اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

یک نکته مهم در مورد این پروگرامر بگم که یکی از سریعترین پروگرامر هایی است که تا به حال دیدم . مثل موشک می مونه !! .

دیدگاه

آقا ما نفهمیدیم چرا موقع پروگرام برنامه هنگ میکته بعد هم که از هنگ در میاد ارورflash verify failed میده.
      وقتی هم که میکرو روش نذاشتم بازم چراغ سبزه روشن میشه.
      یکی از دوستان منتی بر سر منه حقیر بزاره روی عکس شماتیک کناره پینها بنویسه پایه های miso-mosi-sck-reset کدومه یعنی رو عکس پایه ها رو مشخص کنه.
      قانون بقای کثیفی : برای تمیز کردن هر چیزی چیز دیگری باید کثیف گردد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط L_DIP

بچه ها میخوام یدونم چرا این پروگرامر روی یه کامپیوتر بهم جواب میده ولی روی دو تا لپ تاپ دیگه که تست کرده ام جواب نمی گیرم ....

فکر می کنین مشکل از چیه که یک کامپوتر نمی تونونه این پروگرامری که درست کار میکنه ، رو تشخیص بده ......؟؟؟؟؟
        کسی راه حل مشکل منو میدونه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alijabraily
          ممنون دوست عزیز
          ولی این مدار فقط توسط usb1.1 ساپورت میشه و مادر بورایی که فقط usb2.0 دارن یعنی بیشتر لپ تاپ ها و مادربردای جدید ساپورتش نمیکنن

بـــــــــــــــــــــــله ، مشکل همینه .. :agree: .لپ تاپ من و لپ تاپ دوستم پروگرامری رو که ساختیم نمی شناسه ولی PC می شناسه ............ :agree:

حالا ، کسی پروگرامر USB میتونه بده که من بتونم با لپ تاپ بالاخره کار کنم ، حسته شدم ......از وقتی اپ تاپ خریدم دیگه میکرو رو دارم میذارم کنار ، چون پروگرامراش رو ندارم...... :cry:

دیدگاه

عزیزم برای بار هزارم این پروگرمر با لپ تاپ هم کار میکنه حالا شما میگی با لپ تاپ های جدید کار نمیکنه حالا منظورت از جدید چقدر جدیده نمیدونم چون من روی سه مدل از dell vostro 1510 و سه چهار تا pc جدید تست کردم حالا شما بازم حرف خودتو بزن.
            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
              بعداز تشکر از آقای نجفی بخاطر این مدار کاربردی میخواستم بپرسم USB PIN اگر Onboard نباشه و قرار باشه با مقداری سیم به پورت usb وصل بشه مشکلی (بخاطر طول سیم یا مقاومت سیم) پیش میاد؟
              اگر جواب منفیه یعنی اگه مشکلی پیش نمیاد سیم واصل بین پروگرمر و pc چه شماره ای باشه و طولش حداکثر چقدر باشه ؟
              باتشکر :nerd:

دیدگاه

اگه بخواین از سیم برای usb استفاده کنین نوع معمولی یا a به a که هر دو سرش نری باشه 3000 تومنه که فکر نکنم فکر خوبی باشه . تقریبا همه جا در این مواقع از کابل usb از نوع a به b استفاده میشه که اگه به فروشنده ها بگی اکثرا میگن ها ایکه وگفتی یعنی چه؟ پس باید بگی کابل usb پرینتر میخوام البته واسه روی برد هم یه دونه مادگی usb نوع b باید بخرین.
                شماره هم نداره چون کابل usb استاندارده مگه اینکه واسه افزایش طول باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                  عزیزم برای بار هزارم این پروگرمر با لپ تاپ هم کار میکنه حالا شما میگی با لپ تاپ های جدید کار نمیکنه حالا منظورت از جدید چقدر جدیده نمیدونم چون من روی سه مدل از dell vostro 1510 و سه چهار تا pc جدید تست کردم حالا شما بازم حرف خودتو بزن.
                  سلام دوست عزیز ، من نگفتم روی هیچ لپ تاپی جواب نمیده ، گفتم روی بعضی لپ تاپ ها جواب نمیده ، اونم به خاطر اینکه usb2 رو دارند ولی usb1 رو ساپورت نمی کنه ، من لپ تاپم سونی ایه و مال دوستم dell مه روی هیج کدوم کار نکرد ، به خاطر اینکه usb1 رو ساپورت نمی کنه .......

اینکه شما تونستی جواب بگیری ، به خاطر اینه که لپ تاپ تون usb1 رو هم ساپورت می کرده

همون طور که گفتند:

نوشته اصلی توسط alijabraily
                  ممنون دوست عزیز
                  ولی این مدار فقط توسط usb1.1 ساپورت میشه و مادر بورایی که فقط usb2.0 دارن یعنی بیشتر لپ تاپ ها و مادربردای جدید ساپورتش نمیکنن

دیدگاه

قصد جسارت نداشتم . سعی میکنم رو چند تا لپ تاپ دیگه هم امتحان کنم بهتون خبر میدم .
                    یه چیز جالب دوستم این پروگرمر رو ساخته بود نه رو لپ تاپ من جواب داد نه رو کامپیوتر های سایت دانشکده ولی رو کامپیوتر خودش جواب داده بود ولی مال من جواب داد حالا پیدا کنید پرتقال فروش را.
                    این قضیه داره یه کم بودار میشه.امیدوارم مشکلت حل شه.

دیدگاه

با سلام .
                      می خام یه داستان بگم.
                      من یه دو نه از این پروگرمر ساختم هر کار ی کردم کار نکرد .
                      تمام المان ها و اتصالات رو با مولتی متر گرفتم درست بود گفتم حتما کار میکرو نامرده.
                      با یه بد بختی میکرو رو از مدار جدا کردم .
                      یه میکرو دیگه برداشتم روی برد برد بستم کار کرد بعد اون میکرو رو برد pcbگزاشتم .
                      بازم کار نکرد بی خیال pcb شدم الان هم رو برد برد بستم کار می کنه توپ.
                      شما هم رو برد برد ببندید انشالاه مشکلتون حل میشه.
                      ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
                      هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
                      گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

بنده هم روی فیبرهای سوراخ سوراخی ساختم کار میکنه مثل پولو :wow::mrgreen: فعلا بیخیال pcb شدم :cry2:

دیدگاه

آقاا اصلا سایت آقای نجفی باز نمیشه

دیدگاه

با عرض سلام و دورود بر همه عزیزانی که در راه اعتلای جوانان این مرزو بوم از هیچ کوششی دریغ ندارند خصوصا آقا حمید و دیگر بچه های این تاپیک.
                            بنده هم پس از تلاشهای فراوان بالاخره تونستم این پروگرامر رو بسازم که هم pc و هم لپ تاپم اونو شناختند ولی موقع پروگرام کردن میکرو اگر جامپر وصل باشه این پیغامو میده(balnk check error) و اگر قطع باشه این پیغامو میده(blank verify filed) از آقا حمید و دیگر دوستان ضمن راهنمایی خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.
                            چند سوال دیگه:
                            1-آیا موقع پروگرام کردن میکروها مثل پروگرامرstk200-300که باید تغذیه خارجی داشته باشه این پروگرامر هم تغذیه خارجی نیاز داره(خودم میگم احتیاج نداره)
                            2-آیا موقع پروگرام کردن یک میکرو لازمه که کریستال 12mhzبه میکرو وصل باشه؟
                            چند تا پیشنهاد:
                            1-دوستان بهتر نیست تو راهنماییها یا اموزشها دلیل هر کاری رو هم توضیح بدیم تا بقیه (خصوصا مبتدی ها) دلیل اونو بدونند. که این خودش فوت کوزه گری حساب میشه(مثلا اگر میگیم که باید یه خازن 100 نانو و 1000 با تغذیه مدار موازی کنیم حتما دلیلش رو هم بگیم و ...)
                            2-دوستان بهتره برا طراحی فیبر کوچک این مدار و دیگر مدارات خودمون دست بکار بشیم که این خود از الفبای هر الکترونیک کار هست(طراحی pcbو انتقال اون به فیبر و دیگر کارها مثل اب خوردنه ( با کیفیت بالا) ضمنا اگر لازم میدونید بنده حاضرم تو این قسمت عزیزان رو راهنمایی کنم).
                            3-بنطرتون بهتر نیست عزیزانی که مایلند در خدمت بقیه باشند شماره همراهشونو در اختیار بقیه قرار بدند؟(ووووووووووای شب ورز دیگه باید جواب تلفن بده) البته اگر مدیران محترم صلاح میدوننا و بعضی هام جنبه شو داشته باشن.
                            وای وای وای چقدر ورراجی کردم.
                            منو ببخشید .منتطر پاسخ های عزیزان هستم.
                            :icon_razz: :icon_razz: :angry: :angry:
                            خداوندا تو چنانی که دوستت میدارم...
                            مراچنان کن که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام حمید جان:
                              1- تغذیه از USB تامین میشه
                              2- منظرتون از کریستال12MHZ اگه اونیه که روی پروگرمره بله اصلا واسه شناخته شدن پروگرمر هم لازمه ولی اگه منظورتون یه کریستال اضافه برای میکروی مقصد هست بستگی به فیوزبیت های میکرو داره که روی کلاک خارجی تنظیم شده یا نه.
                              3-خازن ها هم برای فیلتر کردن نویز های احتمالی تغذیه هست(البته این نظر منه)
                              4-اینجا کسی واسه کسی تا حالا تعیین تکلیف نکرده خودتون هر جور صلاح میدونین علمتون رو در اختیار بقیه قرار بدین.
                              5- لطفا برنامه ای که استفاده میکنین واسه پروگرم بگین چون من فقط با PROGISP جواب گرفتم.

دیدگاه

با سلام و تشکر از پاسخت اقا رضا:
                                برنامه ای که من استفاده میکنم همون برنامه ای است که در پوشه زیپ صفحه اول همین تایپیکه که ظاهرا مال اقای منصوری است ورژن:1.2
                                ضمنا در باره مشکل اصلی منو راهنمایی کنید.(چرا میکروی مقصد پروگرام نمیشه) (ترو خدا سریعتر منو راهنمایی کنید).
                                آقا رضا اگر امکان داره شماره همراهتو تو یه پیغام خصوصی برام بفرست .
                                بقیه عزیزان هم درباره مطالب سوالها و پیشنهادها نظر بدن.
                                خداوندا تو چنانی که دوستت میدارم...
                                مراچنان کن که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X