اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترلر led های در ولتاژ 220 ولت !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترلر led های در ولتاژ 220 ولت !!

سلام دوستان
    میخواستم بدانم چطوری 20 خط LED ( هر خط حدود 72 led که با چند مقاومت کنترل جریان شده اند) که با هم سری شده اند و با ولتاژ 220 ولت ( برق شهری ) یکسو شده تغذیه میشوند
    را بصورت مالتی پلکس درایو کنم
    لازم به ذکر است که در حال حاظر این خطوط با ولتاژ 220 یکسو شده( یکسو ساز فقط پل دیود است و خازن هم ندارد. ) چند ماهی است کار میکنند و مشکلی ندارند. حالا میخواهم آنها را با استفاده از قطعات الکترونیکی (SCR یا تریاک و یا ماس فت و یا ...) به صورت مالتی پلکس کنترل کنم. :agree:
    با تشکر
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

پاسخ : کنترلر led های در ولتاژ 220 ولت !!

خوب مشکل شما در کدوم قسمت هست؟
    حالا چرا مالتی پلکس؟ مگه شما نمیخواهید 20 خط رو کنترل کنید؟ یعنی 20 مورد؟ یا اینکه میخواهید هر led رو جدا کنترل کنید!!؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      خوب مشکل شما در کدوم قسمت هست؟
      حالا چرا مالتی پلکس؟ مگه شما نمیخواهید 20 خط رو کنترل کنید؟ یعنی 20 مورد؟ یا اینکه میخواهید هر led رو جدا کنترل کنید!!؟؟
      علی آقا مشکل اینجاست که چطوری 220 را مالتی پلکس کنم ! با چه قطعاتی ؟ :NO:
      "حالا چرا مالتی پلکس؟ " تعداد سیم های میخواهم کمتر باشد
      تک تک led را نمیخواهم کنترل کنم بلکه میخواهم خطوط 220 ولت را بصورت مالتی پلکس کنترل کنم
      سئوال ها کاملا مشخص است لطفا یک با دیگر با دقت بخوانید. متشکرم :redface:
      کمتر سخن گویم
      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

خوب یه سرچ میزدید تو انجمن کارتون راه میافتاد
        شما باید با یه مدار درایور تریستور رو به میکرو وصل کنید که بهترین و ساده ترینش استفاده از یه اپتوکوپلر مثل MOC3052 ولی به یه چیز هم توجه کنید که با مالتی پلکس کردن فقط میتوانید 1 خط رودر هر آن واحد روشن داشته باشید

دیدگاه

خوب یه سرچ میزدید تو انجمن کارتون راه میافتاد
          شما باید با یه مدار درایور تریستور رو به میکرو وصل کنید که بهترین و ساده ترینش استفاده از یه اپتوکوپلر مثل MOC3052 ولی به یه چیز هم توجه کنید که با مالتی پلکس کردن فقط میتوانید 1 خط رودر هر آن واحد روشن داشته باشید
          مشکل درایو تریستور نیست !! مشکل مالتی پلکس کردن است . من وقتی مه فرمان روشن شدن به تریستور بدهم تریستور تا 10 میلی ثانیه روشن است ( نیم موج ) بعد خاموش میشوذ و ..... :agree: :angry: oo:
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

خوب دیگه من اونو بهتون گفتم که! با مالتی پلکس فقط میشه یکیو فعال کرد در ان واحد
            چاره اش هم استفاده از مولتی ویبراتور بای استابل هست
            توی ویکی مطالب خوبی هست اینم یه مدار http://www.eca.ir/wiki/images/7/7a/Bi-Stable.jpg

دیدگاه

توی ویکی مطالب خوبی هست اینم یه مدار http://www.eca.ir/wiki/images/7/7a/Bi-Stable.jpg
              کسی نیست به من جواب بدهد این علی آقا فکر کنم تو باغ نیست :angry: :cry:
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

مشکل درایو تریستور نیست !! مشکل مالتی پلکس کردن است . من وقتی مه فرمان روشن شدن به تریستور بدهم تریستور تا 10 میلی ثانیه روشن است ( نیم موج ) بعد خاموش میشوذ و ..... :agree: :angry: oo:
                واسه اینکه تریستور روشن بماند باید یهش قطار پالس بدهید یعنی به طور پیوسته تریگش کنید وگرنه اگه 1بار پالس بدید به محض اینکه جریانش صفر شد تریستور خاموش میشود و باید دوباره تریگش کنید
                The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

سلام دادا.
                  به تریستور داری ولتاژ AC میدی یا DC ؟؟؟؟
                  تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
                    واسه اینکه تریستور روشن بماند باید یهش قطار پالس بدهید یعنی به طور پیوسته تریگش کنید وگرنه اگه 1بار پالس بدید به محض اینکه جریانش صفر شد تریستور خاموش میشود و باید دوباره تریگش کنید
                    سلام بابا بخدا مشکل من تریگر کردن نیست من میدانم چطور تریستور را روشن کنم و .. مشکل من

میخواستم بدانم چطوری 20 خط LED ( هر خط حدود 72 led که با چند مقاومت کنترل جریان شده اند) که با هم سری شده اند و با ولتاژ 220 ولت ( برق شهری ) یکسو شده تغذیه میشوند
                    لازم به ذکر است که در حال حاظر این خطوط با ولتاژ 220 یکسو شده( یکسو ساز فقط پل دیود است و خازن هم ندارد. ) چند ماهی است کار میکنند و مشکلی ندارند. حالا میخواهم آنها را با استفاده از قطعات الکترونیکی (SCR یا تریاک و یا ماس فت و یا ...) به صورت مالتی پلکس کنترل کنم.

نوشته اصلی توسط iman-63
                    سلام دادا.
                    به تریستور داری ولتاژ AC میدی یا DC ؟؟؟؟
                    دوست گرامی خطوط با ولتاژ 220 یکسو شده( یکسو ساز فقط پل دیود است و خازن هم ندارد.
                    لطفا جواب بدهید :angry: :eek:
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

با همون اپتوکوپلر و تریاک مشکلت حل میشه . مشکل کجاست؟

دیدگاه

با همون اپتوکوپلر و تریاک مشکلت حل میشه . مشکل کجاست؟
                        علی آقا مشکل راه اندازی نیست ( روشن کردن تریاک یا تریستور) حال حاضر LED را با تریستور و اپتو و آشکار ساز فاز و ... کار میکنند و با avr دارد کار میکند. نه یک روز بلکه چند ساله . مشکل این است که من به عللی میخواهم سیم کشی را کم کنم و در صورت امکان از روش مالتی پلکس استفاده کنم . در مالتی پلکس کردن هم زمان جاروب و ... را باید در نظر بگیریم که من با تریستور نتوانستم جواب بگیرم
                        میخواستم نظر اساتید را بدانم که هیچکس تا حالا جواب سئوال من را نداده فکر کنم سئوال را نخوانده جواب میدهند. :redface: :angry:

یک مسلمان پیدا میشه سئوال را بخواند و جواب دهد.
                        کمتر سخن گویم
                        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

خوب منم جواب همینو بهتون گفتم دیگه! با تریاک یا ماسفت و یک مدار مولتی ویبراتور بای استابل واسه هر شاخه دیگه نیازی به جاروب نیست اصلا و با هر بار صفر کردن ورودی مدار تغییر وضعیت میدهد
                          ایا مشکل شما چیزی غیر از این هست؟

دیدگاه

سلام.خوبی؟؟

اصلا مهم نیست مصرف کننده چیه.مهم اینه که شما 20 تا المان داری که با ولتاژ 220 ولت AC کار میکنه.

خوب MPC جان دقیقا به من میگی میخوای چی کار کنی؟؟
                            نمیدونم منظورتو گرفتم یا نه؟؟ شما میخوای 20 تا سیم رو حذف کنی و به جاش این 20 المان رو به صورت ماتریس 4*5 باهاش برخورد کنی؟؟
                            www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
                              سلام دوستان
                              لازم به ذکر است که در حال حاظر این خطوط با ولتاژ 220 یکسو شده( یکسو ساز فقط پل دیود است و خازن هم ندارد. ) چند ماهی است کار میکنند و مشکلی ندارند. حالا میخواهم آنها را با استفاده از قطعات الکترونیکی (SCR یا تریاک و یا ماس فت و یا ...) به صورت مالتی پلکس کنترل کنم. :agree:
                              با تشکر
                              اتفاقا دقیقا می شه از تایریستور برای همین منظور استفاده کرد ولی درایوینگ آن در زمان های مورد نیاز ، کمی محدودیت ایجاد می کنه . اما شما چرا از ماسفت استفاده نمی کنید ؟ مثلا IRF840 یا 460 که البته بار ال ای دی برای این ماسفتها بسیار ناچیزه . علاوه بر این برای زمان های Rating هیچ گونه محدودیتی بوجود نمیاد . (لااقل برای این کار برد ) .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X