اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویژوال بیسیک و ارتباط کامپیوتر (پورتrs232) با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویژوال بیسیک و ارتباط کامپیوتر (پورتrs232) با میکرو

نوشته اصلی توسط روناک

$crystal = 11059200
    از این که برای پاسخگویی به سوالا وقت میزارین متشکرم
    دلیل استفاده از این کریستال خاص چیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان *

از این که برای پاسخگویی به سوالا وقت میزارین متشکرم
      دلیل استفاده از این کریستال خاص چیست؟
      این کریستال باعث میشه که بعد از تقسیم و استفاده یک عدد روند رو به شما بده که باعث کاهش خطا در همزمان کردن یا SYNCHRONIC میشه در نتیجه کلک میکرو و pc خطاش کاهش پیدا میکنه مثلا وقتی که میخوای از پورت سریال استفاده کنی اگه کریستالت 16 mhz باشه ممکنه هر چند خط یه غلط داشته باشی ولی اینطوری دیگه از این خبرا نیست
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

در بخش ابزارهای سمت چپ محیط VB کلیک راست کرده و گزینه Components را میزنیم و در پنجره باز شده آیتم Microsoft Comm Control 6.0 را تیک دار کرده و OK میکنیم و سپس آن را از ابزارهای ظاهر شده در بخش ابزارها بر روی فرم کشیده...

واسه نوشتن کد حتما باید اون آیتم Microsoft Comm Control 6.0 رو بیاریم رو فرم؟
        منظورم اینه که اگه فقط کدهای زیر رو بنویسیم جواب نمیده؟
        مثلا با کلیک روی یک command button یک بایت از طریق همون کدی که "روناک" نوشتن به پورت سریال بره.

Private Sub Form_Load()
        MSComm1.CommPort = 1
        MSComm1.PortOpen = True
        MSComm1.Settings = "9600,n,8,1"
        End Sub

Private Sub Command1_Click()
        MSComm1.Output = Chr(54)
        MSComm1.Output = Chr(53)
        End Sub
        چون با کشیدن اون روی فرم قسمت زیر به کدها اضافه میشه (که در کدهای بالا خبری از این قسمت نیست )
        Private Sub MSComm1_OnComm()

End Sub

دیدگاه

سلام..
          اقا مجید
          اول اینکه vb6فایل های خودش رو به صورت کامل ریجیستر نمی کنه و اگه روی کامپیوتر خودت نصب نشد می توونی روی یه کامپیوتر دیکه نصبش کنی
          بعد فایل های اوون رو بیاری روی کامپیوترت ..
          دوم اینکه emperor یه مجموعه داره به اسم end of old programs واقعآ" خووب کرک شدند
          من با هاشون خیلی حال کردم .اگه با این dvd کار به جایی نبردی امتحانش کن
          سوم اینکه نرم افزارایی مثل vb6کرک های زیادی ندارند
          توی پکیج من گفته شده به جای تمامی سریال ها 5 بزن شما هم امتحان کن
          سلام ...
          ممنون از پاسختون اخه من تا حالا 2 تا DVD ویژوال بیسیک (البته 2 تاشون رایتی بودن) را امتحان کردم ولی نصب نمیشن
          دائم این پیغامو میدن

یه پکیج هم بود ماله DARYA saft فکر کنم اونم خوب باشه. این پکیجی که فرمودین vb6 دیگه درسته؟
          یه سوال دیگه این کتابی که دارم اسمش هست ویژوال بیسیک NET 2003 به نظر شما اصول کارش با NET 2005 فرق میکنه یعنی اینکه اگه من 2005 رو نصب کنم با این کتاب میتونم یاد بگیرم ؟
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام
            میخوام بدونم قضیه ی Flow control چیه و گزینه های Xon/Xoff و Hardwear ؟
            من آیسی max232 رو رو مدار بستم و به میکرو زدم هیچ اطلاعاتی نشون نمیده در صورتی که دو سیم Rx و TX رو طرف TTL به هم میزنم هرچی تو Hyper terminal میزنم اکو داره.از دستور Input برا دریافت دیتا و از Print برای ارسال دیتا .
            سه توصیه دارم:
            1.کار 2.کار 3.کار
            ادیسون

دیدگاه

سلام ....
              درمورد سوال اولت اینکه ..ما وقتی که از baud برابر در دو سوی ارتباطمون استفاده می کنیم .پارامتر ضریب خطا مطرح می شه..که این ضریب خطا رو وقتی که یه طرف ارتباطمون کامپیوتر باشه .کریستالی که روی برد استفاده کردی مشخص می کنه.یعنی که همیشه baudrate یه ضریبی هستش از فرکانس کاری میکرو .حالا اگه از یه کریستال استفاده کنی که ضریبی از baydrate شما نباشه یه خطائی به وجود میاد که روی پروتکل های صنعتی مثل modbus rtu بیشتر از 2. خارج از استاندارد هستش(البته فکر کنم دقیق تر باشه ای تو ذهنم بوود)..ولی من از کریستال 11059200 استفاده کردم که دیگه مشکلی نباشه .البته می تونی از کریستال های دیگه که فرکانسشون ضریب درستی بدست میده هم استفاده کنی ..به طور مثال با استفاده از کریستال 8 و baudrate 9600 ما 2. خطا داریم . که این خیلی بده.سوال در این مورد داشتی از خودم بپرس این omega خیلی ضد حال می زنه.تازه من رو هم مسخره می کنه :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
              راستی سعی کن توی مدار هایی که می خوای روی شبکه سوار شند .از کریستال خارجی استفاده کنی با فرکانس با ضریب درست

دیدگاه

سلام ..
                اقا احسان حتما" باید این کامپونت رو اضا فه کنی چون به واسطه ی این کامپونت هست که vb پرت کامپیوتر رو برای ورودی و خروجی میشناسه اکه انو اضا فه نکنی کمپایلر vb به شما error میده پس حتما" بزارش روی فرمت .. بعد هم دلیل نداره که حتما" توی تابع خود کامپونت چیزی باشه .ما از کامپونت استفاده کردیم تا vb دستور ها مون رو بشناسه
                یه کم که با محیط برنامه نویسی اشنا شدی بگو تا کلی ترفند با حال بهت بگم
                اندازه ی ورودی داده. بافر .تایمر برای دریافت اطلاعات می تونه خیلی سر گرم کننده باشه
                به خصوص برای خانم هایی که می خواند .اشپزی نکنند :rolleyes:

دیدگاه

سلام...
                  ببخشید اقا مجید اگه دیر شد
                  ما اینجا داریم در مورد vb6صحبت می کنیم این در صورتی هستش که شما رفتید یه دونه dvd vb.net گرفتید
                  این کاری که کردید کار خیلی خوبی هست..
                  ولی صحبتی که من قبل" کردم مربوط می شد به vb6 پس صحبت های قبلی من رو فرامووش کن
                  اول در مورد dvd اینکه ..بهترین پکیج از مجموعه ی .net مال شرکت ارتباط گستر پرشیا هست
                  اول اینکه عاااااااالی نصب میشه و هیچ error نمیده در مورد کرک وسریال
                  دوم اینکه همراه MSDN هست
                  سوم اینکه ebook هم داره
                  در مورد vb.net باید بگم که کاملا" شیء گراست و شما باید با مفهوم برنامه نویسی شیء گرا اشنا باشید تا بتونید با اوون کار کنید
                  مثلا" برای ارتباط با computer شما باید یک کلاس تعریف کنید
                  vb.net از تکنیک multithreading پشتیبانی میکنه بر همین مبنا وقتی شما می خواید که یک دیتا رو از com بخونید و روی یک textbox نمایش بدید باید
                  از روش همگام سازس thread ها استفاده کنید .که تقریبا" از مفهوم های پیچیده ی بر نامه نویسی شیء گرا است
                  من تازه چند ماهی هست که میتونم باهاش راحت کار کنم .ولی اگه سوالی برات پیش اومد می تونم جواب بدم
                  و در درجه ی اخر اینکه برای vb.net2005 فعلا" هیچ کمک یاد گیری فارسی وجود نداره یعنی باید اکتفا کنی به MSDN خود vb.net و شاید من یا هر کسی با هاش کار کرده :biggrin:
                  به نظر من بهترین منبع فارسی موجود که به اون نزدیک هست و خیلی عالی توضیح داده کتاب deitel&deitel هست ترجمه ی مهندس بهرام پاشایی که vb.net2003 هستش. برای کار کردن با پرت ها حد اقل با ید تا مبحث multithreading رو بخونی یعنی چیزی حدود 650 صفحه .البته تا اینجا فقط تونستی به صورت علمی و دقیق یه monitطراحی کنی
                  db و بقیه چیزا میمونه
                  vb.net2003 با vb.net2005 تفاوت های بنیادی ندارد
                  قابل توجه شما که vb.net2008 هم الان توی بازار موجود هست ..کمتر کسی میتونه با computer به رووز باشه
                  اگه مطلب دیگه ای بود .همین جاهام اگه دیدم جواب می دم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روناک

یه کم که با محیط برنامه نویسی اشنا شدی بگو تا کلی ترفند با حال بهت بگم
                    اندازه ی ورودی داده. بافر .تایمر برای دریافت اطلاعات می تونه خیلی سر گرم کننده باشه
                    این ترفند با حال ها رو همین الان بگین هر وقت پیشرفت کردم ازشون استفاده میکنم :agree: آخه میترسم دیگه بعدا در دسترس نباشید که اطلاعات گرانقدرتونو در اختیار بذارید :biggrin:

دیدگاه

سلام توی VB6 اسمش mscomm بود توی بعدیا دیگه رفتن توی نوارد ابزار بقل... ولی باید توی جدیدا مالتی تردینگ بلد باشی وگرنه گیم اوور میشی :mrgreen:
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام ...
                        خیلی ممنون از پاسختون

ما اینجا داریم در مورد vb6صحبت می کنیم این در صورتی هستش که شما رفتید یه دونه dvd vb.net گرفتید
                        راستش من تازه میخوام این مبحثو یاد بگیرم اگه یه موقه چیزی گفتم شما بزارین به حساب بی سوادیم
                        یه سوال دیگه : میشه بفرمائید فرق vb6 با ویژوال بیسیک .NET چیه ؟ اخه این کتابه اموزشی که دارم ماله استیون هولزنر - علیرضا زارع پور یه چند صفه ایشو که خوندم یه چیزایی دست گیرم شد تقریبا راحت توضیح داده این برنامه نویسی مولتی ترد که فرمودین فکر کنم تو اخرای فصلش باشه اخه اوایل فصل چیزی نگفته...
                        در هر حال من میخوام یا د بگیرم... برای ارتباط با پورت سریال و از اونجا به میکرو فرمان بدم مثلا یه buttom رو که نوشته روشن یا خاموش درست کنم و از این طریق بتونم با محیط بیرون ارتباط برقرار کنم . بعدها اگه پیشرفت کردم تحت شبکه هم میشه بشه که از همجا بشه یه وسیله ایی رو کنترول کرد البته این یه مثال بود ...
                        (بزار فعلا خان اولو رد کنی هنوز برنامشو نصب نکرده چه فکرایی داری ... :mrgreen
                        بازم خوردم به مشکل مزاحمتون میشم ... :bye
                        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

خوب VB.net جدید تره کلی امکانات از صدقه سره .NET میبره ولی مشکل اینجاست که باید هم VB بلد باشی هم .NET FRAMEWORK تا بشی حرفه ای

ولی VB.6 که خیلی قدیمی شده ولی هنوز باهاش کار میکنن ... هنوز کار راه اندازه

برای یاد گرفتن خوب زبانها یه ساختاری دارن که توی همه ورژنها یه جورن ولی .NET چون به .NET ... یه سری امکانات رو بهش اضافه کردن تا کاربر نترکه و همه کار ها رو اون بکنه

مثلا توی VB.6 اون OCX کذایی رو یا باید توی درایو ویندوز باشه یا کنار فایل .EXE تا کار کنه ولی توی .NET پورت کام عین یه کلید یا COMPONENT دیگه ای کنار دستته و میتونی بکشی توی پروژت

ولی توی .NET یه ایرادی هست اونم اینه که موقع خوندن از بافر دریافت RS232 حالت عادی ERROR میده که با مالتی تردینگ حل میشه

یه ایراد دیگه هم هست که هم ایراده هم ایراد : اونم وابستگی به .NETFRAMEWORK که باید روی سیستم میزبان نصب باشه تا خروجی VISUAL STUDIO کار کنه

این خوبه چون میتونی از یه سیستم مثلا ویندوز برنامه بنویسی برای یه سیستم دیگه که واسش .NET ارائه شده مثله موبایل سرویس

دو تا بدیه یکی اینکه آویزونه .NET هستی و دومی اینکه در حد و حدود امنیتی در پیت معمولا SOURCE CODE برنامت با برنامت اینور اونور میره :mrgreen: برنامه هایی هست مثل REFLECTOR یا ... که .EXE یا .DLL تحت .NET میگیرن سورس به هر زبونی که میخوای میدن مثلا انتخاب میکنی تحت C# نشون بده
                          البته روشهایی برای مخفی کردن کد هست

---------------------------------------------------------------

تا دلت بخواد توی VB6 واسه پورت کام برنامه نوشتم ولی

واسه RS232 و مالتی تردینگ

من تا بحال اینکار رو نکردم ولی یه داداش داریم ما... استاد برنامه نویسی .NET هستن این قسمت رو برام نوشتن

اصل کار هم اینه که یه پروسس موازی برنامه اصلی مسئول خالی کردن بافر دریافت میشه

به هر حال به دنیای VB خوش آمدید

ولی اگه داری کار میکنی دیگه VB6 رو بیخیال شو ... قدیمی شده 1999 کجا 2009 کجا ما هیچ کدوم از برنامه های 10 سال پیشو نصب نمیکنیم فقط VB اگه دستمون برسه ... (الان این انجمن حمایت از VB حمله میکنه)
                          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام....
                            خیلی خوشحالم که توی این سایت عضوم تا به حال هیچ سایتی به پویایی اینجا ندیدم
                            اول اینکه بهترین کتاب های اموزشی زبان های برنامه نویسی رو شرکت daitel&deitel منتشر می کنه
                            ممکنه بپرسید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
                            و دلیلش اینه که بعد از اتمام کتاب اگه شما اصولی رو که کتاب گفته رعایت کنید .یک برنامه نویس می شید نه یک کد نویس..
                            من کتاب هولزنر رو نخوندم برای همین نمی دونم مبحث multithreading رو کجای کتاب توضیح داده..
                            باز هم به شما پیشنهاد می کنم از کتاب پاشایی به عنوان کمک اموزشی استفاده کنید ..البته کتاب گرونی هست(14تومن 2 سال پیش) ولی فکر کنم توی نمایش گاه کتاب بتونی ارزون تر تهیه ش کنی
                            این قدر ساده توضیح داده که من هم متوجه شدم :biggrin:
                            در کل با نظر اقای alitaroosheh موافقم .امید وارم بتونیم از اطلاعاتشون بیشتر استفاده کنیم..
                            ولی اخره اخرش رو که نگاه کنیم .متوجه می شیم که هیچ گریزی برای فرار از یاد گیری .net وجود نداره ..vb6 در حال حاضر فقط برای شروع خوبه
                            چون همین الان اگه از vb6 استفاده کنید توی ویستا برای ریپرت گرفتن و کار کردن با com با کلی مشکل مواجه می شید .
                            ویندوز سون هم که تو راه :sad:
                            پیرووز باشید

دیدگاه

سلام
                              واقعا شرمنده اقا احسان
                              اینم لینک.
                              http://gigil.persiangig.ir/PDF/micro_controler_with_vb.pdf
                              http://gigil.persiangig.ir/PDF/micro_controler_with_vb.pdf

دیدگاه

سلام.
                                ضمن تشکر از تمامی دوستانی که توی این تاپیک جالب و پویا شرکت دارن.
                                راستش منم خیلی دوست دارم بتونم با پورت rs232 کار کنم اما راستش چون vb رو بلد نیستم سراغش نرفتم.
                                حالا از دوستان پویای خودم تقاضا دارم پیشنهاد بدن که من چجوری یاد یگیرم :icon_razz:
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X