اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات و اشکالات پیرامون میکروکنترلر 8051 و برنامه نویسی آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات و اشکالات پیرامون میکروکنترلر 8051 و برنامه نویسی آن

سلام.
    شاید اگه برنامه رو بذاری کمک کنه. .
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام.
      مرسی از توجهتون.

این برنامه یک ساعته که اول با شش عدد 7447 نوشته بودم .

هرچند با پروتس جواب داد ولی خیلی شلوغ شده بود . و به پیشنهاد آقای freedom_truth از روش مولتی پلکس زمانی استفاده کردم

و مدار رو اینجوری طراحی کردم هر چند که هنوز کامل نیست ولی مطمئنم پر از نقصه!!! :redface:

این فایل برنامه:

http://www.4shared.com/file/10341831/4c1030d/CLOK2.html
      اینم شماتیک مدار:

http://www.4shared.com/file/10341776/f5951497/DIGCLOK000.html
      majid_valentin بی پرواست.جسورانه می پرسد.رودروایسی ندارد.هر چه دلش خواست می گوید!!
      اهل مراعات نیست.
      معنی ساخت و پاخت را نمیداند.
      بزرگ و کوچک را نمیشناسد ..
      بی باکی را یواشکی آموخته. در تاریکی می نشیند و روشنایی را می پاید.
      پر انرژی و با نشاط است واز سانسور و فیلترینگ غمین است نیش دارند اما آزار ندارد!!!!

دیدگاه

سلام دوستان
        من به یه مشکلی برخوردم
        من میخواستم یه برنامه ساعت با 8051 بنویسم با ساعت،دقیقه و ثانیه
        خوب ثانیه که درست کار میکنه ولی به دقیقه که میرسم نمیدونم چرا برنامه قاط میزنه
        و درست جواب نمیده و روی دقیقه 41:59 گیر میکنه و میکرو ادامه به شمارش نمی کنه
        من فایل پروتیوس و خود برنامه رو میزارم . ممنون میشم اگه بگید مشکل از کجاست ؟

راستی اگه برنامه ساعت با 8051 کسی داره بذاره تا یه دیدی هم بزنیم که کمک زیادی می کنه
        در ضمن من تو تاخیر یه مقدار دستکاری کردم که سرعتش بیشتر بشه تا زود تر به 41 برسه برنامه .

لینک دانلود : http://www.4shared.com/file/10581652/d2a5d627/Clock.html

دیدگاه

سلام دوست عزیز این هم برنامه اصلاح شده شما.
          ORG 0000H
          ;========================
          MOV P2,#0
          MOV R1,#0
          MOV R6,#59
          N_2: MOV R7,#59
          MOV A,#0
          MOV P1,A
          ACALL DELAY
          N_1: ADD A,#01H
          DA A
          MOV P1,A
          ACALL DELAY
          DJNZ R7,N_1
          INC R1
          MOV A,R1
          DA A
          MOV R1,A
          MOV P2,A
          DJNZ R6,LOOP
          SJMP $
          LOOP: AJMP N_2
          DELAY:MOV R2,#1
          MOV TMOD,#01H
          MOV TH0,#5DH
          MOV TL0,#3EH
          SETB TR0
          N_3: JNB TF0,N_3
          CLR TR0
          CLR TF0
          DJNZ R2,N_2
          RET
          END

دیدگاه

در مورد اسیلاتور مورد استفاده میکرو سئوال داشتم.
            من اسیلاتور را به پایه های هجده و نوزده میکرو AT89C52 وصل میکنم بعد از تغذیه مدار وقتی با اسیلوسکوپ فرکانس اسیلاتور را اندازه می گیرم فرکانس 500 هرتز را به من میدهد در حالیکه روی اسیلاتور نوشته 11.0592 مگاهرتز . این اختلاف (حدود 22000 برابر ) از کجا میاد؟
            این منم مردی تنها در آستانه فصلی سرد

دیدگاه

دوست عزیز ممنون

دیدگاه

سلام دوستان بازم با مشکل اومدم
                این زیر یه فایل گذاشتم که یه قفل رمز دیجیتال 3 رقمی هستش البته ابتدایی
                دوستان من تا حالا این برنامه رو ننوشتم ولی برای اولین بار میخواستم بدون هیچ الگویی شروع به نوشتن کنم که به چند تا مشکل بر خوردم . یکیش این بود که با زدن یه کلید چون میکرو سرعت زیادی داشت هر 3 کلید رو همون کلید زده شده اول میدونست که با یه تاخیر درستش کردم . مشکل من تو این برنامه اینه که وقتی من کد رو درست میدم برنامه بدون هیچ مشکلی کارش رو انجام میده ولی وقتی میخوام که کد رو اشتباه بدم این برنامه عمل نمی کنه . اگه یه نگاه بندازید می بینید که من چند تا زیر برنامه برای اشتباه وارد شدن برنامه دادم که اگه وقتی کسی 3 بار پسورد رو اشتباه داد برنامه به برچسب ALARM پرش کنه ولی نمیدونم چرا این قسمت به درستی جواب نمیده . یه برنامه دیگه با همین مدل نوشته بودم ه به جای اینکه 3 بار شده به ALARM بپره ولی بعد از 5 بار این دستور رو انجام میداد . به نظرم واضح مشکل خودمو گفتم .
                خوب اگه میشه یه نگاهی بندازید و اگه راست کارتون هست کمکم کنید .
                راستی اگه کسی برنامه قفل درب دیجیتال به زبان اسمبلی برای 8051 داره بزاره تا ببینیم و یه چیزی یاد بگیریم منتظر شما دوستان هستم .
                در ضمن در دستور CJNE از آدرس دهی مستقیم استفاده کردم که بتونم بعدا با استفاده از وقفه یه پسورد با قابلیت تعقیر بنویسم و اینو کامل کنم .
                ممنون دوستان

لینک دانلود : http://h1.ripway.com/babol0111/electronic/code.zip

دیدگاه

سلام به همه

این برنامه ای که لینکشو میزارم با سی نوشتم عدد وارد شده از کیبرد رو میخونه از 1 تا 99 فقط میشه وارد کرد با زدن کلید ستاره ارزش کلید فشار داده شده روی ال سی دی به مدت تقریبا دو ثانیه روی پورت صفر قرار میگیره کلید مربع هم برای اریز کردنه ظاهرا همه چی داره خوب کار میکنه هم تو پروتئوس هم تو فرانکلین که روند اجرای برنامه رو به خوبی نشون میده خوب من در عمل مدارشو بستم قسمت اول که یک پیغام مبنی بر اینکه میگه شماره واحد مورد نظر رو وارد کنین رو ال سی دی میاد ولی انگار صفحه کلیدو نمیخونه؟؟؟؟؟
                  خوب اینجاست که میگن هیچی عملی نمیشه اینههههههه
                  فایل پروتئوس-سی-هگز رو ازاینجا دانلود کنین به نظرم تو قسمت تابعreadkeyboard یه فوت کوزه گری باید باشه که تو نرم افزار نشون میده ولی در عمل نشون نمیده ببینین نظرتونو لطفا بگین

http://www.4shared.com/file/12429274/dd3e4b8e/project.html

موفق و پیروز باشین.

دیدگاه

سلام.خوبی حمید جان؟
                    برنامه رو خیلی خوب به صورت دسته بندی نوشتید من که کیف کردم. ولی در مورد اشکال برنامه به نظر من شما این کار رو بکن بعد از:

if(P2!=0x70)
                    {
                    delay1();
                    if(P2!=0x70)
                    {

که میشه خط 49 بیا 2 بار دیگه اون تاخیر رو فراخونی کن. چون اگه اینکار رو نکنی بانس کلید گرفته نمیشه. ممکنه که در لحظه ای که کلید بانس داره شما داری میخونی مثلا سطر رو درست میخونی ولی اصلا ستون ها خونده نمیشه و برنامه قفل میشه.
                    موفق باشید.

دیدگاه

سلام به همه

ممنونم اقای نحوی
                      حتما امتحان میکنم نتیجه رو اطلاع میدم
                      در ضمن میخواستم بگم من همون jadeh2 هستم
                      موفق و پیروز باشین

دیدگاه

سلام

من تو مدار با led مقدار پورت دو رو تست کردم به جای اینکه 70 هگز رو نشون بده ff هگزه البته چند بار ریست کردم ولی همینه خوب با این اوصاف هیچ وقت کیبرد خونده نمیشه بعد یه برنامه ازمایشی نوشتم پورت یک 33 هگز پورت دو f0هگز پورت سه 55 هگز بعد تو فرانکلین اجراش کردم چیزی که برام عجیب بود اینه که مقادیر پورت یک و سه درسته ولی پورت دو اول f0 هگز میشه ولی دوباره ff هگز میشه خوب برا همینه که کیبرد اصلا خونده نمیشه؟؟؟؟!!!!!
                        این دو عکس از محیط فرانکلین:
                        http://i16.tinypic.com/450aw44.jpg

http://i15.tinypic.com/4icxs9t.jpg

به نظر شما مشکل از نرم افزاره؟؟؟

دیدگاه

کسی نمیدونه چرا پورت دو تو این برنامه بعد از مقدار گیری دوباره ff هگز میشه؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام. خوبی حمید جان؟
                            این تصاویری که گذاشتید یه اشکالی داره و اون اینکه خط آبی در هر دو باید روی { باشه. ولی توی این تصاویر چنین نیست. در غیر این صورت اگه وقفه فراخونی نشه همچین چیزی امکان نداره.
                            برنامه کی برد رو تیکه تیکه تست کنید ببینید کجا اون کاری که شما میخواهید انجام نمیده.
                            موفق باشید.

دیدگاه

مشکل در 8051 لطفآ کمک کنید فوری هست

من یک برنامه به زبان سی برای 8051 نوشتم
                              برنامه من کاملآ درست است
                              ولی وقتی توی نرم افزار
                              protus
                              می برم اجرا نمی شه و اشکال زیر را می گیرد

---------
                              Adding +5V power rail for VCC
                              Instantiating SPICE models...
                              [U1] Loading HEX file 'D:\FSI\BIN\C3.HEX'.
                              [U1] Read total of 1145 bytes from file 'D:\FSI\BIN\C3.HEX'.
                              ERROR: [U1] Program length exceeds limit of 1024 bytes

[DSIM] BOOT Error.
                              Real Time Simulation failed to start

Real Time Simulation FAILED.
                              ---------
                              مگه توی میکرو تا 4 کیلوبایت جا نمی گیره
                              با میکرو های زیر آزمایش کردم همه همین جواب را میدن
                              80c51-80c52-at89c51-at89c52-at89c55

دیدگاه

سلام.
                                اگه میتونید فایل ها رو پلود کنید تا ببینیم مشکل کجاست.

در ضمن نیازی نیست یک سوال رو دو جا مطرح کنید.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X