اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واچ داگ اکسترنال (خارجی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Yassinn نمایش پست ها

یعنی اگه یه خازن در مسیر خروجی قرار بدم، ممکنه این پالس مشاهده‌پذیر بشه؟
    میتونید LED رو بین خروجی و VCC قرار بدید.
    هر چند ثانیه یکبار لحظه ای روشن میشه

دیدگاه

همه کار کردم فایده نداشت )
      مدار به محض روشن شدن فقط پالس رو میفرسته، بعدش هیچ پالسی ارسال نمیکنه برای ریست (حتی با وجود عدم ارسال سیگنال از میکرو)
      تقریبا دیوونه شدم، فکر کنم بهتر باشه بجای 555 از چند تا خازن و ترانزیستور استفاده کنم (صرفا شارژ و دشارژ)
      راستی یه سوال
      مقدار ولتاژ خازن توی این مدار مهمه یا نه؟ من خازن 10 میکروفاراد 50 ولت گذاشتم

دیدگاه

مدار به محض روشن شدن فقط پالس رو میفرسته، بعدش هیچ پالسی ارسال نمیکنه برای ریست (حتی با وجود عدم ارسال سیگنال از میکرو)
        تقریبا دیوونه شدم، فکر کنم بهتر باشه بجای 555 از چند تا خازن و ترانزیستور استفاده کنم (صرفا شارژ و دشارژ)
        راستی یه سوال
        از آی سی 74123 استفاده کردین؟

دیدگاه

راستی یه سوال
          خازن 50 ولتی که مشکلی نداره
          یه سوال ، ولتاژ دو سر خازن روی چند ولت ثابت میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

خازن 50 ولتی که مشکلی نداره
            یه سوال ، ولتاژ دو سر خازن روی چند ولت ثابت میشه ؟
            سلام!!
            بعد مدت‌ها بالاخره دوباره اینجا سر زدم
            حقیقتا مدتی پروژه رو رها کرده بودم اما الان که مجدداً قصد راه‌اندازیش رو دارم، موردی که گفتید رو بررسی کردم.
            مقدار ولتاژ روی 0.90 ثابت میشه یعنی حتی به یک ولت هم نمیرسه

دیدگاه

سلام!!
              بعد مدت‌ها بالاخره دوباره اینجا سر زدم
              حقیقتا مدتی پروژه رو رها کرده بودم اما الان که مجدداً قصد راه‌اندازیش رو دارم، موردی که گفتید رو بررسی کردم.
              مقدار ولتاژ روی 0.90 ثابت میشه یعنی حتی به یک ولت هم نمیرسه
              درود،
              با حذف ترانزیستور از مدار و اتصال کوتاه کردن پایه TRIG به GND آیا ولتاژ دو سر خازن به نزدیک ولتاژ تغذیه میرسه؟
              اگر ولتاژ دو سر خازن به نزدیکی ولتاژ تغذیه رسید ، ترانزیستور رو مجدد اضافه کنید اما پایه بیس رو به امیتر اتصال کوتاه کنید ( همچنان پایه TRIG فقط به GND وصل باشه ) ، آیا همچنان ولتاژ قبلی رو دارید؟
              اگر ولتاژ افت کرد که مشخص میشه ترانزیستور شما مورد داره ، اما اگر همچنان ولتاژ قبلی رو دارید ، مشخص میشه که پالس ورودی به مدار ایراد داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X