سلام دوستان
من برنامه نویس سایت و اندروید هستم و میخوام در زمینه برنامه نویسی میکرو هم فعالیت کنم.
میخواستم بدونم که بازار کار میکروهای ََARM چطوره؟
خوشحال میشم راهنمایی کنید
من برنامه نویس سایت و اندروید هستم و میخوام در زمینه برنامه نویسی میکرو هم فعالیت کنم.
میخواستم بدونم که بازار کار میکروهای ََARM چطوره؟
خوشحال میشم راهنمایی کنید

، ببین اگه میخوای از میکرو کنترلر درآمد داشته باشی معمولا دوتا راه جلوته یا استخدام بشی یا فریلنسری که توضیح نمیدم چون میدونم خودتون استادید، برای استخدامی اگه خدای میکرو هم که باشی ریجستر به ریجسترش رو بشناسی و هزارتا چیز دیگه باز حقوقی که بهت میدن مثل یه کارگره، یعنی بابت 9 صبح تا 6 عصر هروز آخر ماه حدود 1.5م حالا یکم بالاتر یا پایین تر بهت میدن، کاری هم که ازت میخوان نهایتش نهایتش در حد متوسط هست( یونیون و تابع نویسی های ساده و غیره) که اونم استثنا پیش میاد به این مراحل برسه( تعداد استخدامی های درست درمون خیلی خیلی کمه و معمولا آچار فرانسه میخوان یعنی کسی که رو طراحی آنالوگ و اینا تسلط داشته باشه) پس شانس شما خیلی کمه
(کارفرماهای تازه کار یعنی میخوان یه دستگاه 5میلیونی توی بازار رو مهندسی معکوس کنی و برنامه اش رو بنویسی و قطعاتش رو بخری و بسازی و کلا بهت 4 میلیون بدن! و اینقدر مشکلات جلو روت هست که اگه بتونی خیلی پیشرفت کنی روی همون یکی دو میلیون در ماه حساب باز کن و تنها مزیتش نبودن رئیس رو سرته که کار با کارفرماهای خدا پندار صد مرتبه بدتر از رئیسه)
دیدگاه