اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدل این lcd چی هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدل این lcd چی هست ؟

خوب سایزش کوچیکه . اگه 115 در 64 میلیمتر باشه خوبه کمی هم بزرگتر بود ایرادی نداره .
    ولی ال سی دی n96 خیلی واسه کار من کوچیکه .
    این نوشته هایی که جناب dr.xylitol از طریق عکس وارد نموده اند که خیلی خوبه من هر کاری کردم به این خوبی در نیومد .
    میشه یه کم بیشتر در مورد توضیح بدین .

دیدگاه

میخوای یکم توضیح بده میخوای چی بنویسی من یه عکس برات بسازم بفرستم.

دیدگاه

من فکر کنم شما همون نوشته ها رو هم حتی با دست درست کردید یعنی مثل من با یه فونتی ننوشته اید واسه همین خیلی خوانا تر و جالب تر از نوشته های من در اومده .
        من چیزی که باید درست کنم رو به صورت یه عکس در آوردم که حالا حالا ها مزاحم شما و دوستانتون هستم .
        امیدوارم تا آخر این پروژه منو همراهی بفرمائید .

خیلی خوشحال میشم اگه نظر شما و دوستان دیگه در این مورد رو بدونم . حالا با این تفاصیل من این نوشته ها رو با عکس بیارم یا زحمت کشیدن فونت فارسی هم بکشم .
        خوب به ظاهر این پروژه زیاد سخت نیست چهار تا متغیر دما مشکلی نداره که برنامه اش هم توی سایت زیاده ولتاژ باطری هم همینطور ساعت و تقویم هم دوستان محبت کردند زحمات و تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران گذاشتند . برنامه محاسبه بنزین هم فکر نمیکنم زیاد سخت باشه چون که خروجی خود باک بنزین هم به صورت ولتاژ هست فقط چیزی که به نظرم سخت میاد سرعت ماشین هست . من نتونستم در این مورد پروژه ای مشابهه پیدا کنم که ایده خوبی باشه واسه برنامه نویسی .
        و همچنین محاسبات ریاضی برای متوسط سوخت .
        به نظر شما برای محاسبه متوسط سوخت خودرو به غیر از متغیر بنزین و سرعت کنونی ماشین به پارامتر دیگه ای هم نیاز دارم ؟

دیدگاه

خب مشکلت همینه دیگه.اینکه عکس رو با یه سایز بزرگ میسازی و بعد کوچیکش میکنی.باید از اول با همون سایز 128*240 بسازی.
          البته هیچوقت به شیکی و تمیزی این عکسی که گذاشتی در نمیاد ولی راه درستش همینه.
          درضمن اون نوشته ها رو من نوشتم و بعضی از جاها عکس هارو با دست تغییرشون دادم.

یه مقداری از عکس شمارو هم ساختم.یه نگاهی بنداز ببین روی ال سی دی خوبه یا نه؟

دیدگاه

آره عالیه :applause:
            اینو روی ال سی دی تست کردم خیلی قشنگ نشون میده . اگه فقط بتونم یه جوری فونت اعدادی که متغیر هستند رو هم بزرگ نشون بدم دیگه نیازی نیست که ال سی دی رو عوض کنم .
            خوب این چه نوع فونتی هست که خطوط راست و مستقیم هست . یا نکنه شما همینا رو هم با دست درست کردین ؟
            این عکس شما رو هم نمیتونم سایز بزرگ کنم .
            عکسایی هم که من میذارم همینطوری هست ؟
            چون خودم که روش کلیک میکنم سایز بزرگ هم نشون میده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam-68
              من فکر کنم شما همون نوشته ها رو هم حتی با دست درست کردید یعنی مثل من با یه فونتی ننوشته اید واسه همین خیلی خوانا تر و جالب تر از نوشته های من در اومده .
              من چیزی که باید درست کنم رو به صورت یه عکس در آوردم که حالا حالا ها مزاحم شما و دوستانتون هستم .
              امیدوارم تا آخر این پروژه منو همراهی بفرمائید .

خیلی خوشحال میشم اگه نظر شما و دوستان دیگه در این مورد رو بدونم . حالا با این تفاصیل من این نوشته ها رو با عکس بیارم یا زحمت کشیدن فونت فارسی هم بکشم .
              خوب به ظاهر این پروژه زیاد سخت نیست چهار تا متغیر دما مشکلی نداره که برنامه اش هم توی سایت زیاده ولتاژ باطری هم همینطور ساعت و تقویم هم دوستان محبت کردند زحمات و تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران گذاشتند . برنامه محاسبه بنزین هم فکر نمیکنم زیاد سخت باشه چون که خروجی خود باک بنزین هم به صورت ولتاژ هست فقط چیزی که به نظرم سخت میاد سرعت ماشین هست . من نتونستم در این مورد پروژه ای مشابهه پیدا کنم که ایده خوبی باشه واسه برنامه نویسی .
              و همچنین محاسبات ریاضی برای متوسط سوخت .
              به نظر شما برای محاسبه متوسط سوخت خودرو به غیر از متغیر بنزین و سرعت کنونی ماشین به پارامتر دیگه ای هم نیاز دارم ؟
              ببینید وقتی شما عکسیو کوچیک میکنید کیفیتش کم میشه
              شما میتونید با برنامه point ویندوز این کارو در سایز lcd تون براحتی طراحی کنید
              در این برنامه قابلیت جابجایی و نوشتن کارکتر همانند word هست
              مشکل بود بگید بیشتر توضیخ بدم
              *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
              *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

منم با paint خود ویندوز اینو انجام میدم ولی هر کاری کردم به این قشنگسی و خوانایی dr.xy نشد .
                منم دقیقا اول میام یه کاغذ 240*128 انتخاب میکنم بعد حروف و خطوط رو میکشم بعد هم سیو میکنم

دیدگاه

منم با paint خود ویندوز اینو انجام میدم ولی هر کاری کردم به این قشنگسی و خوانایی dr.xy نشد .
                  منم دقیقا اول میام یه کاغذ 240*128 انتخاب میکنم بعد حروف و خطوط رو میکشم بعد هم سیو میکنم
                  برای نوشتن یه پنجره بنام fonts بالا میاد که شما میتونید نوع فونتتون رو عوض کنید اینقدر این کارو کن که مناسبترین فونت برای اندازه کوچیک بدست بیاد

دیدگاه

خوب این فونتی که جناب Dr استفاده کرده اسمش چیه ؟تا منم همونو از اینترنت بگیرم و نصب کنم
                    من میتونم با روشی سایز فونت اعداد منغیر رو هم بزرگ کنم یا نه ؟
                    اگه امکانش هست که بگین اگه فردا مجبورم برم یه ال سی دی گرافیکی بخرم .

دیدگاه

خوب این فونتی که جناب Dr استفاده کرده اسمش چیه ؟تا منم همونو از اینترنت بگیرم و نصب کنم
                      نیازی به دانلود نیست خودش 1000 تا داره
                      بله فونت هم تغییر میکنه مانند word اون دکمه که نوشته A رو بزن تا منوی font رو ببینید سایزم از همونجا تغییر میکنه
                      در ضمن از ابزار برش هم برای جابجایی استفاده کنید

دیدگاه

متوجه منظورم نشدید منظور من اون اعدادی هست که لحظه به لحظه عوض میشه مثل دما .
                        من اون اعدادی که توی عکس بود رو واسه نمونه فونت گذاشتم که باید روی ال سی دی به همون اندازه نشون بدهم نه اینکه یکبار بنویسم .
                        من اسم فونت رو پرسیدم عوض کردن فونت رو که بلدم . فونت زیاد نصب کردم اسم فونتی که استفاده شده رو نمیدونم .
                        حالا بازم میتونم از همین ال سی دی استفاده کنم یا باید از نوع گرافیکی باشه ؟

دیدگاه

متوجه منظورم نشدید منظور من اون اعدادی هست که لحظه به لحظه عوض میشه مثل دما .
                          من اون اعدادی که توی عکس بود رو واسه نمونه فونت گذاشتم که باید روی ال سی دی به همون اندازه نشون بدهم نه اینکه یکبار بنویسم .
                          من اسم فونت رو پرسیدم عوض کردن فونت رو که بلدم . فونت زیاد نصب کردم اسم فونتی که استفاده شده رو نمیدونم .
                          حالا بازم میتونم از همین ال سی دی استفاده کنم یا باید از نوع گرافیکی باشه ؟
                          خوب متوجه نشدم شما میخواید چندتا عدد رو در زمانهای خاصی عوض کنید؟با این مشکل دارید

دیدگاه

در زمان خاصی نیست که مثلا دما که داره هر ثانیه متغیرش عوض میشه اینو چه جوری باید واسش عکس تعریف کنم ؟؟
                            اگه داخل برنامه بتونم و تغییر سایز کاراکترها شدنی باشه که نیازی ندارم ال سی دی رو عوض کنم .
                            آخه توی اینترنت سرچ زدم یکی میگفت نمیشه یکی میگفت هم میشه 8*8 استفاده کرد و هم 16*16 .
                            ولی 16*16 هم فکر کنم واسم کوچیک باشه . مثل اون عکسی که به عنوان نمونه گذاشتم چند تا سایز نیاز دارم

دیدگاه

در زمان خاصی نیست که مثلا دما که داره هر ثانیه متغیرش عوض میشه اینو چه جوری باید واسش عکس تعریف کنم ؟؟
                              اگه داخل برنامه بتونم و تغییر سایز کاراکترها شدنی باشه که نیازی ندارم ال سی دی رو عوض کنم .
                              آخه توی اینترنت سرچ زدم یکی میگفت نمیشه یکی میگفت هم میشه 8*8 استفاده کرد و هم 16*16 .
                              ولی 16*16 هم فکر کنم واسم کوچیک باشه . مثل اون عکسی که به عنوان نمونه گذاشتم چند تا سایز نیاز دارم
                              شما دنبال این باش که بتونی از lcd استفاده کاراکتری کنی و جدول و عکس رو کلا بیخیال شو در غیر اینصورت هفت خان رستم رو باید بری
                              اینجوری کار خیلی راحت تر میشه

اگه حتما میخوایید از جدول و دکمه مجازی مثل تصویری که دوستمون گذاشته , استفاده کنی بهتره از ایشون بپرسید

دیدگاه

خب دوستان ازینکه یکمی دیر جواب میدم عذر میخوام.
                                خب دیگه.فکر کنم حالا رسیدین به مشکلی که من دارم.
                                این عکسی که گذاشتم با فتوشاپ و ابزار آلات کاملا ابتدایی طراحی شده.ولی همینطور که میدونید عکسه.متغیر نیست.
                                مشکل منم دقیقا همینه که این نوع LCD ها نمیتونن فونت بزرگ داشته باشن.
                                اگه میشد روی این نوع LCD ها با فونت سایز بزرگ نوشت،عالی میشد.این موضوع رو توی پستهای قبلیم گفتم که نمیشه.

آره عالیه :applause:
                                اینو روی ال سی دی تست کردم خیلی قشنگ نشون میده . اگه فقط بتونم یه جوری فونت اعدادی که متغیر هستند رو هم بزرگ نشون بدم دیگه نیازی نیست که ال سی دی رو عوض کنم .
                                خوب این چه نوع فونتی هست که خطوط راست و مستقیم هست . یا نکنه شما همینا رو هم با دست درست کردین ؟
                                این عکس شما رو هم نمیتونم سایز بزرگ کنم .
                                عکسایی هم که من میذارم همینطوری هست ؟
                                چون خودم که روش کلیک میکنم سایز بزرگ هم نشون میده .
                                نه اینا فونته و اسمشم B Elm هستش.ولی فونتی که بشه به این بزرگی روی LCD نوشت(حتی انگلیسی یا اعداد)نتونستم پیدا کنم.پیدا کردن که چه عرض کنم میشه ساخت ولی[size=12pt] این نوع LCD فونت بزرگ نمیگیره.[/size

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X