اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام . خوبی هادی جان ؟
    ممنون از کمکت . میگم اگه اطلاعاتی در مورد انواع پروسسور های LCD های گرافیکی دارید اون هم مفید خواهد بود .
    چون به عنوان مثال این PDF ی که شما قرار دادید برای یه LCD خاص هست . اگه میشد انواع این LCD ها رو ( البته اگه فرصتش رو دارید ) توضیح بدید خیلی خوب میشد .
    بازم متشکر . موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام اقای نحوی اون pdf نحوه ساپورت کردن همه السیدی های 128*64 که با ای سیk108 و
      k107 ساپورت میشنه برای شرکت خاصی نیست اگه شما خط به خط برنامه منو انالیز کنید دقیقا با هوشی که از شما تو مقالاتتون سراغ دارم حتما می فهمید من چی کار کردم
      اینم help 24064
      http://www.4shared.com/file/1359666/557f8c6/help_240128.html
      امیدوارم بتونم بازم کمکتون کنم
      و شما منو کمک کنید مثل همیشه
      قرار نمایشگاه یادتون نره
      فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
      گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

سلام . خوبی هادی جان ؟
        بله من با این PDFآ‌ آشنایی دارم . یه برنامه هم قبلا باهاش نوشتم . ولی خودتون هم گفتید که با ای سیk108 و k107 رو ساپورت میکنه .
        من درخواستم این بود که انواع آی سی ها رو بدونم مدلهاش ، کدوم در این ایران بیشتر هست و ... . اگه برای هر کدوم هم یه PDFآ‌ بذارید که دیگه ...
        بازم میگم میدونم سوادش رو دارید ممکنه فرصت نداشته باشید ، خودتون رو به زحمت نندازید .
        با تشکر . موفق باشید .

دیدگاه

اقای نحوی شما به من لطف دارید
          یه لیست درایورهای شرکت توشیبا رو براتون میزارم هر کدومو خواستید بگید تا من در سایت بذارم
          http://www.4shared.com/file/1364895/a4923ab4/lcdd.html

دیدگاه

سلام خوبی هادی جان ؟
            آقا من فکر می کردم فقط 2 نوع از این پروسسور ها وجود داره . یعنی اگه بخواهید برنامه ای بنویسید که برای تمام GLCD ها کار کنه باید 2 تا برنامه بنویسی که بتونی با هر 2 تا نوعش کار کنی . این چیزی که شما به من دادید خیلی متفاوت هست با چیزی که من فکر میکردم .
            منظورم اینه که این در این لیستی که شما دادی هر کدوم از اینها یه نوع پروسسور هستن یا نه با هم متفاوتن و برنامه نویسیشون متفاوته ؟

دیدگاه

با هم متفاوتن و هر کدوم یه نوع برنامه نویسی دارن
              اگه نمایشگاه همدیگرو دیدیم حتما سی دی درایورها رو به شما تقدیم میکنم

دیدگاه

پاسخ : همه چیز در مورد LCD های گرافیکی

سلام
                در ال سی دی گرافیکی پایه 4 و 5 به این نامها هستند:

پایه 4 : D/I - Cd - Rs
                پایه 5 : Rd - R/W

اینها همگی یکی هستند فقط با نامهای مختلف.

موفق باشید.
                هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام بچه ها
                  من تازه می خوام با ال سی دی گرافیکی کار کنم و اولین سوالم اینه که یه مدل ال سی دی که دیتا شیتشو شما دارید و باهاش کار کردید و ایران گیر می یاد با مشخصات کامل به من معرفی کنید. مرسی :applause: :nerd: :nice:
                  we are here,it must be done

دیدگاه

سلام
                    من تقریبا تو PIC تازه کارم (یعنی دقیقا) تا حالا با 16f84 کار کردم
                    حالا دارم میرم سراغ 16f87
                    با ال سی دی های کاراکتری کار کردم و همچنین برنامه نویسی pic basic pro رو یاد گرفتم، حالا میخوام کار کردن با ال سی دی گرافیکی رو یاد بگیرم یعنی هدف اصلیم از اولش این بوده که به نتیجه خاصی برسم و در پروژه من نیاز به ال سی دی دارم.
                    میخوام یه LCD گرافیکی 7رنگ بخرم (توی امجد یکی داشت)
                    ولی اصلا نمیدونم بعد از خرید این ال سی دی، چجوری باید کار رو شروع کنم و چه اجزای دیگه و چه نرم افزار هایی نیاز دارم؟؟؟
                    لطفا راهنمایی کنید
                    ممنون.
                    SABER2q

دیدگاه

سلام میشه یه نمونه برنامه بذارید که رو lcdگرافیکی به صورr olling بنویسه (rollingمثل نوشتن برگه نوار قلب)

دیدگاه

سلام به شما دوست عزیز

من نیاز به مطالب کلی در مورد lcd گرافیکی دارم.لطفا راهنماییم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hediyeh-e-i
                          سلام به شما دوست عزیز

من نیاز به مطالب کلی در مورد lcd گرافیکی دارم.لطفا راهنماییم کنید.
                          دیتاشیت یا کتاب مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR

دیدگاه

سلام.
                            آقایون ما یه lcd 128*128 گرفتیم البته GDM128128A هستش.
                            پایه VEE نداره...برای کنتراستش چی کار کنم...؟؟؟؟؟
                            www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
                              در مورد GLCD اینکه تو ایران(جمهوری) بیشتر دو نوع lcd با درایور های ks0108 و هست که من خودم با ks0108 کار کردم چون نسبتا قیمتش ارزون تره .
                              برای جاروب کردن در ks0108 دو تا چیپ گذاشتن که هر کدوم نصف lcd رو کنترل می کنه.
                              حالا ارسال اطلاعات به lcd128x64 این جوریه که 8تا صفحه و127 تا ستون داریم ( یعنی هر 8 تا پیکسل 8تا پیکسل بهصورت عمودی یک صفحه رو تشکیل میده)
                              برای روشن یا خاموش کردن پیکسل باید اول شماره صفحه رو انتخاب کنید بعد lcd رو latch کنید(به پایه E پالس بدید) بعد شماره ستون رو انتخاب کنید بعد lcd رو latch کنید
                              بعد که x,y مورد نظر رو انتخاب کردید اطلاعات رو بفرستید .برای جزییات بیشتر میتونید دیتا شیت ts12864a-2 که درایور ks0108 داره رو از سایت www.datasheet4u.com دانلود کنید تو صفحه 5 توضیحات داده شده که میتونید با اونها برنامه نویسی کنید.
                              درضمن من خودم یه لیبریری برای کد ویژن نوشتم که اگه بخایید براتون بزارم دانلود کنید فکر کنم به دردتون بخوره !
                              یه برنامه هم دارم که بهش عکس میدی کدشو برای lcd میده اونو خودمم دانلودش کردم اونم میتونم براتون بذارم اگه بخایید!

دیدگاه

من یه ال سی دی گرافیکی خریدم با این کد "TS12232D" (البته نیمه گرافیکی به نظر میاد چون ال سی دیش دو تکس یعنی (122*32)*2 هست)
                                تصمیم داشتم با میکرو بیسیک روش کار کنم ولی اسم پین های روی ال سی دی با پین های نمونه ای که میکرو بیسیک مثال زده و همچنین پین هایی که باید در دستور Glcd_init باید معرفی بشن با بعضی از پین های روی ال سی دی متفاوتن.

پین های روی ال سی دی به ترتیب از 1 به 18 اینه:
                                Vdd – Vss – Vo – RST – E1 – E2 – R/W – AO – DB0- - -DB7 – A – K

و پین هایی که نمونه ال سی دی داخل مثال میکرو بیسیک نشان داده به ترتیب اینه:
                                CS1 – CS2 – GND – Vcc – Vo – RS – R/W – E – D0- - -D7 – RST – Vee – LED+ - LED-

الان من نمیدونم معادل CS1 و CS2 میکرو بیسیک در ال سی دی خودم که این پین هارو نداره چیه و فرق بین RS و RST در ال سی دی میکرو بیسیک چیه (احتمالا RST همون ریسته ولی RS چیه؟) و همچنین نمیدونم Ao در ال سی دی خودم با چه نامی باید شناخته بشه.

لطفا پین های معادل برای میکرو بیسیک رو برای بنده مشخص کنید.
                                لطفا زودتر راهنماییم کنید گیر کردم توش
                                ممنون
                                SABER2q

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X