اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدل این lcd چی هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدل این lcd چی هست ؟

دوستان!
    اگه مشکلتون با فونته یه سری به این تاپیک بزنید:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51815.msg271467#msg271467
    شما میتونید فونت رو طراحی کنید با هر سایز و اندازه ای و بعد تو برنامتون ازش استفاده کنید،اما لگه بخوایید از فونتهای مختلفی از برنامتون استفاده کنید(مشابه عکسی که تو این پسته:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55957.msg300724#msg300724 دردسرش زیاده و به نظرم از همون عکس به جای فونت استفاده کنید راحتترید)

این لینک هم بسیار مفیده:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52090.msg273246#msg273246
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

مشکل فونت تا حدودی حل شد . امروز به ناچار دویاره رفتم یه ال سی دی گرافیکی گرفتم این دفعه واقعا گرافیکی هست 45 هزار تومان دیگه رفت . :sad:
      ال سی دی مدل ts240128d هست که از چیپست t6963 توشیبا ساپورت میکنه . حالا با این ال سی دل میتونم سایز فونت اعدادی که لحظه به لحظه تغییر میکنه رو بزرگ کنم یا به اصطلاح یک فونت جدید بزرگ واسش بسازم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam-68
        مشکل فونت تا حدودی حل شد . امروز به ناچار دویاره رفتم یه ال سی دی گرافیکی گرفتم این دفعه واقعا گرافیکی هست 45 هزار تومان دیگه رفت . :sad:
        ال سی دی مدل ts240128d هست که از چیپست t6963 توشیبا ساپورت میکنه . حالا با این ال سی دل میتونم سایز فونت اعدادی که لحظه به لحظه تغییر میکنه رو بزرگ کنم یا به اصطلاح یک فونت جدید بزرگ واسش بسازم ؟
        90000 هزینه برای lcd :eek:
        شما 60000 میدادید یدونه مانیتور lcd کوچیک 10 اینچ میخریدید : رنگی , بزرگتر از lcd فعلیتون , با کلاس, رزو لیشن فوق العاده بیشتر و ... فقط لازم بود کار با vga رو یاد بگیرید
        البته در اینصورت باید از خانواده arm و سیستم عامل بلادرنگ استفاده میکردی که در کل برنامه نویسیش هم ساده تر میشد
        *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
        *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

این چیزی که دارین میگین تا حالا خودتون انجام دادین ؟ برنامه نویسیش راحت هست .
          من هنوز دل به شک هستم هنوز پایه های ال سی دی رو لحیم نکردم میتونم برم عوضش کنم . یه اشتباه دیگه هم کردم انه که آموزش تغییر فونت و سایز برای ال سی دی های ks108 توی سایت هست ولی برای این ال سی دی من( ts2401280d (t6963 چیزی پیدا نکردم . حالا اگه واقعا اون اندازه ای ال سی دی رنگی که نیاز دارم میتونه برآورده کنه مشکل هزینه نیست خریداری میکنم .
          به شرطی که منو راهنمایی کنی برای راه اندازی و برنامه نویسیش .
          اگه نیاز بشه برنامه نویسیش هم یاد میگیرم . راستی این ال سی دی 10" رو کجا دیدین از کجا میتونم خریداری کنم ؟
          اسم این مدل ال سی دی چیه ؟ عکسی ازش دارین یا دیتا شیتی که سایز تصویرشو ببینم ؟

دیدگاه

بهتره فعلا پایه ها رو لحیم نکنی. :mrgreen:
            منم از پاساژ مهتاب همون مدلی که شما خریدی رو خریدم.به هر دری میزنم فونت نمیگیره. :biggrin:
            بزار ببینیم آخرش به کجا میرسه بعد اگه خواستی لحیم کن. :mrgreen:
            اگه پشت ال سی دی نوشته Ts240128D بدون دقیقا همون یکی منه. :biggrin:

الان این تاپیکای یالا رو که دوستمون بابا برقی معرفی کردن دارم میخونم.تا اینجا همش یا روی Ks108 بوده یا روی ال سی دی رنگی.
            روی این مدلا فونت راه ننداختن. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam-68
              این چیزی که دارین میگین تا حالا خودتون انجام دادین ؟ برنامه نویسیش راحت هست .
              من هنوز دل به شک هستم هنوز پایه های ال سی دی رو لحیم نکردم میتونم برم عوضش کنم . یه اشتباه دیگه هم کردم انه که آموزش تغییر فونت و سایز برای ال سی دی های ks108 توی سایت هست ولی برای این ال سی دی من( ts2401280d (t6963 چیزی پیدا نکردم . حالا اگه واقعا اون اندازه ای ال سی دی رنگی که نیاز دارم میتونه برآورده کنه مشکل هزینه نیست خریداری میکنم .
              به شرطی که منو راهنمایی کنی برای راه اندازی و برنامه نویسیش .
              اگه نیاز بشه برنامه نویسیش هم یاد میگیرم . راستی این ال سی دی 10" رو کجا دیدین از کجا میتونم خریداری کنم ؟
              اسم این مدل ال سی دی چیه ؟ عکسی ازش دارین یا دیتا شیتی که سایز تصویرشو ببینم ؟
              نه اینو من تا حالا انجام ندادم تجربه دوستان بوده. طبیعیه که وقتی سیستم عامل روی میکروکنترلر نصب بشه کار آسون میشه
              اینکه شما میتونی برنامه نویسی ارم و vga و کار با سیستم عاملو یاد بگیری بستگی به خودت داره
              دیتاشیت مانیتور نداریم ! وقتی شما کار با vga رو بلد باشی هر مانیتوری بهش وصل میشهچه 10 اینچ چه 1000 اینچ.

در ضمن برای کار با مانیتور و آرم باید تاپیکه دیگه ای در تالار arm ایجاد کنید تا افراد با تجربه در این زمینه کمکتون کنن

موففق باشید
              *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
              *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

در مورد lcd رنگی که دوستمون microjo معرفی کردند: به نظر من فعلا سمت اون نرید چون باید پیش نیازهای زیادی داشته باشید و یاد گرفتنش زمان بره

الان این تاپیکای یالا رو که دوستمون بابا برقی معرفی کردن دارم میخونم.تا اینجا همش یا روی Ks108 بوده یا روی ال سی دی رنگی
                شما فقط کافیه درایورش رو داشته باشید(احتمالا به کمک دیتاشیت بتونید راه اندازیش کنید) :mrgreen:
                این شاید به دردتون بخوره:
                http://www.mikrocontroller.net/topic/48456
                اگه بتونید درایوش کنید،الباقیه کارا دیگه با همون دو تا تاپیکی که بالا معرفی کردم راه میفته.

دیدگاه

ای بابا خجالتمون میدی؟من انگلیسیم ضعیف نیست ولی نمیدونم چرا با خوندن صفحات انگلیسی ناجور گیج میشم.(دایره لغتم کمه فکر کنم واسه همونه)تازه این پیج انگلیسی هم نیست.
                  درضمن مشکل من درایو کردن نیست.من میخوام فونت بزرگتر طراحی کنم.
                  هرکار میکنم اصلا لایبرری نمیگیره که بخواد مال خودش باشه یا مال چیز دیگه.
                  بیزحمت اگه توی این لینکی که دادین کتابخونه ای برای بزرگ کردن این نوع LCD ها داده برام پیدا کنید.خودمم سعیمو میکنم.ممنون.

دیدگاه

یعنی چی که لایبرری نمیگیره؟ oo:
                    مگه سیستم این نوع lcd با بقیه فرق داره؟!
                    ین کتابخونه ای برای بزرگ کردن این نوع LCD ها...
                    فکر کنم یه جای کارم میلنگه :redface:
                    یکم بیشتر توضیح بده تا اگه بتونم دقیقتر راهنماییتون کنم...

دیدگاه

توضیح اینکه نمیدونم فرق داره یا نه.
                      ولی کلا لایبرری نمیگیره.لایبرری که نه.منظورم کتابخونه ایه که بشه باهاش فونتو بزرگ کرد.
                      حتی من کتابخونه Glcd.lib رو از کتابخونه های پیشفرض بیسکام لود کردم(گفتم شاید فرجی حاصل بشه)ولی نه تونستم فونت بهش بشناسونم و نه تونستم مثل ال سی دی های گرافیکی Ks108 بهش دستور نوشتن و خواندن بدم.کلا با دستور ست کردن فونت مشکل داره چون کتابخونه ای نداره.
                      ساده تر بگم دستوراتش دقیقا مثل ال سی دی های کاراکتریه ولی با این تفاوت که میتونه عکس هم نشون بده.بدون کتابخونه کانفیگ میشه.
                      یه پایه هم داره به نام FS یا همون Font Select که اگه یک باشه فونت 8*8 و اگه صفر باشه فونت 6*8 نشون میده.دیگه هم نمیشه فونتشو تغیر داد(یا حداقل من نمیتونم)
                      کلا من مشکلم اینه که فونت بزرگ نمیتونم نمایش بدم.سیستمش هم همون چیپ T6963c هستش.

دیدگاه

فکر کنم مشکل ما اینه که تو بسکام کار میکنیم اگه داخل کدویزن امتحان کنیم چی ؟
                        کسی نمونه برنامه که بشه فونت بزرگتری نمایش داد نداره واسه تست بذاره .

دیدگاه

متاسفانه من بسکام کار نمیکنم، کدویژنی هستم! :rolleyes:
                          یه برنامه هست که به طور اختصاصی برای این چیپست و برای بسکام میتونه فونت تولید کنه، یه نیگاه بهش بندازید شاید که مفید واقع شد:
                          Fast LCD http://s1.picofile.com/file/6789884304/FastLCD.exe.html
                          یه پایه هم داره به نام FS یا همون Font Select که اگه یک باشه فونت 8*8 و اگه صفر باشه فونت 6*8 نشون میده
                          منظورتون اینه که این LCD دارای فونت داخلی هستش؟! oo:
                          آخه با دو مدل LCD که من تا حالا کار کردم(N96 , KS0108) ما خودمون میومدیم و با برنامه های خاصی یه فونت رو می ساختیم و به عنوان یه آرایه داخل کدویژن ازش برای نمایش حروف استفاده میکردیم...

دیدگاه

آره دقیقا
                            اینا دوتا فونت داخلی دارن و خلاص

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
                              آره دقیقا
                              اینا دوتا فونت داخلی دارن و خلاص
                              نه! شما اگه به winavr یا کدویژن آشنایی داشتی، داخل اون لینک که بالا معرفی کردم حسابی در همین مورد بحث شده و شما با این برنامه http://www.mikrocontroller.net/attachment/31190/GLCD_Env_1.3.zip میتونی حتی فونتهای ویندوز رو هم برای استفاده در lcd تبدیل کنی(البته اینا برداشتهای من از اون سایت بود،خودم عملی تست نکردم)

دیدگاه

[quote author=☺بابابرقی☺ link=topic=55957.msg301067#msg301067 date=1318885913]
                                متاسفانه من بسکام کار نمیکنم، کدویژنی هستم! :rolleyes:
                                یه برنامه هست که به طور اختصاصی برای این چیپست و برای بسکام میتونه فونت تولید کنه، یه نیگاه بهش بندازید شاید که مفید واقع شد:
                                Fast LCD http://s1.picofile.com/file/6789884304/FastLCD.exe.html
                                میشه در این مورد و کار کردن باهش رو بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X