اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

programmer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : programmer

با سلام
    والله من اگه جوابی بگیرم این هفته باید :biggrin:
    حتما خبر می دم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
      من فردا براتون کل فایل های مهم این پروگرمر رو اپ می کنم
      موفق باشی
      کما کان منتظر
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

ماشاله به این حوصله آقا رضا .
        مثل خودم می مونه همه فرداهاش دیر می رسن .
        رضا جون باورکن منم شدیدا منتظرم .
        بابا یه نگاهی هم به زیر پات بنداز.
        خبرآمد خبری در راه است
        سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

Willem EPROM Programmer

شرمنده که دارم نبش قبر میکنم! :biggrin: ولی خودتون گفتین که لطفا قبل از مطرح کردن سوالات خود جستجو کنید. منم جستجو کردم این تاپیک رو پیدا کردم :agree:

میخوام بدونم راهنمای کامل برای ساخت این پروگرومر به زبان انگلیسی یا فارسی پیدا میشه؟ این سایت رو یه نفر بهم معرفی کرده ولی یه کم در هم و برهم هست :

کلا برای ساخت این پروگرمر چه چیزایی رو لازم دارم؟

پروگرمری هست که بهتر از این باشه؟

من میخوام آی سی های AT27C010 و AM29F010 رو باهاش پروگرم بکنم.

آخرین ورژن برنامه برای ویندوز Version 0.98D5 هست ولی لینک دانلودش رو نمیتونم پیدا بکنم!

واسه چی براش صد تا طرح گذاشتن؟ باید از کدوم طرح برای ساختش استفاده بکنم؟

با تشکر

دیدگاه

دوستان این قطعه چی هست Inductor 100uH -> 150uH فروشنده یه سیم پیچ بهم داره که شبیه این هست :

ولی اگه دقت بکنین روی عکس یه قطعه دیگه به جای این خورده! یه قطعه آبی روشن هست کنار آی سی 7805 (همونی که سه پایه هست) قرار داره.

قطعه رو اشتباهی بهم داده؟ اسم فارسیش چی میشه؟ توی دیکشنری نوشته القاکننده. این 100 به 150 چی هست؟ یعنی توی این محدوده باشه جواب میده؟

توی عکس آی سی 7805 که سه پایه هست رو به پشت خابونده. حتما این کار ضروری هست؟

به نظر من اسم تاپیک هم بشه پروگرمر ویلیام خیلی بهتر میشه.

دیدگاه

دارم سعی میکنم یه دونه AM29F010 رو پروگرم بکنم ولی این ارور رو میده :

تست اولیه میگه که سخت افزار آماده هست! چطوری باید به طور کامل پروگرمر رو تست بکنم؟

لطفا یه نفر جواب بده!

دیدگاه

سلف هست
                اون قطعه تو شکل هم سلف هست ولی سلف مقاومتی
                اون قطعه شما هم سلف هست اما سلف تیروئید! لازم نیست ازون سلف استفاده کنید
                در بازار سلف 100 میکرو هانری مقاومتی با رنگ های مختلف!(بسته به سلیقتون!) موجود هست!

دیدگاه

دوستان عزیز چطوری میتونم از این صفحه استفاده بکنم؟

باید تیک های پایه ها رو یکی یکی فعال بکنم بعد با اوهم متر چی رو تست بکنم؟ یه دونه اون پایه و یکی دیگه چی؟ باید چی بشه؟

پایه ها رو یکی یکی این طوری تست کردم :

هر دفعه اوهم متر رو میزنم به پایه مربوطه که تیک خورده و GND با فعال بودن تیک اون پایه اوهم متر یه مقداری رو نشون میده. ولی سه تا از پایه ها (31 - 26 - 22) هیچ عکس العملی نشون ندادن. یه جا خوندم که پایه 22 به پایه 31 عکس العمل باید نشون بده که میده. میمونه پایه 26 که اون هم توی مدار به چند تا مقاومت وصل هست که جاشون خالی هست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X