوشتم حدود 1 سال و نیم پیش ولی چون اون زمان بسکامی که داشتم کرکش خوب نبود درست و حسابی جواب نگرفتم . الان می خوام این کار رو با کدوژن انجام بدم . اگه شما هم پایه کار باشید میتونیم پروژه رو به صورت زیر تقسیم بندی کنیم :

1- کار کردن با LCDآ‌ گرافیکی ، طراحی منوی فارسی .
      2- ذخیره داده ها در EEPROM های سریال ، یعنی در واقع سیستم حافظه داشته باشه .
      3- نوشتن برنامه ای که از ADC بخونه و شکل موج رو روی LCD نشون بده .
      4- برنامه ای که شکل موج رو از EEPROM سریال بخونه و FFT رو حساب کنه و به صورت نمودار میله ای رسم کنه .
      5- الگوریتمی که مداری برای از بین بردن نویز پیشنهاد بده ( یه خازنی و مقاومت یه فیلتر پایین گذر )
      منتظر پاسختون هستم .

در ضمن اون LCD که پروتئوس شبیه سازیش میکنه اسم پروسسورش KS108 هست .
      دیتاشیتشم دقیقا توی همین تاپیک چند تا موضوع قبل هست .
      موفق باشید .
      من حدودا 9 الی 10 ماه که کار با میکرو رو شروع کردم و یه مقدا مقدماتی در مورد 8051 و z80 میدونم و فقط با باسکا م کار کرد م و تاحالا با کد وژن کر نکردم و پروژههایی که دزست کردم در حد دور سنج موتور و کنترل استپرموتور و.. بوده است
      البته دوست دارم پروژههای بزرگتری را شروع کنم وبه اتمام برسانم ولی اگر بخواهم این پروژه را برای پروژه دانشجوییم تحویل دهم فکر نکنم با این وقت کم بتوانم آن را با این امکاناتی که شما بیان کردید و با تقریبا مبتدی بودن من آن را بتوانم تا پایان ترم تمام کنم
      حالا که موضوع کرک پیش آمد یه مطلبی یادم آمد مطرح کنم من از نرم افزار باسکام cd کتاب آقای علی کاهه استفاده میکنم قبلا روی یک سیستم دیگر نصب کرده بودم و بدون مشکل کار میکرد ولی در سیستم فعلییم امکانات خاص avr از قبیل تایمرهاو adcو.. کار نمیکنند اول فکر میکردم مشکل از من است ولی وقتی دیدم سامپلهای خودش هم کار نمیکنند فهمیدم مشکل از نرم افزاراست بعد در موقع نوشتن برنامه برای ال سی ذی گرافیکی در محیط سیمولاتورش برنامه روی فرمان پیکر بندی ال سی دی گرافیکی گیر میکند آیا امکان دارد که از کرک باشد واگر راه حل آن رامیدانید برایم بنویسید
      ودر آخر به نظر شما من با این تواصیف برای این پروژه چیکار کنم بهتر است :?:

دیدگاه

دوست عزیز سلام . راستی اسم شما چیه ؟
        یه روژن بسکام توی قسمت دانلود نرم افزار های تخصصی هست که فول روژن هست . اون رو دانلود کنید و امتحان کنید .
        در مورد پروژه ای که من پیشنهاد دادم حق با شماست زمان بر هست . من فکر کردم که فرصت دارید این پیشنهاد رو دادم .
        در مورد پروژه خودتون هم من برنامه اش رو دارم و ازش روی پروتئوس جواب گرفتم . ولی به نظرم برنامه رو بهتون ندم بهتره چون چیزی یاد نمیگیرید .
        شما شروع کنید من هر کمکی از دستم بر اومد بهتون میکنم . نهایتش اگه جواب نگرفتید و فرصت هم نداشتید من برنامه رو بهتون میدم .
        امری بود در خدمتم .
        موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mn_nahvi
          دوست عزیز سلام . راستی اسم شما چیه ؟
          یه روژن بسکام توی قسمت دانلود نرم افزار های تخصصی هست که فول روژن هست . اون رو دانلود کنید و امتحان کنید .
          در مورد پروژه ای که من پیشنهاد دادم حق با شماست زمان بر هست . من فکر کردم که فرصت دارید این پیشنهاد رو دادم .
          در مورد پروژه خودتون هم من برنامه اش رو دارم و ازش روی پروتئوس جواب گرفتم . ولی به نظرم برنامه رو بهتون ندم بهتره چون چیزی یاد نمیگیرید .
          شما شروع کنید من هر کمکی از دستم بر اومد بهتون میکنم . نهایتش اگه جواب نگرفتید و فرصت هم نداشتید من برنامه رو بهتون میدم .
          امری بود در خدمتم .
          موفق باشید .
          با سلام اسم من حسین شم آبادی و بچه سبزوار هستم
          منم فکر میکنم اگه خودم برم دنبال پروژه بهتر باشه
          من برای شروع پروژه چند کار به ذهنم رسید که مینویسم و شما نظزتون بدین
          اول این که من میخوام به جای استفاده از adc داخلی میکرو از یک adc خارجی باسرعت نمونه گیری بالا استفادهکنم تا ماکسیمم فرکانس قابل اندازه گیری بیشتربشه
          من تا به حال با adc کار نکردم و نمی دونم چه امکاناتی دارند ولی اگر مانند میکروهها پایه ای داشته باشند که پایان تبدیل را اعلام کنند میتوان آن پایه رو به ورودی اینتراپت ic وصل کرد که cpu فقط در زمانی که تبدیل انجام گرفت مقدار را بگیرد و بیخودی وقتش تلف نشود
          دوم این که برای نوشتن منوی فارسی ابتدا فایل های bgf حروف فارسی را درست کنم و با کنار هم قرار دادن این فایلها در برنامه کلمات فارسی را بنویسم
          و سوم این که فرکانس پالس جاروب را ازطریق یک کانتر به میکرو اعمال کنم که فرکانس به طور دقیق تحت کنترل باشد
          ودرآخر اگر این نظریه adc من درست بود لطفا اگر ic adcباسرعت بالا سراغ دارید معرفی کنید که در بازار هم پیدا بشه واگر امکان داشت دیتا شیت ومدار عملی آن راهم بزارید

دیدگاه

سلام . خوبی حسین جان ؟ من کاردانیم رو سبزوار گرفتم ، تربیت معلم . اگه اونجا درس میخونی قدر امکاناتش رو بدون خدایی فوق العاده هست .
            ولی در مورد سوالت . در مورد ADC باید بگم اگه پروژه شما دانشجویی هست نیاز نیست که اینقدر پول خرج کنی . چون ADC های سرعت بالا گرون هستن . من خودم تا بحال باشون کار نکردم ولی قطعا به خاطر سرعت بالا بحث نویز و بدقلق بودن و ... رو دارن .
            در ضمن شما برای نمایش شکل موجتون خیلی بیشتر از ADC محدودیت دارید . به عنوان مثال LCD گرافیکی که دارید خودش کلی سرعت شما رو پایین میاره یا مثلا میکرو ای که استفاده میکنید به هر حال یه فرکانس مشخصی داره و نمیشه سریع تر باهاش کار کرد . ولی به نظرم قسمت عمده اون همون سرعت کند LCD باشه . ( بماند که کد نویسیش بیچارتون میکنه ) .
            ولی اینکه این ADC ها چه شماره ای دارن یه سرچ میکن برات میذارم توی سایت انشالله .
            ولی بازم به نظر من پروژه رو در همین حد دانشجویی نگه داری بهتره یعنی از ADC خود میکرو یا یه ADC معمولی استفاده کنی و فرکانست رو محدود کنید مثلا زیر 1khz باشه .
            اگه بازم سوالی داری در خدمتم .
            موفق باشید .

دیدگاه

سلام این کاتالوگ lcd رو نگاه کردم
              پایه های کنترلی این lcd هم مثل پایه های lcd خودم(ts12864a-2)فقط ترتیبشون فرق میکنه
              پایه های این lcd عبارتند از: vss , vdd , v0 , d/i , r/w,e,db0...7,csa,csb,res,vee
              ولی پایه های lcd پرتئوس این طوریه :fg,vss,vdd,wr,rd,ce,c/d,fs که پایه های باسکام هم شبیه همین که با پایه های بالایی متفاوتند
              به طور مثال پایه خوندن ونوشتن در ال سی دی اولی یکیه ولی در دومی مجزاست
              نمیشه با استفاده از گیتهای منطقی این پایه های مدل اولی رو مثل پایه های دومی کرد

دیدگاه

سلام . خوبی حسین جان ؟
                دوست عزیز شاید اسم پایه ها به نظر شبیه هم برسه ولی تا جایی که من اطلاع دارم هر کدوم روش های خاص خودشون رو برای نمایش داده روی ال سی دی دارن . فکر نکنم بتونید به راحتی بجای همیدیگه ازشون استفاده کنید .
                موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mn_nahvi
                  سلام . خوبی حسین جان ؟
                  دوست عزیز شاید اسم پایه ها به نظر شبیه هم برسه ولی تا جایی که من اطلاع دارم هر کدوم روش های خاص خودشون رو برای نمایش داده روی ال سی دی دارن . فکر نکنم بتونید به راحتی بجای همیدیگه ازشون استفاده کنید .
                  موفق باشید .
                  خوب شما خودتون اگه از همون شماره ای که کاتلوگشو گذاشتین استفاده کردین پس چی جوری اون به میکرو وصل کردید( پایه هاش با پایههای باسکام یکی نیست)
                  نرم افزار بسکام فولی رو که تو قسمت دانلود گذاشتی قسمتهای 3و4و5 ش کامل دانلود نمیشه

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                    من این پروژه رو حدود 1.5 سال پیش انجام دادم . ولی تا جایی که خاطرم هست حرف شما درسته اسم پایه ها دقیقا عین هم نبود . یه کاری می خواهی من پروژه رو میذارم توی سایت ببین چطوریه . فقط باشه برای فردا صبح الان خیلی خوابم میاد .
                    موفق باشید .

دیدگاه

سلام . خوبی حسین جان . من لینک ها رو اصلاح کردم . برو دوباره دانلود کن .
                      ولی در مورد پروژه من اصلاحش کردم گذاشتم توی سایت . الان 2 نوع LCD رو باهاش بایاس کردم و حروف رو روش نشون میدم .
                      ببین چطوری :

http://www.4shared.com/file/815609/c8b35a55/glcdbascom.html

اگه سوالی بود در خدمت .
                      موفق باشید

دیدگاه

برنامه بیتمپ به هگز همراه بایک برنامه که خودم برای السیدی گرافیکی نوشتم
                        http://www.4shared.com/dir/329672/5abf745a/lcdg.html
                        برنامه رو به زبان سی نوشتم برای pic 16f876a
                        فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
                        گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                          اگه برات زحمتی نیست یه توضیح فارسی در مورد نحوه ارسال داده ها با انواع LCD های گرافیکی بنویس که هر کسی خواست با یه LCD گرافیکی کار کنه بتونه از مقاله شما استفاده کنه .
                          به قول معروف به جای اینکه یه برنامه بدید که فقط برای PIC کار کنه شما ماهیگیری رو یاد بده که هر کس خواست بتونه خودش برنامه رو بنویسه .
                          من که خودم خیلی وقت هست که دنبالشم .
                          با تشکر . موفق باشید .

دیدگاه

اقای نحوی شما امر بفرمایید
                            در کوتاه ترین زمان ممکن این کارو میکنم

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                              این حرفها چیه من مخلص شما هم هستم .
                              موفق باشید .

دیدگاه

فایل پرتئوس و help انگلیسیشو براتون گذاشتم
                                واقعا help کاملیه و خیلی راحت یه برنامه ام داره به زبان اسمبلی که برای 8051 و من مطمعنم
                                هر کی این help ببینه راحت می فهمه تو السیدی گرافیکی چه خبره
                                اگه بازم مشکلی بود توضیح فارسیشم مینویسم
                                http://www.4shared.com/file/1358494/d7f9362e/_2__lcdg.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X