پاسخ : حداکثر فرکانس موتور پله ای چقدره ؟
سلام
خواهش میکنم
در رگلاتور : بستگی به مدارت داره که استفاده بشه یا نشه اگه مدارت میخای یه پک کامل باشه بهتر بزاری ولی اگه در حد پروژه دانشجویی هست میشه نزاشتتش ( اگه بگی مدارت چی هست نقشه قسمت تغذیه رو برات کامل میگم )
( بین 0 تا 2 هرت) فکر نمیکنم با این فرکانس اصلا متورت حرکت کنه
( دقت صدم ) باید ببینی دقت صدم درجه رو متورت ساپورت میکنه یا نه من خودم بیشترین دقتی که تو بازار دیدم 1.8 درجه بوده دقت کمتر از اونو خبر ندارم هست یا نه
اگه میخای متورت با دقت حرکت کنه ، اگه از همون مداری که من بهت پیشنهاد دادم استفاده کنی و این شکلی براش برنامه بنویسی:
مثلا برای فول استپ :
برنامه بالا رو تو یه حلقه FOR بنویسی ، با تغییر delay میتونی فرکانست یا دور متورو تغییر بدی
کلا برای فول استپ باید اینطوری عمل کنی :
1010
0110
0101
1001
برای هالف استپم اگه خواستی اینطوریه :
1010
1110
0110
0111
0101
1101
1001
1011
تو این مدل سرعتت تقریبا نصف حالت قبله
اینطوری با تعداد مرتبه ای که حلقه FOR تکرار میشه میتونه درجه های مختلف رو بدست بیاری
اگه باز مشکلی بود بپرس.
سلام
خواهش میکنم
در رگلاتور : بستگی به مدارت داره که استفاده بشه یا نشه اگه مدارت میخای یه پک کامل باشه بهتر بزاری ولی اگه در حد پروژه دانشجویی هست میشه نزاشتتش ( اگه بگی مدارت چی هست نقشه قسمت تغذیه رو برات کامل میگم )
چون فرکانس های تولیدی PWM محدود هست ولی من هر فرکانسی بین 0 تا 2 هرتز (حرکت موتور) رو با دقت صدم می خوام
( دقت صدم ) باید ببینی دقت صدم درجه رو متورت ساپورت میکنه یا نه من خودم بیشترین دقتی که تو بازار دیدم 1.8 درجه بوده دقت کمتر از اونو خبر ندارم هست یا نه
اگه میخای متورت با دقت حرکت کنه ، اگه از همون مداری که من بهت پیشنهاد دادم استفاده کنی و این شکلی براش برنامه بنویسی:
مثلا برای فول استپ :
PORTA=0x0a
delay_ms(3);
PORTA=0x06
delay_ms(3);
PORTA=0x05
delay_ms(3);
PORTA=0x09
delay_ms(3);
برنامه بالا رو تو یه حلقه FOR بنویسی ، با تغییر delay میتونی فرکانست یا دور متورو تغییر بدی
کلا برای فول استپ باید اینطوری عمل کنی :
1010
0110
0101
1001
برای هالف استپم اگه خواستی اینطوریه :
1010
1110
0110
0111
0101
1101
1001
1011
تو این مدل سرعتت تقریبا نصف حالت قبله
اینطوری با تعداد مرتبه ای که حلقه FOR تکرار میشه میتونه درجه های مختلف رو بدست بیاری
اگه باز مشکلی بود بپرس.
دیدگاه