ببینید من یه پروژه میخام بسازم. از زبان بیسیک استفاده می کنم. یه ساعته.
برای مثال توی بیسیک با یه دستور میتونیم ساعت پیکربندی کنیم.
Config Clock = Soft , Gosub = Sectic
Time$ = "12:00:00"
من توی برنامه ام میتونستم با دستور های _min و _sec و _hour خیلی راحت مقادیر ساعت و دقیقه و ثانیه رو بخونم و توی متغییری بگذارم
حالا اگر با این آیسی بخوام استفاده کنم باید چکار کنم؟ چجوری این مقادیر رو بردارم؟ نام این توابع عوض میشه؟ مثلا seco و mine میشه؟ میشه یه راهنمایی ساده بکنید؟
مرسی بابت پاسختون.. یه سوال دیگه اینکه پایه شماره 7 این آیسی چیه؟ چه استفاده ای داره؟
دیتا شیت !! به خدا نوشته
من ازش تا به حال استفاده نکردم
میتونید ازش چندین استفاده کنید
فرکانس های مختلفی میده واسه کارای مختلف
دیتا شیتو بخونید متوجه میشد
میتونی ازش فرکانس 1 هرتز بگیری
سپس با یه ترانزیستور به یه ال ای دی وصل کنی که برات چشمک بزنه
سلام. میشه این پایه را به یک پین ورودی میکرو با پول پ داخلی متصل کرد و در حلقه اصلی برنامه وضعیت این پایه ورودی را بررسی کرد. هر وقت وضعیت این ورودی تغییر یابد، به معنی به روز شدن زمان در DS1307 است و میتوان مقادیر زمان را یک بار خواند. این کار از درگیر شدن میکرو برای ارتباط با DS1307 برای خواندن مقادیر زمان تکراری چلوگیری می کند.
سلام
من 1ساعت با DS1307 درست کردم که با دقت خیلی خوبی کار میکرد اما تو محیطی که ازش استفاده میکنم نویز خیلی زیاده علنن ساعت کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو LCD عدد درستی نیست تغییرم نمیکنه؟
بنظرتون واقعا از نویزه؟
راه حل چیه؟؟؟
سلام
من 1ساعت با DS1307 درست کردم که با دقت خیلی خوبی کار میکرد اما تو محیطی که ازش استفاده میکنم نویز خیلی زیاده علنن ساعت کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرتون واقعا از نویزه؟
راه حل چیه؟؟؟
سلام
بنظرتون واقعا از نویزه؟
راه حل چیه؟؟؟
این مشکل 2 تا چیز میتونه باشه یا 1307 خرابه یا مشکل ارتباطی داری i2c بین میکرو و 1307 مشکل داره یه بار کل مدار رو ریست کن باطری رو هم در بیار تا کاملا ریست بشه
بعد ریست عدد 1 رو روی ثانیه تنضیم کن !!
تا شروع به کار کنه !!
این مشکل 2 تا چیز میتونه باشه یا 1307 خرابه یا مشکل ارتباطی داری i2c بین میکرو و 1307 مشکل داره یه بار کل مدار رو ریست کن باطری رو هم در بیار تا کاملا ریست بشه
تا شروع به کار کنه !!
تا شروع به کار کنه !!
اگه توی تغییر محیط خراب شده احتمال قوی واسه نویز محیط جدیده
به نظر من اول اجزای مدارت رو در صورت امکان یکی یکی عوض کن و تست بگیر اگه باز هم نشد کارای زیر رو انجای بده:
اول دور کریستالت چند دور سیم بپیچ
بعد کریستالتو آروم بخوابون روی بردت بعد هم سر سیم هایی که به بدنه کریستالت پیچوندی به زمین وصل کن
اینطوری به اصطلاح یه شیلد دور کریستالت کشیدی
اگه بازم حل نشد بگو تا راه حل جدیدی بدم
دیدگاه