اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC

برنامشو نوشتم اما یه SD card تو پروتیوس نیست که تستش کنم
    حالا چیکار کنیم؟؟
    Share OR Die

دیدگاه

برنامه رو میگزارم رو سایت تا شاید کسی باشه بتونه کمکم کنه
      http://www.4shared.com/file/256122487/9b024cf1/SD_card_test.html
      Share OR Die

دیدگاه

راستش من با فرمت fat برنامه ایی ننوشتم ...
        چون که هنوز کتابخونه ایی براش پیدا نکردم (code vision 2.04.4 ندارم :cry

تو پروتئوس فکر کنم Sd card باشه اگه mmc رو بنویسید خودش میاره فکر کنم غیر از خود کارت یه فایلی هم باید باشه که بریزی تو mmc و برنامت رو اونجا ذخیره کنی که من در این مورد اطلاعی ندارم ...
        فقط اگه جواب گرفتی حتما اینجا بزار تا بقیه هم استفاده کنن

یا علی...
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

یدونه MMC card هست اما یه سری پایه تو کدویژن نوشته که تو این MMC card نیست
          Share OR Die

دیدگاه

اینم عکسش
            http://www.4shared.com/file/25668287...e0/config.html
            Share OR Die

دیدگاه

سلام
              یک سوال ابتدایی داشتم.
              می خواستم بپرسم که چطور میشه فهمید که یک میکرو تا چه اندازه از رم SD و یا MMc را می تواند پشتیبانی کند؟(محاسباتی دارد)
              اوایل تاپیک چیزی درباره سکتورها که معادل 512/حافظه هستند خواندم حالا یعنی باید ارتباطی مابین سکتورهای یک رم با میکرو هست؟

دیدگاه

راستش من اون مثال code vision رو (sdcard4) یه نگاهی کردم ولی چیزی دستگیرم نشد

میشه بفرمائید شما از چه کتابخونه ایی دارین برای کار با FAT استفاده میکنید؟

اگه از همین کتابخونه code vision هست میشه یه توضیح اساسی روش بدین ...

کسی هست یه مثال کوچیک با این کتابخونه بزنه که اصلا چطور میشه تو mmc فایل درست کرد و یا بتونه بخونه ویا بنویسه و...

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                  راستش من اون مثال code vision رو (sdcard4) یه نگاهی کردم ولی چیزی دستگیرم نشد

میشه بفرمائید شما از چه کتابخونه ایی دارین برای کار با FAT استفاده میکنید؟

اگه از همین کتابخونه code vision هست میشه یه توضیح اساسی روش بدین ...

کسی هست یه مثال کوچیک با این کتابخونه بزنه که اصلا چطور میشه تو mmc فایل درست کرد و یا بتونه بخونه ویا بنویسه و...

کتابخونه ff.h ، تو خود کدویژن هست ...
                  Share OR Die

دیدگاه

من دستوراتشو خوندم ، میشه گفت کامله ،
                    f_chdir
                    f_chdrive
                    f_chmod
                    f_close
                    f_forward
                    f_getfree
                    f_lseek
                    f_mkdir
                    f_f_mkfs
                    f_mount
                    f_open
                    f_opendir
                    f_read
                    f_readdir
                    f_rename
                    f_stat
                    f_sync
                    f_truncate
                    f_unlink
                    f_utime
                    f_write
                    اینا دستورات کتابخونه ff.h هستن
                    با f_opendir میشه پوشه باز کرد
                    و با f_unlink میشه پوشه رو حدف کرد
                    شما هم لطفا این کتابخونه رو مطالعه کنید ، دستوراتش زیاده ،من نمیرسم همشو بخونم ، کمک کنید ....
                    Share OR Die

دیدگاه

سلام و علیکم!
                      ما نفهمیدیم در MMC فقط میشه بصورت سکتور نوشت ؟؟ دستوری هست که بشه بصورت بایت نوشت و خوند ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید دهقان
                        سلام و علیکم!
                        ما نفهمیدیم در MMC فقط میشه بصورت سکتور نوشت ؟؟ دستوری هست که بشه بصورت بایت نوشت و خوند ؟؟؟
                        بله فقط به صورت سکتور های512 بایت به بالا میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید.شاید تو بعضی مدل ها که حجم کمتری دارند بشه زیر 512 هم اومد ولی بایتی نمیشه
                        میشه تابعش رو دستکاری کرد که مقدار برگشتی به صورت بایت باشه اما به چه دردی می خوره؟ فقط سرعت کار رو پایین آوردید و باعث سخت تر شدن همه چیز شدید!!!!
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

از دستور()mmc_init باید چه موقع استفاده کنیم؟
                          اول برنامه یه بار بنویسیم کافیه یا باید هر بار که از دستور mmc_read و mmc_write استفاده میکنیم بنویسیم؟
                          توی library اون اگر نگاه کنیم mmc_initدو تا (10)delay_ms داره که سرعت رو خیلی کم میکنه؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید دهقان
                            از دستور()mmc_init باید چه موقع استفاده کنیم؟
                            اول برنامه یه بار بنویسیم کافیه یا باید هر بار که از دستور mmc_read و mmc_write استفاده میکنیم بنویسیم؟
                            توی library اون اگر نگاه کنیم mmc_initدو تا (10)delay_ms داره که سرعت رو خیلی کم میکنه؟ :sad:
                            نه .فقط یک بار در شروع برنامه کافیه.این دستور مموری رو ریست میکنه و یه سری تنظیمات اولیه رو انجام میده مثل تعیین طول هر سکتور.اون تاخیر ها هم برای ریست شدن لازمه.
                            بعد از این دستور هر چند بار که خواستید از دستور های خوندن و نوشتن استفاده کنید.

دیدگاه

فرکانس spi در چه بازه ای باید باشه؟

دیدگاه

MMc تا 25 مگاهرتز میتونه کار کنه.توی AVR حداکثر فرکانس spi 8مگاهرتزه. پس اصلا نگران فرکانس نباش.
                                بهتره قبل از init کردن فرکانس یکمی پایین تر باشه و بعد از init اونو بالا ببرید.این برای تمام چیپ هایی که با spi کار میکنند صادقه.ولی اگر هم این کارو نکردی مشکل خاصی به وجود نمیاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X