اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

وای وای اینجا که همه فقط سوال می پرسند
    خوب من چکار باید انجام بدم که ویندوزم 64 بیتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
      این RXD و TXD کارش چیه و چرا در خروجی پروگرمر دیده میشه یعنی در پروگرم کردن میکرو نقشی داره یا برای پروگرام حافظه های سریال بکار میره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
        سلام
        این RXD و TXD کارش چیه و چرا در خروجی پروگرمر دیده میشه یعنی در پروگرم کردن میکرو نقشی داره یا برای پروگرام حافظه های سریال بکار میره؟
        ماشالله بازدیدها بالاست زود تاپیک ما میره صفحه بعد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
          سلام
          سلام
          دوست عزیز تا جایی که من می دونم برای پروگرام کردن از پروتکل spi استفاده می کنند که یک ارتباط 4 سیمه می باشد. حالا شماکجای پروگرامر RXT و TXT دیدید من نمی دونم؟؟
          از چه نوع پروگرامر استفاده می کنید؟؟

دیدگاه

یه سری میکروها مثل مگا128 برای سریال دانلودینگ از RXD-TXD یا PDI-PDO استفاده میکنن
            دیتاشیت128 صفحه 304
            البته برای بوت لودر هم میش استفاده کرد
            {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
              سلام
              دوست عزیز تا جایی که من می دونم برای پروگرام کردن از پروتکل spi استفاده می کنند که یک ارتباط 4 سیمه می باشد. حالا شماکجای پروگرامر RXT و TXT دیدید من نمی دونم؟؟
              از چه نوع پروگرامر استفاده می کنید؟؟
              به پایه 2 و 3 میکرو که به پایه های 4و6 خروجی وصله دقت کنید

نوشته اصلی توسط nanoware
              یه سری میکروها مثل مگا128 برای سریال دانلودینگ از RXD-TXD یا PDI-PDO استفاده میکنن
              دیتاشیت128 صفحه 304
              البته برای بوت لودر هم میش استفاده کرد
              اینکه در تبلیغات پروگرمرهای ترکیبی USBASP و STK200 گفته میشه که حافظه های AT24Cxx قابل پروگرم هست رو خواستم بدونم که آیا در این نقشه هم امکان اتصالش برای پروگرم کردن هست؟

دیدگاه

من فکرکردم درمورد پرگرمرهایی مثل تی ان ام سوال کردی
                تو فیچرز USBASP نوشته:
                Planned: serial interface to target (e.g. for debugging).

و این دوپایه مدنظر شما هم احتمال واسه همینه
                پس پست قبلی من رو برای USBASP کلا ندید بگیر
                {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

ما که بیسوادیم :mrgreen: میشه به فارسی توضیح بیشتری بدین

دیدگاه

چرا پروگرمرهای USBASP میکروهای سری L را دیتکت نمیکنن ؟(پروگرم نمی کنند)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web
                      چرا پروگرمرهای USBASP میکروهای سری L را دیتکت نمیکنن ؟(پروگرم نمی کنند)
                      چرا پروگرام میکنه و مشکلی نداره! فیوز بیتهاشو چک کن با جامپر کلاک
                      http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام
                        دوستان پروگرامر usbasb یک مشکلی دارند که بعد از مدتی قاطی میکنند و وقتی به پورت usb وصل میکنید بعضی وقتها میشناسی و بعضی وقتها نمیشناسه.
                        این یک ایرادی است که بعد از مدتی روی پروگرامر usbasb آشکار میشود !!!

دیدگاه

سلام
                          دوستان پروگرامر usbasb یک مشکلی دارند که بعد از مدتی قاطی میکنند و وقتی به پورت usb وصل میکنید بعضی وقتها میشناسی و بعضی وقتها نمیشناسه.
                          مثلا بعد از چه مدت؟؟؟؟؟ من که چـــــــــــندین ماهه دارمش! اونم روی برد برد... آخ نگفته!
                          http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

من خودم 14 ماهه دارم استفاده میکنم ولی الان بعد از 8 ماه این ایراد رو پیدا کرده. از نظر سخت افزاری هم هیچ مشکلی نداره.!!!

دیدگاه

سلام
                              علی جان فکر نکنم مشکل خاصی باشه احتمالا برد شما مشکلی پیدا کرده.
                              من همین پروگرامر موجود تو سایت رو حدودا 1 سالی میشه استفاده میکنم (اولین نمونش رو) و بالغ بر هزار میکرو تا جال پروگرام کرده......
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                علی جان فکر نکنم مشکل خاصی باشه احتمالا برد شما مشکلی پیدا کرده.
                                من همین پروگرامر موجود تو سایت رو حدودا 1 سالی میشه استفاده میکنم (اولین نمونش رو) و بالغ بر هزار میکرو تا جال پروگرام کرده......
                                سلام
                                منم همینطوری امیر جان ولی همچنین قضیه پیش اومده. من مدار رو کامل چک کردم ولی نمیدونم چه ایرادی داره !!!
                                دارم روش کار میکنم به محض اینکه فهمیدم و رفعش کردم اینجا توضیح میدم و...
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X