اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان با اتصال پورت سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو روان با اتصال پورت سریال

سلام نه شما وقتی از یک آدرس شروع کردی برنامه اتوماتیک وار آدرس رو جلو میبره :surprised: البته آی سی هایی هم هستند که 32 بیتی هستند وچیپ های مختلف میتونن آدرسهای بیشتری رو بخونن . برای اطلاعات بیشتر باید با دیتاشیت کارکنی ممکنه کل روال برای یک چیپ به گونه دیگری باشه.
    شما سعی کن ساخت کارکتر رو متوجه بشی حتی با نرم افزار و محاسبه دستی اونوقت ما سیستمی رو کار میکنیم که مثل ال سی دی دارای فونت باشه
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام پروفسور غزیز :bye
      توی پست قبلیم در مورد نحوه ساخت ونمایش کاراکتر رو تا جایی که میدونستم توضیح دادم من منتظر درس بعدیم :applause:
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

چند روز بهم وقت بده تا یه شماتیک خوب برات بفرستم خودمم دارم براش با پروتل مدار چاپی در میارم در این حد میگم شما هم اگه دوست داری کارکن

در اینجا ستونها با یک شمارنده اعشاری جارو میشه .
        اطلاعات توسط شیفت رجیستر به ماتریس منتقل میشه
        شمارنده ها خودشون توسط شمارنده دیگه ای جارو میشن
        به این ترتیب هر چندتا ماتریس که بخایم میتونیم به سیستم اضافه کنیم :bye

دیدگاه

سلام من با یه 4514 ستونها و رو تغذیه کردم و سطرها رو با یک شیفت رجیستر و به این ترتیب یه ماتریس 16 در 16 رو با هشت پایه درگیر کردم :bye

دیدگاه

سلام پروفسورجون ممنون از لطفت کار طراحیت تمام شد ؟ به منم بگو تا منم یه حرکتی کنم :agree:
            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

سلام این فایلو ببین با ساخت اون میتونی به هر تعداد که نیاز باشه بلوک ها رو به هم متصل کنی و بعد با با پایه یک یا چهارده چیپ رو انتخاب کنی
              با نام R-1 PCB

http://www.4shared.com/dir/4362366/f6f0fdff/sharing.html

دیدگاه

سلام پروفسور جون ممنون از لطفت من ماتریسی رو که خودم درست کردم رو با یه برنامه ساده تابلو تست کردم ولی به مشکل بر خوردم ابتدا که سطر ها و ستونها رو متصل کردم برنامه به درستی اجرا شد ولی بعد از چند دقیقه دوتا از ستونها از کار افتادن بعد بقیه ستونها هم یکی یکی خاموش شدن من یه led به یکی از ستونهایی که خاموش شدن وصل کردم خیلی کم نور روشن شد ولی خیلی کم نور بود برای بقیه ستونها هم همین کار رو انجام دادم نتیجه یکی بود و در اخر فقط دوتا از ستونها روشن میشدن من با اهم متر جریانی رو که یکی از ستونها میکشید رو اندازه گرفتم که واسه سه تا led که روشن بود جریان 5.6 میلی امپر رو از پایه میکرو میکشد
                من میکرو رو با یه برنامه خیلی ساده واسه همون پورت تست کردم ولی تمام led ها روشن موندن و فقط یکیش چشمک میزد به نظرت اون پورت میکرو سوخته ؟ و اصلا چرا باید اینجوری بشه :angry: :angry:
                $regfile = "m16def.dat"
                $crystal = 8000000
                Config Porta = Output
                Do
                Set Porta
                Waitms 500
                Reset Porta

Loop
                end
                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

salam bebakhsh man daram download mekonam fekr konam mosh gel fere conce dary

دیدگاه

سلام اگه دیودا نسوخته حتما مشگل در فرکانس جارو داری چون وقتی ب این صورت دیودو روشن میکنی در واقع انرزی کتری به اون میدی :byeه

دیدگاه

با عرض معذرت.
                      من برنامه رو که ندیدم. ولی در کل وقتی از زیربرنامه یا تابع استفاده میشه یا به طور کلی برنامه تو یه لوپ میوفته، و بعد از یه مدت قاطی میکنه باید مقدار پشته سخت افزاری و پشته نرم افزاری و فریم سایز رو اضافه کنی

دیدگاه

سلام دوستان لطفا چیزی رو که عملا تست نکرده اند پاسخ ندهند
                        این مشگل به علت پالسی بودن تغذیه دیودهاست شما دو کار انجام دهید.
                        1- ولتاز تغذیه دیودها را بالا ببرید 2- از طریق نرم افزار برای خطوطی که دیود روشن بیشتری دارد زمان بیشتری تعریف کنید
                        حتما مشگل حل میشود. :bye

دیدگاه

دوباره معذرت.
                          اگه دیودها با عمل رفرش روشن میشن پس نباید در هر لحظه تعداد زیادی دیود روشن باشه. پس افزایش ولتاژ تاثیری نباید داشته باشه. چون دیدوها همه از یک نوع هستند.
                          در ضمن اگه برنامه کار میکنه و بعد از چند دقیقه یهو قاطی می کنه از همونیه که گفتم.

باز در توضیح به پروفسور عزبز بگم که من از بحث های قبلی اطلاعی ندارم . فقط و فقط این صفحه رو خوندم. پس اگه صحبتهام ربطی به قضیه نداره Sorry

دیدگاه

ممنون از لطفتون من برنامه رو به همراه فایل پروتئوس اپلود کردم یه نگاه بندازین
                            من مدارمو که بستم از کریستال داخلی میکرو اسستفاده کردم در اولین فرست دوباره میرم یه میکرو میگیرم :redface: و واسه جریان هم bc337 و uln2003 هم میگیرم از کریستال خارجی هم استفاده میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
                            فقط واسه راه اندازی کریستال خارجی تنضیمات خاصی میخواد ؟

http://www.4shared.com/file/29494205/ec4a570a/board.html?
                            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

سلام بهتره بکلی بیخیال پروتوس بشی چون اینجا شما باید از خطای دید استفاده کنی نه جبر بول
                              همون کاری که انجام دادی درسته باترانزیستورها وای سی ولتاز بالاتری به دیودها اعمال کن و مدت تاخیر اونارو براساس تعداد دیودهای روشن تنظیم کن.

دیدگاه

پروفسور عزیز ممنون از لطفت تمام مدارمو چک کردم مشکل چشمک زدن و قاطی کردن میکرو فقط و فقط از منبع تغذیه بود من از یه رگولاتور 7805 استفاده کرده بودم که خراب بود و اداپتور مستقیما به میکرو وصل شده بود من این ic رو که عوض کردم از دوتا خازن 100 میکرو و زنر 5 ولت هم استفاده کردم الان دیگه مشکل کاملا برطرف شده بازم ممنون از راهنماییت
                                پروفسور جون در مورد برنامه کیبورد و فراخوانی کدها توی برنامه واسم توضیح بده من در این مورد هیچی نمیدونم :cry2: :cry2: :cry2:
                                کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X