اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ff.h

برای من بسیار عجیب هست که شما با حذف این دستور جواب گرفتین. چون این دستور برای جلوگیری از قفل شدن کارت حافظه در حین عملیات های خواندن و نوشتن هست. حالا برای شما چجوری کار می کنه من تعجب می کنم. برای من که جواب نمیده.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

شما با atmel studio کار میکنین یا کدویژن؟
      آواتار و امضای جالبی دارین
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

سلام
        با کد ویژن می نویسم. کار را خیلی راحت کرده. مثل هلو می پره تو گلو. فقط چند خط برنامه نویسی می تونه معجزه کنه.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
          سلام
          با کد ویژن می نویسم. کار را خیلی راحت کرده. مثل هلو می پره تو گلو. فقط چند خط برنامه نویسی می تونه معجزه کنه.
          البته جسارت نشه
          چون چند خطه برنامهاتون کدویژن خوبه براتون
          همین که چند خط بشه چندصد خط یا چندهزارخط میبینید که چنتا درمیون کامپایل میکنه و کلا کارایی میکنه که نباید بکنه و کاراییو باید بکنه اصلا نمیکنه
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات
          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام به همه
            سلام
            قبلا شنیده بودم که کتابخونه ff برای کدویژن نکته داره اونم اینکه باید تابع disk_timerproc هر 100 میلی ثانیه صدا زده بشه اما برای atmel studio نیازی نیست (این که حرف دوستمون تا چه حد درسته نمیدونم و یادمم نمیاد کجا و کی بود که این رو دیدم)
            من با atmel studio مینویسم و برای تست کردن اومدم قسمت هایی رو که توی پست 359 گفتم رو حذف کردم و در proteus جواب داد (نرسیدم توی عمل تست کنم)
            حالا میخواستم ببینم بقیه بچه ها چیزه دقیق تری از این تابع disk_timerproc میدونن و میشه حذفش کرد و مشکلی هم پیش نیاد یا به شکلی دورش زد؟
            یا بدون وقفه صداش زد ؟(فقط کسی نیاد بگه حساب کن توی برنامت هر وقت 100 میلی ثانیه گذشت بیا دستی صداش کن برنامه هم معمولا بالای 5 هزار خط میشن)
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

با سلام،

این برنامه نمونه رو هم ببینید، ضرری نداره ....

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85162.msg523910#msg523910
              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

قبلا شنیده بودم که کتابخونه ff برای کدویژن نکته داره اونم اینکه باید تابع disk_timerproc هر 100 میلی ثانیه صدا زده بشه اما برای atmel studio نیازی نیست
                کاملاً اشتباهه
                این تایمر علاوه بر کنترل بعضی delay ها وظیفه چک کردن SD را هم داره (تابع مربوطه را ملاحظه کنید)

من با atmel studio مینویسم و برای تست کردن اومدم قسمت هایی رو که توی پست 359 گفتم رو حذف کردم و در proteus جواب داد
                ممکنه delay ها در درایور حذف شده باشه(مطمئن نیستم باید ببینم)

کاربرد این تابع کاملاً واضحه اگه نیازی هست بگو توضیح بدم:
                کد:
                void disk_timerproc (void)
                {
                	BYTE n, s;

n = Timer1;				/* 100Hz decrement timer */
                	if (n) Timer1 = --n;
                	n = Timer2;
                	if (n) Timer2 = --n;

s = Stat;

if (SOCKWP)				/* Write protected */
                		s |= STA_PROTECT;
                	else					/* Write enabled */
                		s &= ~STA_PROTECT;

if (SOCKINS)			/* Card inserted */
                		s &= ~STA_NODISK;
                	else					/* Socket empty */
                		s |= (STA_NODISK | STA_NOINIT);

Stat = s;				/* Update MMC status */
                }
                موفق باشید
                امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

سلام به همه
                  با سلام،

این برنامه نمونه رو هم ببینید، ضرری نداره ....
                  مرسی

کاربرد این تابع کاملاً واضحه اگه نیازی هست بگو توضیح بدم:
                  بله تابع رو نگاه کردم اما کاری که تو این قسمت زیر داره میشه رو درست متوجه نشدم:
                  کد:
                  	if (n) Timer1 = --n;
                  	n = Timer2;
                  	if (n) Timer2 = --n;
                  چیزی که از بقیه تابع متوجه شدم اینه که میاد وضعیت قفل بودن مموری و اینکه مموری به میکرو وصل هست رو چک میکنه و توی stat میریزه
                  میخواستم بینم منی که نمیخوام این دو وضعیت چک بشه میتونم به نحوی این قسمت رو حذف کنم ؟
                  یا تابع دیگه ای باشه که بتونم این وضعیت stat رو اونجا اعلام کنم تا به یه شکلی این وقفه ای که هر 100 میلی ثانیه پیش میاد رو حذف کنم؟
                  و یه سوال دیگه این وقفه میتونه به جای 100 میلی ثانیه مقادیر کمتر یا بیشتری رو داشته باشه؟(مثلا 50 یا 250)
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

کد:
                    	if (n) Timer1 = --n;
                    	n = Timer2;
                    	if (n) Timer2 = --n;
                    این دو تا پارامتر Timer1 و 2 برای delay ها استفاده شده
                    مثل :
                    کد:
                    for (Timer1 = 20; Timer1; );	/* Wait for 20ms */
                    موفق باشید

دیدگاه

میخواستم بینم منی که نمیخوام این دو وضعیت چک بشه میتونم به نحوی این قسمت رو حذف کنم ؟
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5548#msg575548

و یه سوال دیگه این وقفه میتونه به جای 100 میلی ثانیه مقادیر کمتر یا بیشتری رو داشته باشه؟(مثلا 50 یا 250)
                      دقتش زیاد مهم نیست

موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                        از همه بابت راهنمایی هایی که میکنن تشکر میکنم و امیدوارم جایی من جبران کنم
                        منظورم این بود که وقتی که این دو قسمت رو حذف کردم میتونم به نحوی خود تابع disk_timerproc رو هم حذف کنم؟
                        که با پاسخ هایی که دادین متوجه شدم به این راحتیا نمیشه
                        اما بالاخره براش یه راه پیدا میکنم :-?
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                          البته جسارت نشه
                          چون چند خطه برنامهاتون کدویژن خوبه براتون
                          همین که چند خط بشه چندصد خط یا چندهزارخط میبینید که چنتا درمیون کامپایل میکنه و کلا کارایی میکنه که نباید بکنه و کاراییو باید بکنه اصلا نمیکنه
                          تا حالا به چنین مشکلی بر نخوردم. البته شاید فکر کنین که برنامه کوچیک بوده و من با برنامه های بزرگ هم کار کردم. ازش راضیم. شاید این مشکلی که شما راجع بهش صحبت می کنین و من هم از چندین نفر دیگه شنیدم به چند تا مورد برگرده :
                          1- ما از نسخه کرک شده استفاده می کنیم.
                          2- شاید این مشکل تو ورژن های قدیمی وجود داشته. من الان با 3.13 کار میکنم و خیلی خیلی عالی کار می کنه.

راستی یادم رفت بگم که چند وقت پیش داشتم با یک برنامه کار می کردم و دقیقا همین مسئله ای که گفتین پیش اومد. منم حسابی اعصابم به هم ریخته بود چون شنیده بودم که این کدویژن هرطور دلش بخواد رفتار میکنه. خلاصه یک هفته روزی 3 الی 4 ساعتی درگیر برنامه بودم. حالا مشکل چی بود؟ به نظر می آمد که کامپایلر دستور if را اشتباه اجرا می کنه. و ....

کد:
                          [left]
                          while (1)
                             {

if ((Tick >= 24) && (Tick <= 119) putchar (Tick)
                          }
                          [/left]
                          یه کدی شبیه کد بالا که داخل یک تایمر با وقفه خارجی این متغیر Tick هر 1 میلی ثانیه یکی اضافه میشد Tick = ((Tick+1) % 128);.
                          حالا در نظز بگیرین که بعضی وقتا عددی که ارسال میشد مثلا صفر یا یک یا کوچیکتر از 24 بود که با شرط if در تناقض بود.

خلاصه سرتون را درد نیارم. رفتم تو کار دیباگ و ... کلی متغیر اضافی و led , خروجی از پورت سریال تا آخر سر به یک چیز شک کردم. به نظز همه چیز منطقی بود ولی ایراد کجا بود؟
                          اگه دوست دارین روش کمی فکر کنین تا بقیه ماجرا را در پست بعدی تعریف کنم.

یک هفته بعد :
                          ظاهرا کسی به این مسئله علاقه مند نبود یا توجه نکرد بنابراین از ارائه علت مشکل و راهکار و .....
                          بیخیال.

دیدگاه

دوستان من ی برنامه واسه SD کارت نوشتمو تو شبیه سازی جواب میده ولی تو سخت افزار وقتی کارت رو شناسایی میکنه گیر میکنه و دیگه به خطوط بعدی برنامه نمیره.
                            کسی میدونه مشکل از چیه؟

دیدگاه

قبلاً بحث شده :read:
                              پایه هایی که از SD استفاده نمیشه را با مقاومت 22 کیلو پول پ کن
                              از رگولاتور برای تغذیه SD استفاده کن و خازن گذاری مناسب
                              فاصله میکرو و SD را به حداقل ممکن برسون
                              از SD کمتر از 4 گیگ استفاده کن

موفق باشید

دیدگاه

سلام یه سوالی داشتم.
                                شاید هم زیادی سوالم پرت باشه.
                                تو help خود کدویژن نوشته شما می تونین از تابع fscanf برا خوندن از mmc استفاده کنین.
                                من خودم از توابع f_read و f_write و f_mount و f_open و f_lseek استفاده کردم اما دنبال این می گردم که از این تابع و تابع fprintf استفاده کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X