اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش ارتباط tcp/ip با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

W3100

سلام
    من تمام بورد ( W3100+RTL8201+AVR) رو به دو شکل آدرس/دیتا و I2C بستم :biggrin: ، فقط موندم پایه های 4 ( Clock ) و 33 ( EXT_Clock ) آی سی W3100 رو چجوری باید وصل کنم ، گرچه تو دیتا شیت گفته ولی من متوجه نشدم
    دیتا شیت W3100A ( صفحه 5 ) : http://www.dacomwest.de/pdf/w3100a.pdf

دیدگاه

روش ارتباط tcp/ip با avr به W3100

اینم یه لینک که اتصالات کامل W3100A و نرم افزارهایه لازم رو گذاشته ( فقط PDF هاشو خوندم و نرم افزارها رو چک نکردم )
      http://www.iinchip.com/board/download/board_list.php?mod=prd&prd=W3100A-LF

دیدگاه

پاسخ : W3100

نوشته اصلی توسط robojavad63
        سلام
        من تمام بورد ( W3100+RTL8201+AVR) رو به دو شکل آدرس/دیتا و I2C بستم :biggrin: ، فقط موندم پایه های 4 ( Clock ) و 33 ( EXT_Clock ) آی سی W3100 رو چجوری باید وصل کنم ، گرچه تو دیتا شیت گفته ولی من متوجه نشدم
        دیتا شیت W3100A ( صفحه 5 ) : http://www.dacomwest.de/pdf/w3100a.pdf
        سلام
        میشه توضیح بدین چیکار کردین
        ممنون

دیدگاه

پاسخ : روش ارتباط tcp/ip با avr

سلام به دوستان
          من مدار rtl8019as را با یک mega32 کامل بستم و بعد از بستن متوجه شدم سرعت ان 10mbps است و بسیار از بابت وقت و هزینه ضرر کردم
          لذا خواستم به دوستان بگویم این rtl8019as برای شبکه های با سرعت 100mbps به درد نمی خورد و ارزش وقت تلف کردن ندارد.
          همان w3100a بهتر است.

دیدگاه

سلام دوستان

RTL8019AS به فیلتر 20F001N نیاز داره، آیا تو جمهوری این قطعه پیدا میشه؟ و اگرنه میشه به جاش از FL1012 که برای W3100 است استفاده نمود؟ مدار داخلی دو تاشون مثل همه فقط یه اختلاف در محل اتصال پایه 2 وجود داره.

ِatasheet

http://www.yclusa.net/pdf/10basefilter.pdf
            http://www.pulseeng.com/pdf/FL1012.pdf

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
              کسی موفق نشد w3100 رو راه بندازه؟

دیدگاه

من FL1012 رو 6.5 خریدم :eek:

آیا قیمت اش همینه یا من گرون گرفتم، چون چیز خاصی نداره فقط دو تا فیلتر پسیو داخلشه.

دیدگاه

سلام بر دوستان
                  W3100 رو بستم ، ولی جواب نگرفتم :angry: ( با همون قطعات که تو پست هایه قبل داده بودم )
                  حالا فعلا با rtl8019 می خوام پروژه رو جمع جور کنم :nerd:، بعدش کل اطلاعات بستن رو میزارم

دیدگاه

سلام
                    تو پروتل بای این قطعات w3100 rtl 8201 fl1012 چه کامپوننتی بزارم
                    لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام،

آقا کسی کارت شبکه ی ISA رو با میکرو درایو کرده؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                        سلام
                        تو پروتل بای این قطعات w3100 rtl 8201 fl1012 چه کامپوننتی بزارم
                        لطفا راهنمایی کنید
                        آقا یکی به داد ما برسه

دیدگاه

سلام
                          جهت اطلاع دوستان علاقمند به شبکه :applause:

فروشگاه جوان الکترونیک ENC28J60 رو که یک کنترلر کامل Ethernet با 28 پین و بصورت دیپ هست میفروشه. این کنترلر بسادگی از طریقSPI به هر میکروکنترلری از قبیل PIC،AVR و dsPIC متصل میشه و پروژه های متعددی در اینترنت وجود داره که برای نمونه دوستانی که با کامپایلرهای شرکت mikroe کار می کنند می توانند از اطلاعات سایت زیر استفاده کنند:

http://www.mikroe.com/en/tools/serialeth/

در ضمن قیمتش حدود 7-8 تومن هست ولی فکر کنم تا چند وقت دیگه ارزونتر بشه تهیه کرد :bye

دیدگاه

خیلی خبر خوبی بود، من یک ساله دنبال این کنترلر هستم، اگرچه RTL8019 هم خوب داره کار می کنه اما SPI جمع و جور یک چیز دیگه است

دیدگاه

می خواستم ببینم کتابخانه ای برای ENC28J60 در Codevision هست ؟ آخه من برای پروژه پایان تحصیلم لازم دارم و فقط Codevision رو بلدم . یا آی سی دیگه ای که کتابخانه یا سورس برنامه ای در Codevision داسته باشه .

دیدگاه

با سلام به همگی

من حدود 3 ماه روی این پروژه کار کردم و اون مداری که دیدید هم بستم ولی بعد از آزمایش متوجه شدم که فقط لا شبکه 10 کار می کند . بعد از برسی های بسیار در این زمینه ( چون احتیاج داشتم ) به این نتیجه رسیدم که باید از ماژول آماده استفاده کنم و بعد گشتن بسیار ماژول MOXA را که یک تبدیل سریال به شبکه است رو پیدا کردم و بعد از تلاش زیاد تونستم اونو راه اندازی کنم قیمتش هم از 60000 تومان داره به بالا و من یک 120000 تومانی شو خریدم به نظر من اگر می خواهید کار حرفه ای بکنید حتما از این ماژول استفاده کنید چون ساخت آن خیلی درد سر دارد

حتی وقتی سی دی شو نصب می کنی برنامه هایی به زبان ویژوال بیسیک و دلفی برای کار با این ماژول داره و یک DLL هم توی سی دی هست که نوی هر برنامه ای می تونی باهش ارتباط بر قرار کنی

اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست بهم PM بزنه تا بهش جواب بدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X