اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

سلام
    ممنون از تاپیک خوب شما و اطلاعات ارزنده
    لطفا در مورد نحوه ایجاد فایل TEXT در mmc بصورت xxx.text و نحوه نوشتن و خوندن در فایل توضیح بدید

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

b]0]سلام به همه دوستان من میخوام یه سری فایل wav رو از روی mmc بخونم( 20) تا وهر وقت خواستم اونا رو از روی اسمشون بخونم ایا باید fat کار کنم ؟ایا با مگا32 امکان داره ؟ در ضمن من اطلاعاتی در رابطه با تنظیمات mmc ها دارم مثلا سرعت خوندن یا اندازه سکتور که با اینا میشه حتی بایت بایت هم خوند ممنونم از کمکتون :[/][/b]
      من به آمار زمین مشکوکم...
      اگر این شهر پر از آدم هاست......
      پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

ببخشید من سوالم واقعا ابتداییه و از الان معذرت میخوام که وقت شما بزرگواران رو میگیرم و البته اینم بگم انتظار هم ندارم که زحمت بکشید و جوابمو برام تایپ کنید اگه لطف کنید چند تا لینک مفید هم بهم معرفی کنید ممنون شما میشم

این AVR-DOS چی هست؟
        چرا بعضی جاها گفته شده که از atmega8 نمیشه استفاده کرد؟
        وقتی میخوایم فایل با فرمت wav رو از رو mmc یا sd بخونیم ، نحوه ذخیره این فایلها در mmc یا sd به چه صورت خواهد بود ؟ یعنی فایل رو همینجوری میریزیم رو مموری؟

دیدگاه

[quote author=ghasedak2716 link=topic=8808.msg151612#msg151612 date=1252573664]
          ب بخشید من سوالم واقعا ابتداییه و از الان معذرت میخوام که وقت شما بزرگواران رو میگیرم و البته اینم بگم انتظار هم ندارم که زحمت بکشید و جوابمو برام تایپ کنید اگه لطف کنید چند تا لینک مفید هم بهم معرفی کنید ممنون شما میشم

این AVR-DOS چی هست؟
          چرا بعضی جاها گفته شده که از atmega8 نمیشه استفاده کرد؟
          وقتی میخوایم فایل با فرمت wav رو از رو mmc یا sd بخونیم ، نحوه ذخیره این فایلها در mmc یا sd به چه صورت خواهد بود ؟ یعنی فایل رو همینجوری میریزیم رو مموری؟
          با سلام
          این مطلب رو خوب بخونی خیلی از مشکلاتت حل میشه
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15492.0
          ناپیکیه که توسط
          اقای ناصری ایجاد شده و خیلی کامل و خوب ادامه پیدا کرده
          موفق باشین
          دستی از دریا خواهد آمد...

دیدگاه

تاپیکی رو که شما معرفی کردید خوندم
            ولی بازم بعضی از سوالاتم باقی مونده
            اولا که احساس میکنم تاپیک جاری بیشتر میتونه به من کمک کنه چون بیشتر مایلم با سی کار کنم تا بیسیک
            در مطالبی که برای کتابخانه های موجود در بیسیک آورده شده بود برای استفاده از atmega8 ظاهرا مجبورم تا در فایلهای کتابخانه تغییراتی ایجاد کنم ، در مورد این کتابخانه که برای سی آورده شده چی؟
            در مورد بحث امکان سنجی : اصلا میشه با atmega8 فایل wav رو از mmc خوند و به dac 8 بیتی r2r فرستاد؟ صدا بریده بریده نشه؟
            در مورد خوندن فایل wav من نتونستم چیز زیادی از تاپیک ها سر در بیارم .
            به هر حال نیازمند یاری سبزتان هستیم :redface:

دیدگاه

من کتابخانه های زیادی را امتحان کردم هم هیچ کدام جواب نداد من با codevision کار میکنم و یک code ساده نیاز دارم که fat نباشه و بتوان 512 بایت نوشت وخواند من 2 ماه است که سر این پروژه ماندم و از برنامه ام عقب هستم واگر میشه یه جای ساده بزارید چون من تازه عضو شدم و یک cardimage هم بزارید :cry2: :cry2:

دیدگاه

فایلی که براب پروتوس (http://www.4shared.com/dir/6388837/b7c799e1/sharing.html) وجود نداشت :eek:

دیدگاه

سلام به همه دوستان من میخوام یه سری فایل wav رو از روی mmc بخونم( 20) تا وهر وقت خواستم اونا رو از روی اسمشون بخونم ایا باید fat کار کنم ؟ایا با مگا32 امکان داره ؟ در ضمن من اطلاعاتی در رابطه با تنظیمات mmc ها دارم مثلا سرعت خوندن یا اندازه سکتور که با اینا میشه حتی بایت بایت هم خوند ممنونم از کمکتون
                  سلام...
                  راستش منم یه چند وقتیه دارم با این mmc و wav سرو کله میزنم و هنوز به نتیجه ایی نرسیدم ... :angry:
                  شما فرمودین که اطلاعاتی در مورد سرعت خوندن دارین میشه بفرمائید...
                  من هر بایت رو 20ms میخونم و میریزم تو خروجی و با این کار بلند گو هم جیغ میزنه بجای خوندن :mrgreen:

من که همینجوری ریختم رو مموری البته با رو ریدر و برا ی اینکه مطمعن بشم میکرو اون چیزایی که ریختم متوجه میشه یا پورت سریال امتحان کردم و تو pc دیدم که درست بود

در مطالبی که برای کتابخانه های موجود در بیسیک آورده شده بود برای استفاده از atmega8 ظاهرا مجبورم تا در فایلهای کتابخانه تغییراتی ایجاد کنم ، در مورد این کتابخانه که برای سی آورده شده چی؟
                  در مورد بحث امکان سنجی : اصلا میشه با atmega8 فایل wav رو از mmc خوند و به dac 8 بیتی r2r فرستاد؟ صدا بریده بریده نشه؟
                  به هر حال نیازمند یاری سبزتان هستیم icon_redface
                  ببین دوست من منم چند وقته اسیر همین موضمع هستم ولی انشاا... تو همین تایپیک به سرنجامش میرسونم ...
                  1) کاری نداره من خودم از mega 16 استفاده کردم در صورتی که تو این برنامه از mega 32 استفاده شده بود .... بله میشه
                  2)من دیدم که با atmega 8 هم تونستن این کارو بکنند ولی خودم به شخصه هنوز انجامش ندادم...

این قسمتو متوجه نشدم منظورتون اینکه اصلا نمیتونید تو mmc بنویسید یا بخونید؟

من کتابخانه های زیادی را امتحان کردم هم هیچ کدام جواب نداد من با codevision کار میکنم و یک code ساده نیاز دارم که fat نباشه و بتوان 512 بایت نوشت وخواند من 2 ماه است که سر این پروژه ماندم و از برنامه ام عقب هستم واگر میشه یه جای ساده بزارید چون من تازه عضو
                  از همین کتابخونه استفاده کن مطمعن باش جواب میده ...
                  چون خودم جواب گرفتم البته فقط خوندن ونوشتم رو mmc

در اخر یه خواهشی که از دوستاان دارم: هر کسی به نتیجه ایی رسید لطف کنه مراحلشو بزاره تا بقیه هم استفاده کنند WAV & mmc

یا علی
                  ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

کتابخونه ای برای FAT در کدویژن قرار داده شده است کسی با اون کار نکرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1373
                      فایلی که براب پروتوس (http://www.4shared.com/dir/6388837/b7c799e1/sharing.html) وجود نداشت :eek:
                      با سلام. دوست عزیز این لینکی که قرار دادید وجود ندارد. میشه 1 جای دیگه مثلا تو همین سایت پلود کنید؟ :redface:
                      با تشکر

دیدگاه

سلام دوستان
                        اینم یه برنامه آماده برای MMC با کد ویژن با شبیه سازی و کتابخونه .....
                        http://www.4shared.com/file/254693199/269ce5b9/MMC__MahdiN_.html
                        Share OR Die

دیدگاه

سلام اقا مهدی...

یه سوال داشتم شما با فرمت fat کار کردین ؟
                          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

راستش من دقیقا فرق fat با بقیه فرمت ها رو نمیدونم ولی فکر میکنم همون باشه
                            اگه لطف کنید فرقشون رو توضیح بدید ممنون میشم...
                            Share OR Die

دیدگاه

راستش منم اطلاعاتم در مورد سیستم FAT زیاد نیست :redface: ولی اینو میدونم که نوشتن و خوندن با fat به صورت دایرکتوری هست و قابل پشتیبانی با کامپیوتر نه مثل سکتور که وقتی مینویسی کامپیوتر نمیتونه بشناسدش
                              در کل خوبه :icon_razz:

شما اگه code vision 2.04.4 رو دارین تو اون باید کتابخونه مربوط به سیستم FAt وجود داشته باشه
                              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

بله درسته اتفاقا امروز پیداش کردم
                                دارم سعی میکنم یه برنامه با اون بنویسم تا مطمئن بشم که با کامپیوتر قابل شناسایی باشه ...
                                کمکم می کنید؟؟
                                Share OR Die

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X