اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش ارتباط tcp/ip با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش ارتباط tcp/ip با avr

نوشته اصلی توسط disappear
    می خواستم ببینم کتابخانه ای برای ENC28J60 در Codevision هست ؟ آخه من برای پروژه پایان تحصیلم لازم دارم و فقط Codevision رو بلدم . یا آی سی دیگه ای که کتابخانه یا سورس برنامه ای در Codevision داسته باشه .
    برای ارتباط AVR با ENC28J60 و به زبان C :

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/s2007/jem84_mra29/jem84_mra29/index.html
    http://www.mil.ufl.edu/~chrisarnold/components/microcontrollerBoard/AVR/avrlib/

با کامپایلر WinAVR:
    http://www.embedds.com/avr-based-ethernet-development-board/

البته اگر بیشتر بگردی اطلاعات در این زمینه خیلی زیاده مخصوصا برای PIC :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_d1360
      با سلام به همگی

من حدود 3 ماه روی این پروژه کار کردم و اون مداری که دیدید هم بستم ولی بعد از آزمایش متوجه شدم که فقط لا شبکه 10 کار می کند . بعد از برسی های بسیار در این زمینه ( چون احتیاج داشتم ) به این نتیجه رسیدم که باید از ماژول آماده استفاده کنم و بعد گشتن بسیار ماژول MOXA را که یک تبدیل سریال به شبکه است رو پیدا کردم و بعد از تلاش زیاد تونستم اونو راه اندازی کنم قیمتش هم از 60000 تومان داره به بالا و من یک 120000 تومانی شو خریدم به نظر من اگر می خواهید کار حرفه ای بکنید حتما از این ماژول استفاده کنید چون ساخت آن خیلی درد سر دارد

حتی وقتی سی دی شو نصب می کنی برنامه هایی به زبان ویژوال بیسیک و دلفی برای کار با این ماژول داره و یک DLL هم توی سی دی هست که نوی هر برنامه ای می تونی باهش ارتباط بر قرار کنی

اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست بهم PM بزنه تا بهش جواب بدم
      سلام،

منظورتون اینه که RTL تا سرعت 10 کار می کنه؟
      120 هزار تومان یرای یه محصول اصلا توجیه اقتصادی نداره، میشه قابلیت هاشو که ارزش داره، بفرمایید.
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

خداییش خیلی گرونه
        من به این مبدل احتیاج دارم و الان از مدل های چینی استفاده می کنم که آماده هستن و خیلی ارزون هستش
        فقط مشکلش تو شبکه شلوغه و چند تا ایراد جزیی داره

دیدگاه

سلام .
          من دو سایت رو چک کردم ولی اولی که نمدونم یک چیزایی تو مایه های C و پاسکال . نفهمیدم به چه زبان نوشته شده . دومی هم با Winavr نوشته شده .
          لطف کنید با Codevision لینک بدید . ممنون .

دیدگاه

برای ارتباط با TCP/IP توی VB یک Active X هست به نام WINSOCK اونو به پروژه ات اضافه میکنی و با استفاده از اون توی شبکه دیتا دریافت و ارسال میکنی کلی هم مثال آماده ازش تو اینترنت وجود داره .

دیدگاه

در bascom جدید tcp/ip می شناسه

می نمی دونم چه طوری پایه شناسایی کنم واز چه پایه های استفاده می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimafarznpoor
                در bascom جدید tcp/ip می شناسه

می نمی دونم چه طوری پایه شناسایی کنم واز چه پایه های استفاده می کنه
                سلام،
                جدید نیست فکر می کنم از 1.11.8.7 توابع TCP/IP رو برای چیپ W3100A ساپورت میکنه.

دیدگاه

یکی از قطعات این برد LF1S022 است که یک فیلتر تعبیه شده در سوکت RJ45 است. این قطعه آیا در ایران پیدا می شود؟مشابه اون رو می شه پیدا کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elias
                    یکی از قطعات این برد LF1S022 است که یک فیلتر تعبیه شده در سوکت RJ45 است. این قطعه آیا در ایران پیدا می شود؟مشابه اون رو می شه پیدا کرد؟
                    ==> امجد - پرشیا
                    اگر کارت شبکه ی غیر قابل استفاده هم دارید می تونید از روش بردارید.

دیدگاه

با تشکر از همگی
                      ما با codevisionکار می کنم . چطور می تونم این کار را انجام دهم

دیدگاه

کانکتور شبکه که توش فیلتر باشه (پروش ارتباط tcp/ip با avr)

با سلام
                        دوستان این سوکتآ‌های شبکه که توش led و ترانس داره، توی بازار ما پیدا میآ‌شه؟؟؟ حجم مدار و قیافش خیلی با این سوکتآ‌ها بهتر میآ‌شه.
                        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

پاسخ : کانکتور شبکه که توش فیلتر باشه (پروش ارتباط tcp/ip با avr)

نوشته اصلی توسط manian
                          با سلام
                          دوستان این سوکتآ‌های شبکه که توش led و ترانس داره، توی بازار ما پیدا میآ‌شه؟؟؟ حجم مدار و قیافش خیلی با این سوکتآ‌ها بهتر میآ‌شه.
                          قبلا که من دنبالش بودم زیاد پیدا نمیشد اما من یه چند تا هر طوری بود تهیه کردم. :biggrin: به نظر من اگر مدارتون خیلی مینیاتوری نیست از فیلتر مجزا استفاده کنید چون روی همه ی کارت NIC چه ISA و چه PCI این فیلتر به صورت مجزا نصب شده (شاید بهتر باشه).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_d1360
                            با سلام به همگی

من حدود 3 ماه روی این پروژه کار کردم و اون مداری که دیدید هم بستم ولی بعد از آزمایش متوجه شدم که فقط لا شبکه 10 کار می کند . بعد از برسی های بسیار در این زمینه ( چون احتیاج داشتم ) به این نتیجه رسیدم که باید از ماژول آماده استفاده کنم و بعد گشتن بسیار ماژول MOXA را که یک تبدیل سریال به شبکه است رو پیدا کردم و بعد از تلاش زیاد تونستم اونو راه اندازی کنم قیمتش هم از 60000 تومان داره به بالا و من یک 120000 تومانی شو خریدم به نظر من اگر می خواهید کار حرفه ای بکنید حتما از این ماژول استفاده کنید چون ساخت آن خیلی درد سر دارد

حتی وقتی سی دی شو نصب می کنی برنامه هایی به زبان ویژوال بیسیک و دلفی برای کار با این ماژول داره و یک DLL هم توی سی دی هست که نوی هر برنامه ای می تونی باهش ارتباط بر قرار کنی

اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست بهم PM بزنه تا بهش جواب بدم

سلام به همگی دوستان
                            آقای m_d1360 شرمنده یه سوالی داشتم در مورد سرعت این ماژول. به چه نحوی با داشتن پورت COM، می توان به سرعت 10mbps یا بیشتر رسید؟

دیدگاه

با سلام به دوستان
                              من می خوام این ماژول NPort رو تهیه کنم نمی دونم سرعتش چطوره؟ تو Datasheet ش این جور که متوجه شدم سرعت سریالش ماکزیمم 230.4kbps هست(مدل 5110) . اگر سرعتش این جوری می خواد باشه نگیرم.

دیدگاه

سلام به همگی
                                بابا چرا یه بزرگواری جواب من رو نمی ده، من عجله دارم آقای m_d1360 کجایی؟ :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X