پاسخ : کتابخوانه ای برای CodeVision به منظور ارتباط با MMC
راستش من با فرمت fat برنامه ایی ننوشتم ...
چون که هنوز کتابخونه ایی براش پیدا نکردم (code vision 2.04.4 ندارم :cry
تو پروتئوس فکر کنم Sd card باشه اگه mmc رو بنویسید خودش میاره فکر کنم غیر از خود کارت یه فایلی هم باید باشه که بریزی تو mmc و برنامت رو اونجا ذخیره کنی که من در این مورد اطلاعی ندارم ...
فقط اگه جواب گرفتی حتما اینجا بزار تا بقیه هم استفاده کنن
سلام
یک سوال ابتدایی داشتم.
می خواستم بپرسم که چطور میشه فهمید که یک میکرو تا چه اندازه از رم SD و یا MMc را می تواند پشتیبانی کند؟(محاسباتی دارد)
اوایل تاپیک چیزی درباره سکتورها که معادل 512/حافظه هستند خواندم حالا یعنی باید ارتباطی مابین سکتورهای یک رم با میکرو هست؟
نوشته اصلی توسط حمید دهقان
سلام و علیکم!
ما نفهمیدیم در MMC فقط میشه بصورت سکتور نوشت ؟؟ دستوری هست که بشه بصورت بایت نوشت و خوند ؟؟؟
بله فقط به صورت سکتور های512 بایت به بالا میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید.شاید تو بعضی مدل ها که حجم کمتری دارند بشه زیر 512 هم اومد ولی بایتی نمیشه
میشه تابعش رو دستکاری کرد که مقدار برگشتی به صورت بایت باشه اما به چه دردی می خوره؟ فقط سرعت کار رو پایین آوردید و باعث سخت تر شدن همه چیز شدید!!!!
از دستور()mmc_init باید چه موقع استفاده کنیم؟
اول برنامه یه بار بنویسیم کافیه یا باید هر بار که از دستور mmc_read و mmc_write استفاده میکنیم بنویسیم؟
توی library اون اگر نگاه کنیم mmc_initدو تا (10)delay_ms داره که سرعت رو خیلی کم میکنه؟ :sad:
نوشته اصلی توسط حمید دهقان
از دستور()mmc_init باید چه موقع استفاده کنیم؟
اول برنامه یه بار بنویسیم کافیه یا باید هر بار که از دستور mmc_read و mmc_write استفاده میکنیم بنویسیم؟
توی library اون اگر نگاه کنیم mmc_initدو تا (10)delay_ms داره که سرعت رو خیلی کم میکنه؟ :sad:
نه .فقط یک بار در شروع برنامه کافیه.این دستور مموری رو ریست میکنه و یه سری تنظیمات اولیه رو انجام میده مثل تعیین طول هر سکتور.اون تاخیر ها هم برای ریست شدن لازمه.
بعد از این دستور هر چند بار که خواستید از دستور های خوندن و نوشتن استفاده کنید.
MMc تا 25 مگاهرتز میتونه کار کنه.توی AVR حداکثر فرکانس spi 8مگاهرتزه. پس اصلا نگران فرکانس نباش.
بهتره قبل از init کردن فرکانس یکمی پایین تر باشه و بعد از init اونو بالا ببرید.این برای تمام چیپ هایی که با spi کار میکنند صادقه.ولی اگر هم این کارو نکردی مشکل خاصی به وجود نمیاد.
دیدگاه