اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کریستال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با کریستال

نوشته اصلی توسط Atmega sinX
    آقای نیری خیلی ممنون

اگه AVR بتونه مشکل نویزشو حل کنه دیگه ایول داره ، چرا با PIC شراکتی IC نمیدن بیرون

این کتاب که گفتید رایگانش نیست که از اینترنت بگیریم؟
    کلا مشکل اساسی AVR ها همینه که تجهیزات آنالوگشون خوب کار نمی کنن. البته از نظر قدرت پردازشی واقعا قوی هستند ولی خوب چی کار میشه کرد؟

این کتاب هم بعید میدونم نسخه رایگان داشته باشه، من که جایی ندیدم چون نویسنده این کتاب رو نوشته که سود کنه. حالا برای چی رایگان بده بیرون؟

دیدگاه

سلام

اگه فرضا پایه های 2و 3 از l298 رو به موتور وصل کردی باید روی هر کدوم از پایه ها 2 تا دیود فرکانس بالا قرار بدی
      می تونی از دیود byv28 استفاده کنی

می خواستم عکس مدار رو قرار بدم ولی نشد داخل google یه سرچ بزنی مدار رو پیدا می کنی

دیدگاه

آقای نیری

اگه تو گوگل سرچ کنی کتاب با این عناوین زیاد پیدا می شه ولی هیچ کدوم به پای کتابی که بابتش پول بدی نمی رسه.

http://www.atmel.com/dyn/resources/p...ts/doc2521.pdf

آقای شکوهی

خیلی ممنون ولی من دیود 1n4007 گذاشتم.

نظرتون چیه که خازن بصورت موازی به تغذیه 298 وصل کنم ؟

تغذیه میکرو رو با خازن 10u 16ولت و یه خازن عدسی 30 پیکو موازی کردم .
        کاش انسانها هر چند غریبه همدیگر را دوست می داشتند!

دیدگاه

آقای نیری

اگه تو گوگل سرچ کنی کتاب با این عناوین زیاد پیدا می شه ولی هیچ کدوم به پای کتابی که بابتش پول بدی نمی رسه.

http://www.atmel.com/dyn/resources/p...ts/doc2521.pdf

آقای شکوهی

خیلی ممنون ولی من دیود 1n4007 گذاشتم.

نظرتون چیه که خازن بصورت موازی به تغذیه 298 وصل کنم ؟

تغذیه میکرو رو با خازن 10u 16ولت و یه خازن عدسی 30 پیکو موازی کردم .
          عجب چیز خوبی پیدا کردیا!
          اون کتابم فکر کنم ترجمه همین داکیومنت های اتمل بوده.
          به استثنای یک بخشهای جزییش بقیه اش توی دیتا شیت اتمگا ۱۶ بود.

دیدگاه

سلام

معمولا برای تغذیه از یه خازن ظرفیت بالا و یه خازن 100n استفاده می کنند

ببین منبع تغذیه ای که به میکرو و موتور وصل می کنی دارای جریان دهی کافی هست

چون کاهش ولتاژ تغذیه ی میکرو از v2.5 به میکرو آسیب می رسونه( من یه بار تغذیه ی میکرو رو برای امتحان از 5 ولت تا 1 ولت تغییر دادم و وقتی زیادش کردم میکرو دیگه کار نکرد)

دیدگاه

آقای نیری
              پس یه جورایی رایگانه اون پول رو هم بابت جمع آوری و ترجمش می گیره .
              بازم می گم تو گوگل یاهو یا موتور ها ی جستو جو سرچ کنی از اینها زیاد پیدا می شه البته ترجمه نشده و انگلیسی هاش بهتره.

این میکرو که حالا پروگرامر نمی شناسه رو چه جوری پروگرام کنم؟

آقای شکوهی

هر دو تاشو از کامپیوتر می گیرم.

خازن 30 پیکو رو باید 100 نانوش کنم 16 ولت 10 u رو چی؟

دیدگاه

خازن 16 ولت 10uدرسته و مشکلی نداره

اگه از پاور کامپیوتر می گیری نباید مشکل از تغذیه باشه

نوع پروگرمرت چیه ؟

اگه از stk200/300 استفاده می کنی وقتی که میکرو رو داخل سوکت پروگرمر گذاشتی یکی از انگشت های دستت رو از زیر بزار روی پایه های سوکت پورت lpt ببین با این کار میکرو شناخته می شه
                ( من باید همیشه این کار رو انجام بدم تا پروگرمر میکروم رو شناسایی کنه شاید این کار نویز رو کاهش بده!)

دیدگاه

با یه میکروی جدید مشکل حل شد البته فعلا ، شاید بعدا مثل میکروی قبلی دچار مشکل بشه ولی این دفعه نویز رو بیشتر گرفتم البته با کمک شما . :nice:
                  میکروی قبلی هنوز همینطور دچار مشکل هست و قربانی نویز شده البته شاید احیا بشه که من فعلا فعلا بلد نیستم.
                  می گردم دنبالش :read:

از اینکه به پستهای من جواب دادید خیلی ممنونم :job:
                  آقای نیری
                  آقای شکوهی

:bye :bye

دیدگاه

با یه میکروی جدید مشکل حل شد البته فعلا ، شاید بعدا مثل میکروی قبلی دچار مشکل بشه ولی این دفعه نویز رو بیشتر گرفتم البته با کمک شما . :nice:
                    میکروی قبلی هنوز همینطور دچار مشکل هست و قربانی نویز شده البته شاید احیا بشه که من فعلا فعلا بلد نیستم.
                    می گردم دنبالش :read:

از اینکه به پستهای من جواب دادید خیلی ممنونم :job:
                    آقای نیری
                    آقای شکوهی

:bye :bye
                    سلام، خواهش میکنم قابلی نداشت

والا من نمیدونم چطور باید میکروی قبلی تون رو پروگرم کنید، شاید رفته باشه رو مد پروگرم ولتاژ بالا که این پروگرمر های معمولی نمیشناسنش.
                    یک موقعی یک سری از بچه ها یک کارهایی میکردن برای باز کردن این میکرو ها که بشه دوباره ولتاژ پایین پروگرم کرد، که من یادم نیست چطوری بود. ولی این پروگرمر های یونیورسال میتونن پروگرم کنن. البته میگم این فقط حدسمه.
                    اما در مورد میکروی شما، من فکر نمیکنم نویز بتونه دیگه اینطوری خرابکاری کنه. شایدم بتونه من تا حالا توی این شرایط تست نکرده ام. اما این احتمال رو هم بدید که شاید اصلا مشکل از جای دیگری شروع شده باشه، مثلا یک موقعی حواستون نبوده، میکرو رو سوزوندید. مثلا یک لحظه کوچیک منبع تغذیه رو اشتباهی متصل کرده اید، یا ولتاژ جریان های روی پورت ها از منبع تغذیه میکرو بیشتر شده اند (البته این مورد فقط همون پورت رو می سوزونه نه همه میکرو رو)، حالا شما میتونید یک تستی هم بکنید، میکروی قبلی تون توی مدار داغ نمیکنه؟ چقدر جریان میکشه وقتی میزنیدش به منبع تغذیه؟

دیدگاه

آقای نیری
                      پس یه جورایی رایگانه اون پول رو هم بابت جمع آوری و ترجمش می گیره .
                      بازم می گم تو گوگل یاهو یا موتور ها ی جستو جو سرچ کنی از اینها زیاد پیدا می شه البته ترجمه نشده و انگلیسی هاش بهتره.

آقای شکوهی

هر دو تاشو از کامپیوتر می گیرم.

خازن 30 پیکو رو باید 100 نانوش کنم 16 ولت 10 u رو چی؟

آره دیگه این ها فقط پول ترجمه و تالیفش رو میگیرن. البته من شخصا کتابهای زبون اصلی رو ترجیح میدم، ترجمه های مولفین داخلی، خیلی روان نیست.
                      حالا جدای از گوگل من این سایت رو میشناسم
                      http://gigapedia.com/
                      که شاید معرف حضورتون باشه. یک موقعی میرفتم توش فقط سرچ میکردم و دانلود میکردم. البته مثل گوگل نیست که توش بشه همه چی رو سرچ کرد، فقط موضوعات کلی، اما خوب هرچی باشه منبع کتابه.
                      یک موقعی هم Application Note های Microchip رو دانلود میکردم و میخوندم، اون هم چیزهای خیلی خوبی توشون پیدا میشه، فقط نمیدونم چرا بدون ضد ف.ی..ل...ت.ر باز نمیکنه.

راستی ممنون برای معرفی کردن گوگل، نمیدونستم از این چیزا میشه توش پیدا کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X