اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات و اشکالات پیرامون میکروکنترلر 8051 و برنامه نویسی آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات و اشکالات پیرامون میکروکنترلر 8051 و برنامه نویسی آن

سلام دوستان لطفا به من کمک کنید که حسابی گیر کردم.

چند وقت پیش یه پروگرامر 8051 خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم فایل هگز رو , رو آی سی write کنم وقتی همه ی دیتا ها رو ff

میکنم write میکنه و همین طور اطلاعات رو از روی آی سی می خونه ولی وقتی یه فایل هگز رو می خوام write کنم error میده!!!

اینم errore ی که نشون میده.

اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
    اهل مراعات نیست.
    معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
    بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
    بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
    پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

سلام .
      ظاهرا این مشکل اپیدمی هست.
      راستش منم با نرم افزار مربوط به میکرو سری s وقتی آی سی 89s51 رو پروگرام می کنم . دقیقا همین مشکل رو دارم.
      من مشکل رو با write کردن چند بار بافر خالی و یا خواندان فایل قبلی موجود در میکرو وذخیره اون رو کامپیوتر ومجددا write اون رو ی میکرو وبلافاصله بعد از اون فایل اصلی رو لود کرده و write می کنم .
      اگه دوستان دیگه ای هم نظری و راه حلی دارم ممنون می شم بفرمایند.
      خبرآمد خبری در راه است
      سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_valentine

چند وقت پیش یه پروگرامر 8051 خریدم ولی هر کاری میکنم نمیتونم فایل هگز رو , رو آی سی write کنم وقتی همه ی دیتا ها رو ff

میکنم write میکنه و همین طور اطلاعات رو از روی آی سی می خونه ولی وقتی یه فایل هگز رو می خوام write کنم error میده!!!
        سلام
        اینطور که ارور میگه، داده ای که بعد از ارسال به میکرو دوباره خونده میشه با داده ارسالی مطابقت نداره. این منو به سخت افزار مشکوک میکنه.
        ولی همونطور که آقا رضا گفتن این پروگرمرها حساب کتاب ندارن! شما راهی که ایشون گفتن امتحان کنین شاید فرجی شد!

دیدگاه

این نوع پروگرامرها خیلی راحت میکرو میسوزونند .
          شما اول پروگرامر رو خاموش کن میکرو رو جا بزن و بعد خارج کن همین کار رو برای خارج کردن میکرو انجام بده من احتمال میدم میکروت سوخته باشه

دیدگاه

سلام دوستان از توجه همتون ممنونم .

من همه این کار هایی رو که گفتید انجام دادم ولی جواب نداد.

ولی روی یه کامپیوتر دیگه امتهان کردم بهم جواب داد!!!!

نمیدونم عیب سیستم من چیه!!!!

شما راه حلی دارید؟؟؟؟؟
            majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
            اهل مراعات نیست.
            پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

هیچ یاری کننده ای نیست که مرا یاری کند؟؟؟

یعنی هیجده هزار تومان رو ریختم دور!!!!

آقای نحوی شما کجایید؟؟؟

کمک...
              اهل مراعات نیست.

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
                من یه مشکل در مورد ای سی ds1307 دارم و اون این که وقتی که باطری بکاپ رو بهش وصل میکنم کلا هنگ مینه و باعث میشه حتی خود میکرو هم هنگ کنه.در مورد برنامه هیچ مشکلی نداره و تقریبا هر جوری امتحان کردم.ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه.
                :redface:

دیدگاه

پاسخ : سوالات و اشکالات پیرامون میکروکنترل&#1

سلام دوست عزیز .
                  تجربه نشون داده که همسشه ساده ترین راه حلها بهترین اوناس .
                  به نظر من این یک اشکال سخت افراریه که مربوط می شه به مداراطراف ds1307 وارتباط اون با میکرو. چک کردن با دقت این قسمت از مدار ،تست جهت و ولتاژباتری بک پ ، قطع ارتباط میکرو وds1307 وسپس اتصال باتری ازجمله راههای پیشنهادیه. بطور کلی در عیب یابی باید به اصطلاح تعمیر کاران عیب را محلی کرد.
                  موفق باشید.
                  خبرآمد خبری در راه است
                  سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

سلام من یه برنامه ساده با میکرو AT89C52 به زبان اسمبلی نوشتم ولی خودمو کشتم کار نکرد. حالا از دوستان راهنمایی میخوام:( ما بیت P1.2 راکه همان پایه
                    سوم میکرو است به یک LED وصل کرده ا یم که چراق آن باید به صورت متناوب خاموش و روشن شود. خط اول و آخر برای درست کار کردن کامپایلر MCS51 می باشد. شش خط بعد از خط اول بدنه اصلی برنامه است و از دیلی به بعد فقط تاخیرها بین روشن و خاموش شدن منظور شده است.)
                    بعد از پروگرام کردن میکرو آن را روی برد بستم اسیلاتور 11.0592 مگا هرتزی را به پایه های مربوطه میکرو متصل کردم و از دو پایه آن دو خازن 30 پیکو فارادی را به زمین وصل کردم.
                    برای تغذیه آن هم از یک باطری 9 ولت استفاده کردم که البته بین آن و پورت VCC میکرو یک آی سی رگولاتور LM 7805 قرار دادم تا ولتاژ 5 ولت به پایه مربطه برسد. زمین میکرو را هم به زمین مدار وصل کردم.
                    LED من یکسره روشن می ماند.
                    خودم مطمئنم برنامه ای که نوشتم اشکالی نداره و یک فوت کوزه گری در بستن مدار روی برد بورد کم دارم.
                    تا نظر دوستان چه باشد.(آخه دیگه برنامه به این سادگیم نباید کار کنه ؟ )
                    $MOD52
                    ORG 100
                    AGAIN1:SETB P1.2
                    ACALL DELAY
                    CLR P1.2
                    ACALL DELAY
                    SJMP AGAIN1
                    DELAY:MOV TMOD,#10H
                    MOV R0,#14
                    LOOP1:MOV TH1,#0
                    MOV TL1,#0
                    SETB TR1
                    AGAIN2:JNB TF1,AGAIN2
                    CLR TR1
                    CLR TF1
                    DJNZ R0,LOOP1
                    RET
                    END
                    این منم مردی تنها در آستانه فصلی سرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artimeez
                      سلام من یه برنامه ساده با میکرو AT89C52 به زبان اسمبلی نوشتم ولی خودمو کشتم کار نکرد. حالا از دوستان راهنمایی میخوام:( ما بیت P1.2 راکه همان پایه
                      سوم میکرو است به یک LED وصل کرده ا یم که چراق آن باید به صورت متناوب خاموش و روشن شود. خط اول و آخر برای درست کار کردن کامپایلر MCS51 می باشد. شش خط بعد از خط اول بدنه اصلی برنامه است و از دیلی به بعد فقط تاخیرها بین روشن و خاموش شدن منظور شده است.)
                      بعد از پروگرام کردن میکرو آن را روی برد بستم اسیلاتور 11.0592 مگا هرتزی را به پایه های مربوطه میکرو متصل کردم و از دو پایه آن دو خازن 30 پیکو فارادی را به زمین وصل کردم.
                      برای تغذیه آن هم از یک باطری 9 ولت استفاده کردم که البته بین آن و پورت VCC میکرو یک آی سی رگولاتور LM 7805 قرار دادم تا ولتاژ 5 ولت به پایه مربطه برسد. زمین میکرو را هم به زمین مدار وصل کردم.
                      LED من یکسره روشن می ماند.
                      خودم مطمئنم برنامه ای که نوشتم اشکالی نداره و یک فوت کوزه گری در بستن مدار روی برد بورد کم دارم.
                      تا نظر دوستان چه باشد.(آخه دیگه برنامه به این سادگیم نباید کار کنه ؟ )
                      سلام دوست عزیز
                      چرا از برنامه پروتیوس برای امتحان کردن برنامتون استفاده نمیکنید؟! :question:
                      من امتحان کردم مشکلی نداشت. شما هم اگر در کامپایل کزدن برنامه و پروگرم کردن آیسی و بستن مدار و ............. هزار تا چیز دیگه مشکلی نداشته باشین مدارتون باید کار کنه.
                      این موارد رو هم رعایت بکن:
                      1- پایه 31 رو به مثبت وصل کن
                      2 پایه 9 رو با یه مقاومت 8.2 کیلو به منفی و با یه خازن 10 میکرو فاراد به مثبت وصل کن.
                      3- یه مقاومت 4.7 کیلو با LED سری کن.

فعلاً خدا حافظ ولی پروتیوس یادت نره.

دیدگاه

با پروتئوس هم امتحان کردم دقیق جواب میده نمیدونم در بستن مدار کجا رو اشکال دارم مسلما" یه جای کار سخت افزاریم ایراد داره ولی من پدرم در اومد نفهمیدم کجاشه.
                        این منم مردی تنها در آستانه فصلی سرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artimeez
                          با پروتئوس هم امتحان کردم دقیق جواب میده نمیدونم در بستن مدار کجا رو اشکال دارم مسلما" یه جای کار سخت افزاریم ایراد داره ولی من پدرم در اومد نفهمیدم کجاشه.
                          من که چیزی به ذهن ناقصم نمیرسه. میتونین یه عکس از مدارتون بزارین؟

دیدگاه

یه برنامه با اسمبلی نوشتم که از وقفه ها و تامر استفاده شده ولی اررور زیر رو میده کسی میدونه علتش چیه؟؟؟؟

error 130:code space overlap at address: 000d
                            اهل مراعات نیست.

دیدگاه

سلام. خوبی دوست عزیز؟
                              احتمالا شما کل کد مربوط به وقفه تایمر رو در همون فضایی مربوط به وقفه نوشتید. فضای وقفه فکر میکنم در حدود 8 بایت هست. بیشتر از این نمیشه توش کد نوشت. برای اینکه بتونید کد بیشتری توی وقفه تایمر بنویسید باید از آدرس وقفه به یه آدرس دیگه حافظه (بعد از 30h ) پرش کنید و اونجا کد رو بنویسید.
                              موفق باشید.
                              شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                              هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                              چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام آقای نحوی شما خوبید؟؟؟کم پیدا!!!

من برنامه رو از آدرس 30 به بعد نوشتم و در ضمن وقفه رو برای اطمینان بیشتر ljmp دادم به آدرس 200h .

این اررور نمیتونه مربوط به بانک های ثبات باشه؟؟؟آخه از چهار بانک 0 استفاده کردم!!!!
                                اهل مراعات نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X