اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

نقل قول تو یه تای پک دیگه از طرف اقای aminr67 ستاره 5 الان خودش میاد :mrgreen:

سلام
    اینجا رو ببین http://yazdkit.com/ds1307-clock-i2c-124.html
    اتصال ds1307 به اتمگا8 رو گفته
    نمی دونم کار می کنه یا نه اما من به جای m8def گذاشتم m16def یعنی از میکرو اتمگا16 استفاده کردم. و دیگه تغییری ندادم
    نتیجه: روی ال سی دی خوب نشون میده جملات رو اما ساعت روی 00:00:01 فیکس مونده جم نمی خوره!
    شماتیکمم همونه فقط میکرو شده اتمگا16.

ایده دارین؟
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      نقل قول تو یه تای پک دیگه از طرف اقای aminr67 ستاره 5 الان خودش میاد :mrgreen:

سلام
      اینجا رو ببین http://yazdkit.com/ds1307-clock-i2c-124.html
      اتصال ds1307 به اتمگا8 رو گفته
      نمی دونم کار می کنه یا نه اما من به جای m8def گذاشتم m16def یعنی از میکرو اتمگا16 استفاده کردم. و دیگه تغییری ندادم
      نتیجه: روی ال سی دی خوب نشون میده جملات رو اما ساعت روی 00:00:01 فیکس مونده جم نمی خوره!
      شماتیکمم همونه فقط میکرو شده اتمگا16.

ایده دارین؟
      تو همین فرصت همون مدار رو روی اتمگا8 تست کردم بدون کوچکترین تغییری در کد برنامه، همون میکرو مگا8 و همون شماتیک، البته با این تفاوت که چون مقاومت نداشتم، به جای مقاومت های پوول پ، از مقاومت 1 کیلو استفاده کردم و مقاومت های 330 اهمی رو اصلا نزاشتم. یعنی از دی اس 1307 زارت میره به میکرو و البته با پول پ 1 کیلو اهم.
      اینم کار نکرد یعنی روی 0:0:1 می مونه مثل خرس! ولی جم نمیخوره!
      ممکنه بگید که از کریستاله، اما حیرت انگیز اینه که بابا کریستال 32.768 رو تازه خریدم اصلا قبلا استفاده نشده!
      فرکانس هم که توو همون کد یزدکیت زده 1مگا، منم دستش نزدم
      بابا هی این امضای منو پاک نکن! حساسیت داری؟!
      "سبز سبــــزم ریشه دارم! من درختــــــــــــی استوارم!"

دیدگاه

خوببببب داداش حالا بقیه ترفند ها ببن یه سیم زارت بنداز گردن کریستال :mrgreen: وصل کن به gnd بدنه فلزی کریستال بدون اینکه گرمایی ببینه باید به زمین مدار وصل شه :rolleyes:
        دیگه چی بگم ببن میتونی تست کنی رو پایه دیتا و کلاک که میره به ایسی مگا فرکانسی هست یا نه
        اگه نبود اصلا فک کنم عدد 1 میومد خوب مقاومت ارو زیاد کن بابا من 15 کیلو گزاشتم البته من خوب جواب گرفتم اا :nerd:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

خوببببب داداش حالا بقیه ترفند ها ببن یه سیم زارت بنداز گردن کریستال :mrgreen: وصل کن به gnd بدنه فلزی کریستال بدون اینکه گرمایی ببینه باید به زمین مدار وصل شه :rolleyes:
          دیگه چی بگم ببن میتونی تست کنی رو پایه دیتا و کلاک که میره به ایسی مگا فرکانسی هست یا نه
          اگه نبود اصلا فک کنم عدد 1 میومد خوب مقاومت ارو زیاد کن بابا من 15 کیلو گزاشتم البته من خوب جواب گرفتم اا :nerd:
          روپایه های کلاک و دیتا فرکانس داریم چون led وصل کردم دیدم داره پر پر میزنه
          مقاومت رو 10 کیلو هم گذاشتم فرقی نکرد
          اون ایده ی کریستا ل رو بیشتر توضیح بده ممنون

اضافه شده در تاریخ :
          راستی بچه ها کد زیر رو پروگرم کردم روی Atmega16 والبته مقاومت 67 کیلو پول پ هم گذاشتم فایده نکرد، اون 330 اهم هم گذاشتم باز نشد اما سر خروجی SD و SCL یه led گذاشتم خیلی کم نور سوسو میزد--> پس لابد فرکانس داریم!؟

[code=vb]
          $regfile = "m16def.dat"
          $crystal = 1000000
          '------------------------ lcd -----------------------------------------------
          Config Lcd = 16 * 2
          Config Lcdpin = Pin , Rs = Pind.0 , E = Pind.1 , Db4 = Pind.2 , Db5 = Pind.3 , Db6 = Pind.4 , Db7 = Pind.5
          Cls

'--------------------------- ds 1307 -----------------------------------------
          $lib "ds1307clock.lib"

Config Sda = Portd.7
          Config Scl = Portd.6
          'address of ds1307
          Const Ds1307w = &HD0 ' Addresses of Ds1307 clock
          Const Ds1307r = &HD1
          '------------------------------ key --------------------------------------------
          Config Debounce = 30

Dim A As Byte, B As Byte, Data1 As Byte, C As Byte

Dim Seco As Byte, Mine As Byte, Hour As Byte

Cursor Off

'-------------------------------------------------------------------------------
          Main:
          Do
          GoSub Ds1307
          GoSub Disply_24
          Loop
          '-------------------------------------------------------------------------------
          Ds1307:
          I2cstart ' Generate start code
          I2cwbyte Ds1307w ' send address
          I2cwbyte 0 ' start address in 1307
          I2cstart ' Generate start code
          I2cwbyte Ds1307r ' send address
          I2crbyte Seco, Ack 'sec
          I2crbyte Mine, Ack ' MINUTES
          I2crbyte Hour, Nack ' Hours
          I2cstop

Seco = Makedec(Seco): Mine = Makedec(Mine): Hour = Makedec(Hour)

If Seco > 59 Then Seco = 0
          If Mine > 59 Then Mine = 0
          If Hour > 23 Then
          Hour = 0
          GoSub Seco
          End If

Return
          Disply_24:

Locate 1, 1
          Lcd "Time = " ; Hour ; ":" ; Mine ; ":" ; Seco ; " "
          Locate 2, 6
          Lcd "(24)"
          Return
          [/code]
          این قسمتی از کد یزدکیت است البته خیلی جاهاشو حذف کردم چون زیادی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aminr67
            اینم کار نکرد یعنی روی 0:0:1 می مونه مثل خرس! ولی جم نمیخوره!
            دوست عزیز برنامه موجود در سایت یزد کیت یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که برای این که ای سی ds1307 شروع به کار کنه به یه استارت نیاز داره یعنی شما باید شمارنده رو یه بار روی خط i2c یه دونه اضافه کنی من با یکی از کلید ها این کار رو انجام می دم این چند خط رو یه بار باید اجرا کنی تا استارت انجام بشه و تا وقتی باطری رو در نیاوردی حتی اگه برق مدار رو قطع و وصل کنی کارشو انجام می ده
            I2cstart
            I2cwbyte Ds1307w
            I2cwbyte 2
            I2cwbyte Seco
            I2cstop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط av_saber
              دوست عزیز برنامه موجود در سایت یزد کیت یه مشکل کوچیک داره و اونم اینه که برای این که ای سی ds1307 شروع به کار کنه به یه استارت نیاز داره یعنی شما باید شمارنده رو یه بار روی خط i2c یه دونه اضافه کنی من با یکی از کلید ها این کار رو انجام می دم این چند خط رو یه بار باید اجرا کنی تا استارت انجام بشه و تا وقتی باطری رو در نیاوردی حتی اگه برق مدار رو قطع و وصل کنی کارشو انجام می ده
              I2cstart
              I2cwbyte Ds1307w
              I2cwbyte 2
              I2cwbyte Seco
              I2cstop
              این یه تیکه کد رو دقیقا کجا باید بزارم؟ آخه seco که هنوز مقدار نداره، مطمئنی اشکال از اینه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aminr67
                این یه تیکه کد رو دقیقا کجا باید بزارم؟ آخه seco که هنوز مقدار نداره، مطمئنی اشکال از اینه؟
                من خودمم چند هفته به خاطر همین چند خط سر کار بودم بعدا فهمیدم که ds1307 باید در شروع اولیه یه بار استارت بخوره این چند خط رو می تونی در شروع برنامه بزاری تا یه بار اجرا بشه و بعدش پاکش کنی چون وقتی راه افتاد تا وقتی که برق و باطری رو در نیاری یعنی ds1307 رو ریست نکنی کار خواهد کرد من یه کلید رو گذاشتم که اول کار با فشار دادنش این استارت رو اجرا می کنه
                اگر هم از باطری استفاده نمی کنی حتما پایه 3 از ds1307 رو به منفی وصل کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط av_saber
                  من خودمم چند هفته به خاطر همین چند خط سر کار بودم بعدا فهمیدم که ds1307 باید در شروع اولیه یه بار استارت بخوره این چند خط رو می تونی در شروع برنامه بزاری تا یه بار اجرا بشه و بعدش پاکش کنی چون وقتی راه افتاد تا وقتی که برق و باطری رو در نیاری یعنی ds1307 رو ریست نکنی کار خواهد کرد من یه کلید رو گذاشتم که اول کار با فشار دادنش این استارت رو اجرا می کنه
                  اگر هم از باطری استفاده نمی کنی حتما پایه 3 از ds1307 رو به منفی وصل کن
                  دوست عزیز نیازی به این کارها نیست
                  شما بجای اینکه کلید برای استارت زدن ds بزارید میخوایین که چند کلید برای تنظیم ساعت بزارید خوب میتونید وقتی دقیقه رو تنظیم می کنید ثانیه رو هم صفر کنید اینجوری دیگه بقول شما DS نیازی به استارت زدن نداره
                  یعنی اینجوری:
                  [code=vb]If Pind.0 = 1 Then
                  incr _min
                  sec = 0_
                  end if[/code]
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

یه چیزی بگم به هر کی که این مدارو درست نکرده که یکیشم خودم بودم
                    من این مدارو درست کردم کاملا جواب گرفتم برنامه تبدیل میلادی به شمسی کار میکنه کامل
                    فقط برنامه دوقسمت هست وسط برنامه مشخصه با
                    از وسط به بالا که متغیر ها است باید در کنار متغیر ها کپی بشه
                    پایین ستاره ها هم باید کنار قسمتی که می خواهید اعداد در ال سی دی نمایش داده شه کپی میشه خیلی حال کردم
                    1389/5/10 ===== 2010/8/1 :nice:

اضافه شده در تاریخ :
                    Config Debounce = 30
                    اقا یه سوال این ینی چی ؟
                    در مورد Debounce

که تو کلید استفاده میشه هست ؟
                    کسی میتونه به من این دستورو یاد بده ؟ :read:

دیدگاه

config debounce=time
                      debounce pin Y.X ,state,lable
                      for example: debounce pinA.0,0,lable1
                      ....
                      ....
                      ....
                      lable1:
                      ....
                      ....
                      این دستور به نوعی با لبه پایین رونده کار می کند.بدین صورت که صبر نمی کند تا پین مورد نظر صفرگردد بلکه اگر صفر نبود پرش به لیبل صورت نمی پذیرد و دستور بعدی اجرا می گردد . در صورتیکه پین صفر شود این دستور به اندازه timeصبر می کند سپس دوباره پین مربوطه را چک می کند ، در صورتیکه باز هم صفر بود آنگاه به لیبل مورد نظر پرش می کند ،در غیر این صورت اگر پس از گذر time دوباره صفر نبود مقدار آن را به عنوان نویز درنظر گرفته ،پرشی صورت نمی گردد و دستور خط بعد اجرا می گردد .

اضافه شده در تاریخ :
                      یه چیزی بگم به هر کی که این مدارو درست نکرده که یکیشم خودم بودم
                      من این مدارو درست کردم کاملا جواب گرفتم برنامه تبدیل میلادی به شمسی کار میکنه کامل
                      فقط برنامه دوقسمت هست وسط برنامه مشخصه با
                      از وسط به بالا که متغیر ها است باید در کنار متغیر ها کپی بشه
                      پایین ستاره ها هم باید کنار قسمتی که می خواهید اعداد در ال سی دی نمایش داده شه کپی میشه خیلی حال کردم
                      1389/5/10 ===== 2010/8/1 :nice:
                      سلام منم می خوام یه ساعت و تقویم دیجیتال قابل تنظیم با ds1307 درست کنم ، امکانش هست شماتیک مدار و برنامه ای که نوشتینو جواب گرفتین رو بذارین ؟
                      ممنون
                      زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

سلام داداش شماتیک خاصی ندار ه اصلی ترین قسمتش وصل کردن ds به ای سی هستش که اونم تو برنامه مطرح میشه ینی محدو دیت خاصی نداری
                        من فقط میخوام الان تبدیل به سون سگمنتش کنم بلدم چه طوری رو سون سگمنت نشون بدم ولی میخوام برنامه اماده پیدا کنم
                        کسی هست یه لایب رری از راه انداز مالتی پلکس سون سگمنت به من بده ؟
                        یا برنامه
                        6تا سون سگمنته
                        داداش شما بگو کلا کجای ds مشکل داری من راهنماییت کنم البته هیچ سختی نداره
                        با کدوم ایسی میخوای کار کنی
                        :bye

دیدگاه

آقا از 7447 استفاده کن کاری نداره

دیدگاه

حرف شما درسته ولی من میخواهم با 13 تا پایه راه اندازی کنم 6 تا سون سگمنت به حالت مالتی پلکس :nice:
                            طرح شما 24 تا پایهه میگیره

دیدگاه

سلام به همه برای بستن مدار ds1307 به میکرو نکته ی خاصی وجود نداره ؟کریستال ساعت 32.768 kHZ رو به ds1307 وصل می کنیم ؟ این کریستال رو باید به زمین وصل کرد دیگه؟به خود میکرو هم باید کریستال وصل کنیم دیگه؟اون مقدارش چند باشه خوبه؟1M خوبه؟
                              با تشکر از همه
                              زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

من به میکرو کریستال وصل نکردم با کدوم ایسی میخای کار کنی خوب ای وی ار ها دارن کریستال داخلی بدون هیچ گونه کریستال یا قطعه خارجی از 1 تا 8 مگا هرتز میتونی ای وی ارو راه بندازی :wow:
                                در مورد کریستال ساعت هیچ گونه میان جی گر نمی خواد کریستال رو مستقیم وصل میکنی 1
                                2 در ضمن بدنه فلزی باید حتما به زمین وصل شه بدون اعمال گرما اگه گرما بخوره به کریستال دقتش میاد پایین ساعتت قاطی میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X