اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرمر USB با تمام مخلفات و فیبر مدار چاپی.100% عملی

سلام ...

آقای نجفی ، شما که اینقدر زحمت کشیدید ....

لطف می کنید ، تنظیم فیوز بیت هایی که در codevision برای این میکروی ATmega8 باید انجام رو هم بفرمایید یا به صورت تصویری بذارید که مطمئن باشم ....

یه دنیا ممنون

دیدگاه

آقا من PCB رو به این صورت میخوام ولی هرکاری میکنم موقعی که می خوام PDF کنم به این شکل در نمیاد کمکم کنید اگه درست بشه من تا چند روز دیگه من اینو ساختم

راستی حجم فایل هگز این پروگرامر 9 کیلو هست چه طور روی ATmega8 که 8 کیلو ROM داره جا میشه؟

فیوز بیته رو برای ATmega8 چیکار کنیم؟

کدویژن اینو میشناسه یا نه؟

دیدگاه

سلام

فیوز بیت ها بصورت خارجی پروگرم میشه مثل عکس زیر :

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
          آقا من PCB رو به این صورت میخوام ولی هرکاری میکنم موقعی که می خوام PDF کنم به این شکل در نمیاد کمکم کنید اگه درست بشه من تا چند روز دیگه من اینو ساختم

راستی حجم فایل هگز این پروگرامر 9 کیلو هست چه طور روی ATmega8 که 8 کیلو ROM داره جا میشه؟

فیوز بیته رو برای ATmega8 چیکار کنیم؟

کدویژن اینو میشناسه یا نه؟

1.شما چرا فایل رو نمیدی برای ساخت؟؟؟!!!چرا حتما میخوای به تصویر تبدیل کنی که کیفیت بیاد پایین؟؟؟!!!

2.اون حجم فایلی که تو ویندوز میبینی با حجمی که رو میکرو قرار میگیره فرق داره.بعدم به نظرت من اگر حجم فایل از حجم میکرو بیشتر بود چجوری ساخته شده و چجوری من گذاشتم که بقیه بسازن و چجوری تولید انبوه شده؟؟؟؟!!!!!

3.به قول یکی از دوستان این تاپیک 6 صفحه خورده که کمی مطالعش خوبه :biggrin:
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

.اون حجم فایلی که تو ویندوز میبینی با حجمی که رو میکرو قرار میگیره فرق داره.بعدم به نظرت من اگر حجم فایل از حجم میکرو بیشتر بود چجوری ساخته شده و چجوری من گذاشتم که بقیه بسازن و چجوری تولید انبوه شده؟؟؟؟!!!!!

3.به قول یکی از دوستان این تاپیک 6 صفحه خورده که کمی مطالعش خوبه
            من تا حالا پروگرام نکرده بودم و نیدونستن وگرنه هیچ وقت این سوال رو نمیپرسیدم به هر حال دستت درد نکنه من دارم فردا به امید خدا میرم بسازم دعا م کنید

دیدگاه

دوستان من پروتل dxp ندارم

یکی میتونه PDF لایه ها رو اینجا بزاره . سیلک - بالا و پایین

ممنون
              مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط segmex
                دوستان من پروتل dxp ندارم

یکی میتونه PDF لایه ها رو اینجا بزاره . سیلک - بالا و پایین

ممنون
                پروتلی که داری چه ورژنیه؟

بگو تو همون ورژن بهت بدم

دیدگاه

آقا من قطعات رو خریدم و PCB رو هم زدم فقط مونده پروگرام کردن M8 که برای پروگرام کردن ATmega8 میشه از STK200/300 استفاده کرد؟

دیدگاه

آقا من قطعات رو خریدم و PCB رو هم زدم فقط مونده پروگرام کردن M8 که برای پروگرام کردن ATmega8 میشه از STK200/300 استفاده کرد؟
                    از هر نوع پروگرمری میتونی.فقط فیوز بیت کریستال فراموش نشه

دیدگاه

برای پروگرام کردن ATmega8 میشه از STK200/300 استفاده کرد؟
                      بله میشه

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی لطفا فیبر مدار جاپی را دراندازه واقعی با فرمت pdf درسایت بگذارید

باکمال تشکر

دیدگاه

با درود و خسته نباشید و تشکر فراوان بخاطر این پروگرمر عالی. من ساختمش. پروگرمر رو میشناسه. ولی وقتی
                          میخام یه آی سی رو پروگرم کنم error زیر رو میده:
                          flash verify failed.
                          هر کاری کردم درست نشد. چندبار مدار رو چک کردم اما مشکلی نداره. led قرمز هم روشنه و وقتی که میخاد پروگرم بشه led سبز
                          چشمک میزنه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
                          اگه میشه شماتیک مدار رو هم اینجا بذارید خیلی عالی میشه.

دیدگاه

دوست عزیز این پیغام در دو حالت برای من پیش اومد که در مورد اول از نرم افزار PROGISP استفاده کردم و در مورد دوم فرکانس آی سی من روی 1 مگاهرتز داخلی بود و پین هدر مربوطه رو وصل کردم درست کار کرد
                            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

ممنونم که به مشکل من هم توجه نشون دادید. دوست گرامی در مدار من پین هدر مربوطه طبق نقشه مدار
                              قطع هستش. منظور شما اینه که این پین رو وصل باید کنم؟
                              یه سوال دیگه اینکه منظور شما از نرم افزار progisp چیه؟ مگه غیر از این نرم افزار چیز دیگه ای روی mega8 نصب کنیم
                              اصلا کامپیوتر مدار رو میشناسه؟ به نظرم وقتی کامپیوتر مدار رو میشناسه و درخواست نصب درایو رو میکنه این نرم افزار درسته.
                              اگه اشتباه میکنم بفرمایید تا تصحیح کنم. شما از چه ورژنی از progisp استفاده کردید؟ بی زحمت لینک دانلودشو بذارید.
                              بازم از شما ممنونم.

دیدگاه

دوست عزیز وقتی میخواین آی سی رو که تازه گرفتین پروگرم کنین باید توجه داشته باشین که کلاکش رو 1 مگای داخلی هست پس باید پین هدر مربوط به کلاک آهسته ( کلاک های زیر 1.5 مگا )رو وصل کنین تا آی سی مقصد شناخته بشه.
                                در مورد برنامه هم بله تا حالا من سه تا برنامه دیدم برنامه progisp و برنامه آقای منصوری و برنامه آقای خزاما ببخشید واقعا فرصت پلود ندارم. اگه تو انجمن بگردین پیدا میکنین.
                                ورژنش هم 1 هست
                                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X