وای وای اینجا که همه فقط سوال می پرسند
خوب من چکار باید انجام بدم که ویندوزم 64 بیتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
سلام
این RXD و TXD کارش چیه و چرا در خروجی پروگرمر دیده میشه یعنی در پروگرم کردن میکرو نقشی داره یا برای پروگرام حافظه های سریال بکار میره؟
سلام
دوست عزیز تا جایی که من می دونم برای پروگرام کردن از پروتکل spi استفاده می کنند که یک ارتباط 4 سیمه می باشد. حالا شماکجای پروگرامر RXT و TXT دیدید من نمی دونم؟؟
از چه نوع پروگرامر استفاده می کنید؟؟
سلام
دوست عزیز تا جایی که من می دونم برای پروگرام کردن از پروتکل spi استفاده می کنند که یک ارتباط 4 سیمه می باشد. حالا شماکجای پروگرامر RXT و TXT دیدید من نمی دونم؟؟
از چه نوع پروگرامر استفاده می کنید؟؟
به پایه 2 و 3 میکرو که به پایه های 4و6 خروجی وصله دقت کنید
نوشته اصلی توسط nanoware
یه سری میکروها مثل مگا128 برای سریال دانلودینگ از RXD-TXD یا PDI-PDO استفاده میکنن
دیتاشیت128 صفحه 304
البته برای بوت لودر هم میش استفاده کرد
اینکه در تبلیغات پروگرمرهای ترکیبی USBASP و STK200 گفته میشه که حافظه های AT24Cxx قابل پروگرم هست رو خواستم بدونم که آیا در این نقشه هم امکان اتصالش برای پروگرم کردن هست؟
سلام
دوستان پروگرامر usbasb یک مشکلی دارند که بعد از مدتی قاطی میکنند و وقتی به پورت usb وصل میکنید بعضی وقتها میشناسی و بعضی وقتها نمیشناسه.
این یک ایرادی است که بعد از مدتی روی پروگرامر usbasb آشکار میشود !!!
سلام
دوستان پروگرامر usbasb یک مشکلی دارند که بعد از مدتی قاطی میکنند و وقتی به پورت usb وصل میکنید بعضی وقتها میشناسی و بعضی وقتها نمیشناسه.
مثلا بعد از چه مدت؟؟؟؟؟ من که چـــــــــــندین ماهه دارمش! اونم روی برد برد... آخ نگفته!
سلام
علی جان فکر نکنم مشکل خاصی باشه احتمالا برد شما مشکلی پیدا کرده.
من همین پروگرامر موجود تو سایت رو حدودا 1 سالی میشه استفاده میکنم (اولین نمونش رو) و بالغ بر هزار میکرو تا جال پروگرام کرده......
علی جان فکر نکنم مشکل خاصی باشه احتمالا برد شما مشکلی پیدا کرده.
من همین پروگرامر موجود تو سایت رو حدودا 1 سالی میشه استفاده میکنم (اولین نمونش رو) و بالغ بر هزار میکرو تا جال پروگرام کرده......
سلام
منم همینطوری امیر جان ولی همچنین قضیه پیش اومده. من مدار رو کامل چک کردم ولی نمیدونم چه ایرادی داره !!!
دارم روش کار میکنم به محض اینکه فهمیدم و رفعش کردم اینجا توضیح میدم و...
موفق باشید
دیدگاه