اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

[code=vb]$regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 1000000
    '------------------------ lcd -----------------------------------------------

Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Rs = Pinb.0 , E = Pind.7 , Db4 = Pind.3 , Db5 = Pind.2 , Db6 = Pind.1 , Db7 = Pind.0
    Cls
    '--------------------------- ds 1307 -----------------------------------------
    $lib "ds1307clock.lib"
    'configure the scl and sda pins
    Config Sda = Portc.5
    Config Scl = Portc.4
    'address of ds1307
    Const Ds1307w = &HD0 ' Addresses of Ds1307 clock
    Const Ds1307r = &HD1
    '------------------------------ key --------------------------------------------
    Config Pinc.1 = Input
    Config Pinc.2 = Input
    Config Pinc.3 = Input
    Config Pinc.4 = Input
    '------------------------------------------------------------------------------
    Config Debounce = 30

Dim A As Byte , B As Byte , Data1 As Byte , C As Byte

Dim Seco As Byte , Mine As Byte , Hour As Byte

'----------------------------------------------------------------------------
    Cursor Off
    '-----------------------------
    Cls
    Locate 1 , 6
    Lcd "Hello"
    Locate 2 , 1
    Lcd "WWW.Yazdkit.com"
    Wait 2

For A = 1 To 15
    Shiftlcd Left
    Waitms 300
    Next

Cls
    '-------------------------------------------------------------------------------
    Main:
    Do
    Gosub Ds1307
    Gosub 24_12
    Gosub Chekkey

Loop
    '-------------------------------------------------------------------------------
    Ds1307:
    I2cstart ' Generate start code
    I2cwbyte Ds1307w ' send address
    I2cwbyte 0 ' start address in 1307
    I2cwbyte Ds1307r ' send address
    I2crbyte Seco , Ack 'sec
    I2crbyte Mine , Ack ' MINUTES
    I2crbyte Hour , Nack ' Hours
    I2cstop

Seco = Makedec(seco) : Mine = Makedec(mine) : Hour = Makedec(hour)

If Seco > 59 Then Seco = 0
    If Mine > 59 Then Mine = 0
    If Hour > 23 Then
    Hour = 0
    Gosub Seco
    End If

Return
    24_12:
    If Pinc.4 = 1 Then Gosub Disply_24
    If Pinc.4 = 0 Then Gosub Disply_12
    Return
    Disply_24:

Locate 1 , 1
    Lcd "Time = " ; Hour ; ":" ; Mine ; ":" ; Seco ; " "
    Locate 2 , 6
    Lcd "(24)"
    Return

Disply_12:

If Hour = 0 Then Hour = 12
    If Hour > 12 Then Hour = Hour - 12

Locate 1 , 1
    Lcd "Time = " ; Hour ; ":" ; Mine ; ":" ; Seco ; " "
    Locate 2 , 6
    Lcd "(12)"
    Return
    Chekkey:

Debounce Pinc.1 , 0 , Seco , Sub
    Debounce Pinc.2 , 0 , Mine , Sub
    Debounce Pinc.3 , 0 , Hour , Sub

Return
    '---------------------------------------------
    Seco:
    Incr Seco
    If Seco > 59 Then Seco = 0
    Seco = Makebcd(seco)
    I2cwbyte 0 ' starting address in 1307
    I2cwbyte Seco
    I2cstop
    Return

'-------------------------------------
    Mine:
    Incr Mine
    If Mine > 59 Then Mine = 0
    Mine = Makebcd(mine)
    I2cwbyte 1 ' starting address in 1307
    I2cwbyte Mine
    I2cstop
    Return

Hour:
    Incr Hour
    If Hour > 23 Then Hour = 0
    Hour = Makebcd(hour)
    I2cwbyte 2 ' starting address in 1307
    I2cwbyte Hour
    I2cstop

Return

End[/code]

اضافه شده در تاریخ :
    ببینید داداشان من تو این تایپک دو نفر گفتن مدار کار نمیکنه اشتباه :angry: چرا وقتی مطما نیستین میگین
    پر سیدمم که کجای مدار اشتباه همه گفتن ساعت دقیقی نیست چرا الان دقیقه حتی یه ثانیه هم دیر و زود نداره فقط یه مشکل تو دیتا شیت نوشته ولتاژ باید 3 ولت باشه البته ولتاژ باطری خوب من به ناچار 3.7 گرفتم چون جریان مصرفی 500 na هست حتی دیود هم بایاس کامل نمیشه بین راهش 3 تا دیود سری گذاشتم تا ولتاز به از 3.7 کم تره بشه اما رو سه تا دیود 7 به زور افت میکنه :eek: حالا به فکرم رسیده که یه بلوک باطری رو بردارم چون با این حالت در مواقعی که می خواد ee prom دقیقه و ساعتو رایت کنه تو حالت بک اپ جریان که زیاد میشه از 3.7 باطری 2.1 رو دیودا افت میکنه بعدش ایسی هنگ میکنه و عدد 01/00/00 روش ثابت میمونه oo: :angry:
    ویرایش: جواب این هم بدم که خود کار خونه سازنده گفته با باطری 3 ولت پولی یا دگمه ای
    تا 10 سال کار میکنه باید حتما از اونا استفاده کنین 3.4 ولت بیشتر هنگ میکنه باطری ها مخصوص در ضمن جریان مصرفیش 500 نانو امپره درست 10 سال کار میکنه
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوست من مشکلت با ساعته ؟ من میتونم یه مدار ساعت برات بذارم اگه خواستی بگو تا بذارم دقیقو خوب
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

داداش من دستت درد نکنه اگه میشه بزار من میخوام باطری بکاپ داشته باشه مثل 1307 الان با یه باطری 3 ولت مین برد 6 روزه کار میکنه 10 ثانیه اشتباه داشته اونم مربوط به نویزه درست میکم :cry2:
        (ویرایش :این مشکلم به دلیل استفاده از باطری سه طبقه 3.7 ولتی بود که تونستم درستش کنم با عوض کردن باطری)
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

بیا حاجی بسیار دقیق با منو تنظیمات [ftp=ftp://www.4shared.com/file/60ZvjSW-/_2__ds1307.html]http://www.4shared.com/file/60ZvjSW-/_2__ds1307.html[/ftp]
          یه تشکر دیگه هم بکن :mrgreen: اگه بازم سوالی بود در خدمتم :nerd:
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

این لینک که کار نکرد شاید از خود سایت هستش باشه حالا اخه ماا یه ادتی دارم تا برنامشو خودم ننویسم دست بردار نیستم از برنامه حای دیگه کمک میگیرم
            واسه نوشتنش
            راستی 12 24 تو خود ایسی با کدوم دستور تغیر میکنه باید یه ادرس رایت داشته باشه

دیدگاه

سلام

منم با آی سی ds1307 یه مدار بستم ولی نمیدونم چرا هر 4-5 ثانیه یه بار به جای یه ثانیه، 2 ثانیه میپره جلو! البته تو یه تاپیک دیگه خودمو کشتم چند بار سوال کردم ولی کسی نبود جواب بده، گفتم اینجا هم مطرح کنم ببینم کسی نظری نداره؟ ممکنه اشکال از برنامه باشه؟

دیدگاه

ببین داداش من دیگه من حتی هزار نفرم بگه خرابه قبول نمیکنم :NO:
                میدونی چیه از ساعت پی سی دقیق تره
                ببین مشکلت دو جا میتونه باشه شایدم سه جا
                ببین
                اول بدنه کریستال ساعت باید حتما با سیم به جی ان دی وصل شه
                دوما باید حتما ایسیت اصل باشه ینی با خط سفید تو پر مارک و شمار ه شده باشه
                سوما ممکنه همه چی درسته تو با برنامه هی میخونی مینویسیش اینجوری عقب جلو میشه تو حلقه نوشتمنو یه کاری کن فقط تو ویرایش ساعت وارد برنامه شه
                در ضمن اطراف پایه های کریستالو با یه مس ناز ک به جی اندی وصل کن :read:
                ویرایش : نباید اصلا گرمای بیشتر از 100 درجه بهش بخوره دقتش به هم می ریزه باید یه سیم روش بندازی مثل دیونه ها که می بندن به تخت اونو هم ببندی به فیبر تا نویز نگیره خوابیده باشه :eek:

دیدگاه

اولا بهترین باطری برای ds1307این باطری دکمه ای هاییه که روی مین کامپیوترها هستند هم ارزونند هم جا باطریشون هست هعم مخصوص بک پ هستند(کدومیکی از شما ها شده باطری مین کامپیوترش خالی شه)
                  در مورد اینکه هر چند ثانیه 2 ثانیه ای میره این اصلا به ds1307 ربطی نداره بلکه به برنامه شما ربط داره اگر دقت کنین میبینین که ساعت دقیقه ولی اشتباه نشون میده (همون قضیه چندتا دو تا)
                  اون بخاطر تا خیریه که تو برنامتون گذاشتین اگه اون رو کم کنین درست میشه
                  در مورد دقت این آی سی هم میشه گفت آی سی خیلی دقیقی هست اگر شما مشکل عقب موندن و جلو رفتن رو دارید به علت استفاده از کریستال نا مرغوب وداغ کردن این کریستال در حین لحیم کاری هست
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

داداش گلم مرسی از زحمتتون پس نتیجه می گیریم که اگه این کریستال داغ شه خراب میشه اخه یکی از بچه ها میگفت گه اینو باید زیر قلع مدفونش کنی البته من این کارو نکردم یه تیکه سیم مسی انداختم گردنش بدون لحیم زدن وصل کردم به جی ان دی تا نویزش کم شه در ضمن کریستال ساعت گرون قیمت چنده مارک داره 70 تومن دونه ای میدن :eek:
                    خوب 70 تومن حتمنا 70 درصد تلرانص داره :eek:

دیدگاه

راستش من خیلی وقته که نخریدم قیمتشو نمیدونم
                      ولی اگر کریستال دقیق پیدا نکردین و نیاز مبرم بهش دارین میتونین از کریستال داخل ساعتهای دیواری یا مچی استفاده کنید
                      البته دقت کنید که هنگام جدا کردن و یا لحیم کردن به برد کریستال به هیچ عنوان داغ نشه وگرنه دقتش بهم میخوره
                      (بیشتر ساعت سازها به این کریستال میگن خازن ساعت! :mrgreen: )
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

خوب داداش مثل خازن بی لباسه :mrgreen:
                        سوادشون کمه دیگه چی کار کنن دست خودشون نیست که :mrgreen:
                        مرسی داداش گلم از راهنماییتون :bye
                        ویرایش : در اخر هم نتیجه گرفتم این خازن بی لباس ( همون کریستال ساعت داخل ساعت ها )
                        بسیار با قیرت تر از این کریستال های تو بازاره خوب جواب میده ))))))))))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                          ببین داداش من دیگه من حتی هزار نفرم بگه خرابه قبول نمیکنم :NO:
                          میدونی چیه از ساعت پی سی دقیق تره
                          ببین مشکلت دو جا میتونه باشه شایدم سه جا
                          ببین
                          اول بدنه کریستال ساعت باید حتما با سیم به جی ان دی وصل شه
                          دوما باید حتما ایسیت اصل باشه ینی با خط سفید تو پر مارک و شمار ه شده باشه
                          سوما ممکنه همه چی درسته تو با برنامه هی میخونی مینویسیش اینجوری عقب جلو میشه تو حلقه نوشتمنو یه کاری کن فقط تو ویرایش ساعت وارد برنامه شه
                          در ضمن اطراف پایه های کریستالو با یه مس ناز ک به جی اندی وصل کن :read:
                          ممنون که جواب دادی، من بدنه کریستال رو به زمین وصل کرده بودم، اشکال از اینجا نیست. مورد دوم هم رعایت شده. مشکلی نیست.
                          فقط یه سوال، منظورت از اطراف پایه های کریستال دقیقا چیه؟ یعنی مثلا ردیف بقلیش روی بردبورد؟ یا اینکه خود پایه کریستال؟ خودش که قاعدتا نیست چون اگه زمین بشه که اصلا کار نمیکنه. :read:
                          یعنی مثلا یه سیم مسی رو حلقه کنم دور پایه به طوریکه باهاش تماس نداشته باشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                          اولا بهترین باطری برای ds1307این باطری دکمه ای هاییه که روی مین کامپیوترها هستند هم ارزونند هم جا باطریشون هست هعم مخصوص بک پ هستند(کدومیکی از شما ها شده باطری مین کامپیوترش خالی شه)
                          در مورد اینکه هر چند ثانیه 2 ثانیه ای میره این اصلا به ds1307 ربطی نداره بلکه به برنامه شما ربط داره اگر دقت کنین میبینین که ساعت دقیقه ولی اشتباه نشون میده (همون قضیه چندتا دو تا)
                          اون بخاطر تا خیریه که تو برنامتون گذاشتین اگه اون رو کم کنین درست میشه
                          در مورد دقت این آی سی هم میشه گفت آی سی خیلی دقیقی هست اگر شما مشکل عقب موندن و جلو رفتن رو دارید به علت استفاده از کریستال نا مرغوب وداغ کردن این کریستال در حین لحیم کاری هست
                          بله من خودمم میدونستم که ایراد خیلی بعیده که از ds1307 باشه. باید برگردم برنامه رو اصلاح کنم. کریستال هم سالمه چون من فعلا روی برد بورد بستمش اصلا لحیمش نکردم.

راستی این باتریهای بک پ عمرشون و جریان دهیشون چقدره؟
                          میشه طوری باشه که هر وقت مثلا از نصف کمتر شد و جریان برق اصلی وصل بود شارژ بشه؟

دیدگاه

دوست عزیز این کریستالهای 70 تومنی بدون داغ شدن هم دقت درستی ندارند اگه داغ بشن که دیگه معلوم نیست چی میشه
                            طبق دیتاشیت این باطری ها تا ده سال میتونن این ای سی رو پشتیبانی بکنند
                            در ضمن این باطری ها غیر قابل شارژ هستند

دیدگاه

خوب کریستال خوب از کجا میشه تهیه کرد؟ جایی توی جمهوری هست که جنس خوب بفروشه؟

دیدگاه

من نمیدونم تهران کجاست که بخوام از جمهوری خبر داشته باشم! :icon_razz:
                                ولی تو پستهای قبلیم گفتم از توی ساعت میتونی در بیاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X