اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

دوستان کد من فقط عدد 165 رو (چه برای ثانیه چه دقیقه و ساعت ) نشون میده برنامما با کدویژن نوشتم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

دیدگاه

سلام
      احتمالا مشکل شما سخت افزاری است
      آیسی رو عوض کنید شاید سوخته باشد
      چک کنید پایه های SCL و SDA رو جابجا نزده باشید
      اگر از باطری استفاده نمیکنید پایه 3 رو به GND وصل کنید
      مقاومت های PULL UP
      ...

دیدگاه

بلاخره ماهم یکیشو درست کردیم .خیلی باحاله .ضمنا یه تجربه:
        اگه از باطری 3.7 استفاده میکنین حتما 2 تا دایود از قطب مثبتش سری کنید و یه دونه دیود بصورت معکوس هم با اون دوتا دیود موازی کنید چون این آی سی در زمانی که تغذیه اصلی مدارش وصل هست جریان شارژ کوچکی به باطریها اعمال میکنه و اگه شما اون دیودی که گفتم رو بصورت معکوس نبندید باطریتون شارژ نمیشه و بمرور زمان تخلیه میشه .
        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

ایده خیلی خوبیه واسه شارژ باطری
          ولی بازم ولتاژ دوسر vbat رو اندازه بگیر 3.5 ولته نه :surprised:
          انقدر جریان مصرفی کمه که حتی ولتاز دیود به 0.6 هم نمیرسه :eek:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حامد جان ، از دیشب داره کار میکنه مثل تراختور . :wow: :applause: فقط مشکلی که داره مربوط به کریستالشه که چند ثانیه ای عقب میمونه که باید یه کریستال مرغوب گیر بیارم.ضمنا ساعت سازها موتور ساعت دیواری رو میفروشند به 1000 تومن یا ارزون تر و میشه از داخل اون موتور کریستالشو کشید بیرون.
            وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
            نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

یکی دو روز که کار میکنه حتی تا یک هفته
              اگه 1 ماه درست کار کنه مهمه
              خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

من تا حالا مشکل عقب موندن سا جلو افتادن ساعتو ندارم
                فقط کریستال های من از فروش گاه ایران میکرو گرفتم فکر کنم دونه ای 80 تومن :rolleyes:
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حمید جان فکر میکنی چی باعث بشه که بیشتر از یک روز یا چند روز کارنکنه؟آیا نویز میتونه باعث بشه؟چون من اونو کنار یه منبع نویز شدید (فندک اجاق گاز) استفاده میکنم .البته قبلا این مداربدون داشتن ds1307 فقط با RTC خود میکرو چند ماهیست که خوب کارمیکنه و حالا این آی سی ساعتو بهش اضافه کردم . البته امید وارم که بازم خوب کارکنه ومشکلی نداشته باشه.
                  شما هم یکم با این آی سی 600 تومنی مهربونتر باش .البته کار فوق العاده شما در راه اندازی اون آی سی ساعتیکه تاپیکش رو زدی ٰ قابل تقدیر و ستودنیست .
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                    حمید جان فکر میکنی چی باعث بشه که بیشتر از یک روز یا چند روز کارنکنه؟آیا نویز میتونه باعث بشه؟چون من اونو کنار یه منبع نویز شدید (فندک اجاق گاز) استفاده میکنم .البته قبلا این مداربدون داشتن ds1307 فقط با RTC خود میکرو چند ماهیست که خوب کارمیکنه و حالا این آی سی ساعتو بهش اضافه کردم . البته امید وارم که بازم خوب کارکنه ومشکلی نداشته باشه.
                    شما هم یکم با این آی سی 600 تومنی مهربونتر باش .البته کار فوق العاده شما در راه اندازی اون آی سی ساعتیکه تاپیکش رو زدی ٰ قابل تقدیر و ستودنیست .
                    نظر لطفته
                    واقعیتش من سر این قطعه خیلی اذیت شدم
                    مشکلات کریستال هست
                    باطری هست
                    نمونه هایی از این هست که نا مرغوبه جریان باطری رو میکشه و خالی میشه
                    تو پروژه هایی که اعتماد مهمه و به ساعت نیاز داری و باید سر ساعت یا تاریخ خاصی کاری انجام بشه-من نمیتونم حتی 20% به این قطعه اعتماد کنم
                    همه اینها فاکتور هایی شد که بریم سراغ اون آی سی خوش اندام M48t86
                    اطمینان به این قطعه 100 نباشه 98 هست
                    ولی باید یه برنامه یزاریم ببینیم چطور میشه این DS1307 رو بهینه کرد
                    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                      نظر لطفته
                      واقعیتش من سر این قطعه خیلی اذیت شدم
                      مشکلات کریستال هست
                      باطری هست
                      نمونه هایی از این هست که نا مرغوبه جریان باطری رو میکشه و خالی میشه
                      تو پروژه هایی که اعتماد مهمه و به ساعت نیاز داری و باید سر ساعت یا تاریخ خاصی کاری انجام بشه-من نمیتونم حتی 20% به این قطعه اعتماد کنم
                      همه اینها فاکتور هایی شد که بریم سراغ اون آی سی خوش اندام M48t86
                      اطمینان به این قطعه 100 نباشه 98 هست
                      ولی باید یه برنامه یزاریم ببینیم چطور میشه این DS1307 رو بهینه کرد
                      سلام جناب نجفی
                      آیا تونستید این آی سی رو راه بندازید؟
                      تو شهرستان به راحتی گیر میاد؟
                      این آی سی همون آی سی ساعت کامپیوتر هست؟
                      ممنون از جوابهاتون :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                      همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

حمید جان این آی سی رو اگه بتونیم پکش کنیم بنظر شما چطوره؟
                        یعنی بیائیم یه مدارچاپی کوچیک براش درنظربگیریم و بعد کل قطعاتشرو پس از نصب پوشش بدیم مثلا با رزین یا چسب سنگ و فقط 5 تا پایشو بصورت خروجی بیرون بزاریم .فکرمیکنم از اون آی سی که شما استفاده کردی بزرگتر نشه .فقط باید 2 تا پین هم ازش بیرون بیاریم که وقتی اون 2 تارو بهم اتصال دادیم باتری بک پ به آی سی متصل بشه.
                        البته بخاطر این میگم که با پوشش دادنش شاید یکم از اثرات محیطی روی آی سی کم بشه!
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-electoronic
                          سلام جناب نجفی
                          سلام
                          من قائم شهر 1300 پام افتاد
                          و کریستالش هم 100
                          در کل پیدا میشه ولی با سود x درصد! :twisted:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-electoronic
                            سلام جناب نجفی
                            :wow:

همون ساعت کامپیوتره
                            من پروژه آماده شده -بصورت یک ماژول رو گذاشتم رو سایت.ندیدی؟
                            خروجی سریال

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط javad1354
                            حمید جان این آی سی رو اگه بتونیم پکش کنیم بنظر شما چطوره؟
                            یعنی بیائیم یه مدارچاپی کوچیک براش درنظربگیریم و بعد کل قطعاتشرو پس از نصب پوشش بدیم مثلا با رزین یا چسب سنگ و فقط 5 تا پایشو بصورت خروجی بیرون بزاریم .فکرمیکنم از اون آی سی که شما استفاده کردی بزرگتر نشه .فقط باید 2 تا پین هم ازش بیرون بیاریم که وقتی اون 2 تارو بهم اتصال دادیم باتری بک پ به آی سی متصل بشه.
                            البته بخاطر این میگم که با پوشش دادنش شاید یکم از اثرات محیطی روی آی سی کم بشه!
                            عالیه
                            بیشتر مشکلات این سر باطری و کریستاله
                            باید بهینه سازیش کنیم.یعنی یک سری قطعه بهش اضافه کنیم و بره تو تست

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                            سلام
                            من قائم شهر 1300 پام افتاد
                            و کریستالش هم 100
                            در کل پیدا میشه ولی با سود x درصد! :twisted:
                            :cry2:

m48t86 کریستال و باطری داخلش هست.یعنی یه آی سی درشته.فکر میکنم 6 تومان گرفتم از ایران

اضافه شده در تاریخ :
                            اینم تاپیکش.لینک دانلود همون جا هست

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2043#msg222043

دیدگاه

حمید جان میتونی اگه زحمتی نیست یه پی سی بی کوچولو برای این دی اس بکشی و برامون بذاری؟البته با رعایت نکاتیکه خودت ازهمه بهتر میدونی.
                              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

اگه من میدونستم چرا از این دی اس نمیتونین جواب بگیرین نمیمردم
                                من 6 مدارو هم ساختم عالی کار میکنه
                                رو فیبر سوراخ دار
                                برد برد
                                pcb
                                بدون هیچ مشکلی جواب گرفتم بدون رعایت هیچ نکته ای
                                فقط برای اینکه ساعت شما به هم نریزه یا به اصطلاح بهتر عقب نمینه
                                کریستال رو عایق کند
                                یعنی طوری بکنید که دستتون به پایه های کریستال نخوره :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X