دوستان عزیز
خروجی های آی سی ULN2803 به صورت Open Collector هستند. یعنی مثل یک ترانزیستور NPN که امیتر اون به زمین وصل باشه و کلکتور اون به جایی وصل نباشه. بنابراین وقتی به بیس اون 1 میدین کلکتورش زمین میشه و وقتی به بیس 0 میدین کلکتور اصطلاحا Float میشه ، یعنی امپدانس بالا میشه.
بنابراین اگر میخواین از خروجی این آی سی 1 هم بگیرین یا باید توی خروجی ها یک مقاومت Pull Up وصل کنین یا اینکه مصرف کننده رو بین کلکتور و Vcc وصل کنین. البته توی آی سی های درایور معمولا بار رو بین خروجی و کلکتور وصل می کنن و از مقاومت Pull Up استفاده نمی کنن.
آقا من میخوام این آی سی uln2803 رو به تابلو روان وصل کنم ولی قبلش با یه led تستش کردم جواب نمیده چیکار کنم ؟ در ضمن مداری هم که باهاش بستم led چشمک زنه ولی led یه سره خاموشه !
آقا من میخوام این آی سی uln2803 رو به تابلو روان وصل کنم ولی قبلش با یه led تستش کردم جواب نمیده چیکار کنم ؟ در ضمن مداری هم که باهاش بستم led چشمک زنه ولی led یه سره خاموشه !
سلام
از ترانزیستور استفاده کن که امپر بهت بده.خودتو محدود به اامپر دهی ای سی نکن.
ترانزیستور bd679 bd680 سایت جوان یا ایران میکرو داره طرفای 4 امپر هست.
در حالت سوئیچ امیتر مشترک ...
یا سری bdx که کم هس
میخاستم صد تا رله را به صورت یه ماتریس ده در ده راه اندازی کنم ولی نمیدونم از چه درایوری و چطوری استفاده کنم مشکل کمبود جریان دارم،کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
میخاستم صد تا رله را به صورت یه ماتریس ده در ده راه اندازی کنم ولی نمیدونم از چه درایوری و چطوری استفاده کنم مشکل کمبود جریان دارم،کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
از uln میتونی برای این کار استفاده کنی باید به یک سره رله ولتاژ مثبت بدی و سره دیگشو به خروجی uln فکر نکنم مشکل جریان پیدا کنی که با 1 دادن به ورودیulnرله فعال میشه یه دیود هرزگرد هم ورودی رله استفاده کنی بهتره
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم باشد
از uln میتونی برای این کار استفاده کنی باید به یک سره رله ولتاژ مثبت بدی و سره دیگشو به خروجی uln فکر نکنم مشکل جریان پیدا کنی که با 1 دادن به ورودیulnرله فعال میشه یه دیود هرزگرد هم ورودی رله استفاده کنی بهتره
مشکل اینجاست که رله های من 12 ولته ،میشه با uln رله 12 راه اندازی کرد؟میخاستم با 12 راه اندازی کنم میکرو سوخت
اره میشه.پایه مشترک ulnرو 12 بهش وصل کن.
میکرو هم نفهمیدم چطوری سوزوندی :mrgreen:
یه برد طراحی کردم برای راه اندازی 108 تا رله که به ترتیب با یه فاصله زمانی مشخص از شماره یک روشن کنه بعد خاموش بشه تا شماره 108 از 14 تا uln2803 استفاده کردم مشکل اینجاست که برد حالت عادی کار میکنه ولی وقتی به رله ها وصل میکنم بعد از مدتی میکرو هنگ میکنه یه سر رله را به vcc و سر دیگر به خروجی uln دادم ،پایه 10 هم آزاد گذاشتم ممنون میشم کمک کنید بد جور حیثیتیه؟
یه برد طراحی کردم برای راه اندازی 108 تا رله که به ترتیب با یه فاصله زمانی مشخص از شماره یک روشن کنه بعد خاموش بشه تا شماره 108 از 14 تا uln2803 استفاده کردم مشکل اینجاست که برد حالت عادی کار میکنه ولی وقتی به رله ها وصل میکنم بعد از مدتی میکرو هنگ میکنه یه سر رله را به vcc و سر دیگر به خروجی uln دادم ،پایه 10 هم آزاد گذاشتم ممنون میشم کمک کنید بد جور حیثیتیه؟
هم یک نیگا به دیتاشیت نمیندازی بزنم تو مخت
شوخی کردم به خودت نگیر دوست عزیز
.پایه 10 رو به vcc وصل کن درس میشه.دیود هرزگرد داخلیش فعال میشه و مشکل نویز مدارت از بین میره
هم یک نیگا به دیتاشیت نمیندازی بزنم تو مخت
شوخی کردم به خودت نگیر دوست عزیز
.پایه 10 رو به vcc وصل کن درس میشه.دیود هرزگرد داخلیش فعال میشه و مشکل نویز مدارت از بین میره
یه سوال به پایه های ورودی UNL2003 چطور 15 تا 25 ولت بدم؟
آیا آی سی مشابهی هست که توان تحمل بیشتر از 5 رو تو ورودی داشته باشه؟
البته می دونم با تقسیم مقاومتی میشه ولی می خوام از یه آی سی استفاده کنم ، کمم کمبود جا دارم
دیدگاه