اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر USB برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرامر USB برای AVR

سلام اقا حامد :smile:
    پروگرامر من Atmel AVR in socket programmer version 4 است.
    :rolleyes:
    ببینید وقتی به usb کامپیوتر کابلی وصل میشه
    داخل دستگاه 2 تا مقاومت هست که روی پایه دیتا ولتاژ 3.3 فکر کنم میزاره
    با این حالت مین برد میفهمه چیزی به پرت وصل شده دستور معرفی به وسیله میفرسته
    اگه وسیله جانبی پاسخ دستور رو به هر علت نده بعد 3 ثانیه این ارور نوشته میشه :
    [/quote]
    اگه در این مورد اطلاعات بیشتر و یا فایلی دارید که می تونه به معلومات من تو این زمینه اضافه کنه لطفا دریغ نکنید. :smile:
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

:eek:
      پرت usb پرتکل سخت افزاری ساده در عین حال کدینگ اطلا عات سختی دارد
      مقالات در باره ی این موضوع زیاد هستند و با جست و جو تو متور های جست وجو می توانید پیدا کنید
      من هم مقالهه ای زمیمه میکنم
      باز هم اگر پیدا کردم به روی چشم حتما میزارم واسه دانلود
      مقاله برسی و مقایسه usb با سایر پرو تکل ها است
      به صورت تخصصی برسی کرده و یکم درکش سخته :sad:
      فایل های پیوست شده
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اقا حامد از بابت مقاله ممنونم :biggrin:
        واما دوستان گرامی آقا امید و حامد خان حدس شما کاملا درست بود و این کابل usb بود که مشکل دار شده بود.
        از راهنمایی هاتون بی نهایت سپاسگزارم :biggrin:
        همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
        و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

:mrgreen:
          خدارو شکر :rolleyes:
          بچه ها کسی میدونه اخرین ورژن درایور usb asb
          رو کجا میشه یافت ؟
          عکس رو ببینید شاید بدونید دردم چیه ؟
          کار میکنه ها ولی چرا این ارور ها میاد ؟ :cry:
          فایل های پیوست شده
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام تو شماتیک مدار من مشکل دارم چون تازه واردم
            سوال اول به پایه ریست atmega8 ای سی پروگرامر یه دایره جسبیده این چیه
            سوال دوم اینه که دو تا vccint داره اونا چین
            سوال سوم اینه که من ای سی رو که میخوام پروگرام کنم به چی وصل کنم
            بای

دیدگاه

سلام سوال قبلمو که جواب ندادید امیدوارم اینو جواب بدید
              من یه پروگرامر خریدم (دست ساز بود احتمالا همین پروگرامری که تو سایت اقای فیشل هست و ورژن 2009 هست) قبلا درست بود بعد از چند بار پروگرام کردن یه ارور میداد که یادم نیست بعد هم ارور chip enable eror میده با نرمافزار اقای منصوری هم ارور verify flash میده تو پست های قبلیهم گفته بودید دو تا کلید داره ولی این چروگرامر اصلا کلید تداره یدونه جامپر داره که ماله سرعته و این پروگرامر یه کریستال اضافه با دو تا خازن داره که نمیدونم چیه اونم خارجش کردم ولی تغییری نکرد لطفا این یکی رو دیگه پاسخ بدید

دیدگاه

کسی نیست جواب منو بده نیاز دارم :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shadmehr20
                  سلام سوال قبلمو که جواب ندادید امیدوارم اینو جواب بدید
                  من یه پروگرامر خریدم (دست ساز بود احتمالا همین پروگرامری که تو سایت اقای فیشل هست و ورژن 2009 هست) قبلا درست بود بعد از چند بار پروگرام کردن یه ارور میداد که یادم نیست بعد هم ارور chip enable eror میده با نرمافزار اقای منصوری هم ارور verify flash میده تو پست های قبلیهم گفته بودید دو تا کلید داره ولی این چروگرامر اصلا کلید تداره یدونه جامپر داره که ماله سرعته و این پروگرامر یه کریستال اضافه با دو تا خازن داره که نمیدونم چیه اونم خارجش کردم ولی تغییری نکرد لطفا این یکی رو دیگه پاسخ بدید
                  سلام برای چی اون کریستال با دوتا خازن رو خارج کردی ؟؟ oo: oo:

ببین رفیق مشکل میتونه از میکروت هم باشه احتمالا میکروت رو کریستال خارجی تنظیم شده
                  میکروهای دیگه هم استفاده کن ببین چی میشه :read:
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام ممنون که جواب دادید
                    اون دوتا خازن با کریستال مال اون ای سی خام هست که قراره پروگرام بشه با اون و بدون او ن فرقی نداشت
                    4 تا ای سی mega 8 دارم همشون همینطوره
                    ولی این ای سی ها با پروگرامر های دیگه پروگرام میشن مثل stk200/300 هاتل ولی نمیدونم چرا مال من نمیشه یه ای سی دیگه رو هم بردم برنامه ی ورژن دیگه ای از این پروگرامر رو ریختم ولی اونم همینطور بود
                    نمیدونم چیکار کنم کمممممممممممممممممممک

دیدگاه

سلام ممنون که جواب دادید
                      اون دوتا خازن با کریستال مال اون ای سی خام هست که قراره پروگرام بشه با اون و بدون او ن فرقی نداشت
                      4 تا ای سی mega 8 دارم همشون همینطوره
                      ولی این ای سی ها با پروگرامر های دیگه پروگرام میشن مثل stk200/300 هاتل ولی نمیدونم چرا مال من نمیشه یه ای سی دیگه رو هم بردم برنامه ی ورژن دیگه ای از این پروگرامر رو ریختم ولی اونم همینطور بود
                      نمیدونم چیکار کنم کمممممممممممممممممممک
                      خواهش میکنم
                      شاید کمی مسخره به نظر بیاد ولی امکان داره از ویندوزت باشه مگه نمیگی قبلا کار میکرد ؟؟ ویندوزت چیه ؟ 32 یا 64 بیت ؟ سون یا ویستا یا ایکس پی ؟؟
                      AV Maziton 100

دیدگاه

نه فکر نکنم مشکلاز ویندور باشه من هم رو xp و هم رو سون 64 امتحان کردم نشد امروز هم یهپروگرامر دیگه خودم ساختم همون مشکل رو داره
                        با چند تا نرم افزار هم امتحان کردم نشده وقتی هم با نرمافزار اقای منصوری فیوز بیت ها رو میخونم همشون یک میشن وقتی هم که ای سی رو میخوام پاک کنم blank check error میده هر ای سی جدید که میخرم همین مشکل رو داره
                        کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نه فکر نکنم مشکلاز ویندور باشه من هم رو xp و هم رو سون 64 امتحان کردم نشد امروز هم یهپروگرامر دیگه خودم ساختم همون مشکل رو داره
                          با چند تا نرم افزار هم امتحان کردم نشده وقتی هم با نرمافزار اقای منصوری فیوز بیت ها رو میخونم همشون یک میشن وقتی هم که ای سی رو میخوام پاک کنم blank check error میده هر ای سی جدید که میخرم همین مشکل رو داره
                          کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry: :angry:
                          سلام راستش نمیدونم دیگه چی بگم اگه یکی دیگه هم ساختی و اونم کار نکرد میتونه به علت تنظیم نکردن فیوزبیت یا درست نصب نکردن درایور اون داره حتّی اونی هم که شما آمادشو از بیرون خریدی جواب نمیده احتمالا به خاطر دریاورش هست این جدیدترین درایوری هست که سایتش قرار داده

http://www.fischl.de/usbasp/usbasp.2011-05-28.tar.gz

ببین چی میشه :mrgreen:
                          هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم بقیه هم همینطور کمکت میکنن

راستی یه چیزی اون پروگرامر رو که شما خریده بودی میکروش رو که عوض نکرده بودی ؟؟ کردی ؟؟؟
                          AV Maziton 100

دیدگاه

سلام خودم از بس بهش ور رفتم دیگه داره نمیدونم چیکار کنم ولی یه چیز جالب اینه که دیروزرفتم یه attiny2313 خریدم با پروگرامر راحت پروگرام شد ولی انگار اصلا atmega 8 ها پروگرام نمیشن یه چیزی هم فهمیدم اینه که اگه ای سی خام رو هم به پروگرامر وصل نکنم باز هم همین error رو میده که گفتم شاید مشکل از پایه ها باشه که درست وصل نکرده باشم ولی چند بار امتحان کردم دیدم درست وصل کردم ولی احتمالا شاید مشکل از پایه ریست باشه که به عنوان portc.6 انتخاب شده باشه و ریست کار نکنه ایا میتونه اینطوری باشه؟؟؟

دیدگاه

سلام خودم از بس بهش ور رفتم دیگه داره نمیدونم چیکار کنم ولی یه چیز جالب اینه که دیروزرفتم یه attiny2313 خریدم با پروگرامر راحت پروگرام شد ولی انگار اصلا atmega 8 ها پروگرام نمیشن یه چیزی هم فهمیدم اینه که اگه ای سی خام رو هم به پروگرامر وصل نکنم باز هم همین error رو میده که گفتم شاید مشکل از پایه ها باشه که درست وصل نکرده باشم ولی چند بار امتحان کردم دیدم درست وصل کردم ولی احتمالا شاید مشکل از پایه ریست باشه که به عنوان portc.6 انتخاب شده باشه و ریست کار نکنه ایا میتونه اینطوری باشه؟؟؟
                              اگه پایه ریست که همون پایه 1 هست به عنوان پورت 1 0 انتخاب کنی میکرو دیگه پروگرام نمیشه البته به روش پارالل میشه
                              من خودم تاحالا امتحان نکردم ولی مثل اینکه یه ولتاژ 12 ولت میدن به پایه ریست و از این چیزا :mrgreen:
                              AV Maziton 100

دیدگاه

سلام بالاخره حل شد :wow: :wow: :wow: :wow:
                                من برنامه زیر رو روی یه میکرو دیگه ریختم و به پایه xtal1 وصل کردم و مشکل رفع شد
                                $regfile = "attiny2313.dat"
                                $crystal = 8000000
                                Config Portd.6 = Output
                                Do
                                Toggle Portd.6

Loop
                                End

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X