اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

با سلام
    دوست عزیز
    با پروتل DXPکشیده شده اگر برنامش داری بگو تا فایل پی سی بی رو برات بفرستم.در مورد سوال دومت هم بگو دقیقا سوالت چیه.
    فقط ناامید نشو
    موفق باشی
    خداوندا تو چنانی که دوستت میدارم...
    مراچنان کن که تو دوست میداری

دیدگاه

با درود . . .

با پروتل DXPکشیده شده اگر برنامش داری بگو تا فایل پی سی بی رو برات بفرستم.در مورد سوال دومت هم بگو دقیقا سوالت چیه.
      من خودم برنامشو ندارم که گفتم دیگه!!!!!!!!!! (protel 99se . همین!)

فقط ناامید نشو
      ها ؟؟!! کی من از ناامیدی حرف زدم؟؟ oo:

اگه یکی لطف کنه شماتیکش رو هم بده کافیه. خودم بقیه راه رو میرم

ضمنا برای کار ا نرم افزار هم یه توضیحی باشه خیلی خوب میشه.
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

کسی نیست جواب بده ؟ :bye
        :angry:
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

کسی نیست جواب بده ؟ :bye
          :angry:
          سایت اصلی :

http://www.fischl.de/usbasp/

دیدگاه

دوستان چطوری میشه فقط طرح pcbرو از پروتل استخراج کرد؟ :question: :arrow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regedit
              عزیز، منظورت چیه؟
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regedit
                سلام
                منظورت اینه که بتونی پرینت بگیری؟؟
                به راحتی شما بر روی گزینه پریتت کلیک می کنی بعد صفحه برای شما باز می شود بعد لایه هایی که می خوای پرینت بگیری انتخاب می کنید و بعد پرینت می گیرید.

دیدگاه

درود به دوستان عزیز. من این پروگرمر رو ساختم. خوشبختانه پس از ماهها تلاش تونستم راش بندازم.
                  یه مشکلی که هست اینه که خیلی برای پروگرم کردن زمان می بره. آیا پروگرمر هایی که شما ساختید هم
                  همین مشکل رو داره؟
                  بعلاوه هر بار که میخام یه آی سی رو پرگرم کنم باید قبلش یه بار آی سی رو پاک کنم و بعد برنامه رو روش
                  پروگرم کنم. آیا شما هم اینکار رو می کنید؟
                  ممنون میشم که به من بگید چطور میشه این مشکلات رو برطرف کرد.

دیدگاه

سلام دوست من تبریک میگم
                    در مورد پاک کردن آی سی بله باید پاک کنید و تا جایی که یادمه من با اکثر برنامه هایی که کار کردم اینطوری هستن حتی کامپایلرهای مشهور
                    در مورد سرعت پروگرم اگه آی سی رو با فرکانس بالاتر از 1 مگا مورد استفاده قرار میدین جامپر سرعت پایین رو باید در بیارین تا پروگرم با سرعت انجام بشه.این جامپر اکثرا واسه آی سی خام هست که تازه میخرین و در بقیه موارد معمولا کلاک رو بیشتر از 1 مگا استفاده میکنیم پس لازم نیست این جامپر باشه.
                    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahmood58
                      درود به دوستان عزیز. من این پروگرمر رو ساختم. خوشبختانه پس از ماهها تلاش تونستم راش بندازم.
                      یه مشکلی که هست اینه که خیلی برای پروگرم کردن زمان می بره. آیا پروگرمر هایی که شما ساختید هم
                      همین مشکل رو داره؟
                      بعلاوه هر بار که میخام یه آی سی رو پرگرم کنم باید قبلش یه بار آی سی رو پاک کنم و بعد برنامه رو روش
                      پروگرم کنم. آیا شما هم اینکار رو می کنید؟
                      ممنون میشم که به من بگید چطور میشه این مشکلات رو برطرف کرد.
                      کجا ایراد داشت که طول کشیده بود . بفرمایید تا اگه کسی دیگه مشکل داشت بتونه زودتر نشکلش رو حل کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE

کجا ایراد داشت که طول کشیده بود . بفرمایید تا اگه کسی دیگه مشکل داشت بتونه زودتر نشکلش رو حل کنه.
                        ایرادی که خیلی اذیتم کرد دیودهای زنر بودن. این دیودها چون چینی هستن معمولا افت ولتاژ دوسرشون کمتر از 3.6 ولته. برای یکی از دیودها 4 4تا دیود زنر نو عوض کردم تا جواب داد.
                        مشکل دیگه این بود که جامپر مربوط به سرعت بالا و پایین این مدار حتما باید وصل باشه تا مدار کار کنه. اگه فرصت بشه مدار عملی و نرم افزارهایی که عملا از روش جواب گرتم رو براتون
                        اینجا میذارم.
                        دوستان هم اگه مشکل سرعت پایین و erase قبل از پروگرم کردن رو دارن یا برطرف کردن لطفن به من هم کمک کنن. ممنونم.

دیدگاه

اینم تمام چیزی که برای ساخت این پروگرمر نیاز هست. فقط یادتون نره که حتما باید J1 وصل باشه و برای پروگرم کردن
                          هر دفعه قبل از پروگرم باید یکبار آی سی مربوطه رو erase کنید بعد برنامه رو روش پروگرم کنید. موفق باشید.

اینم لینک دانلود:
                          http://www.ziddu.com/download/7820191/fullopration.rar.html

دیدگاه

دوستان من اینو ساختم
                            می زنم به کام
                            میگه
                            unknow devise

چکارش کنم
                            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

یکی از مشکلاتی که بعضی افراد هنگام کار با این پروگرامر مواجه میشن (خصوصا اوایل کار با این پروگرامر)، جامپر مربوط به کلاک هست. نمیدونن که کی باید این جامپر وصل باشه، کی نباشه!!!!
                              من یه تغییری در برنامه پروگرامر ایجاد کردم و این امکان رو برای پروگرامر به وجود آوردم که علاوه بر تنظیم کلاک بصورت سخت افزاری (همون جامپر)، تنظیم کلاک به صورت نرم افزاری هم انجام بشه! با این کار دیگه نیازی نیست که ما هی بخوایم جامپر وصل کنیم یا بکشیم.
                              برای کار با این امکان ابتدا فایل هگز مربوط به میکروی پروگرامر رو از لینک زیر دریافت کنید:

بعد از پروگرام کردن این فایل روی میکروی پروگرامر (مگا 8)، نرم افزار EasyProg را اجرا کنید و از منوی Option گزینه Programmer را انتخاب کنید. بعد در پنجره ای که باز شده، Software Clock را انتخاب کنید. با این کار تنظیم کلاک بصورت نرم افزاری، فعال میشود. (اگه خواستین که بصورت سخت افزاری (همون جامپر) کار کنین، گزینه Hardware Clock رو انتخاب کنین.)

بعد از انتخاب Software Clock روی گزینه Ok کلیک کنید. در فرم برنامه (سمت راست فرم) بخشی به نام Clock Speed وجود داره. اگه دکمه رادیویی Fast رو انتخاب کنین میکرو با سرعت بالا پروگرام خواهد شد و اگه گزینه Slow انتخاب بشه با سرعت پایین پروگرام میشه! (کلاک کمتر از 1 مگ).
                              دکمه Read هم کلاک میکرو رو میخونه و برنامه بصورت اتوماتیک برای کلاک بالا یا پایین تنظیم میشه. بدین صورت دیگه نیازی نیست که بخواهیم با جامپر مربوطه سرو کله بزنیم.

برای دانلود برنامه EasyProg هم به تاپیک زیر برید:
                              [pre]http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3794#msg163794[/pre]

http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام دوستان.من این پروگرامر را در چند ساعت رو برد برد ساختم و خیلی هم خوب کار میکنه.خواستم از آقای نجفی تشکر کنم.راستی من از دیود 3.9 استفاده کردم و جواب داد :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X