اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشکال در یک سطر از برنامه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اشکال در یک سطر از برنامه

سلام آقای ره افروز

اگر جدا می خواین به روزی برسیم که من بتونم با افتخار،در جواب کسایی که از من می پرسن میکرو رو با چه کتابی یاد بگیریم،به جای اینکه بگم:
    هیچ کتابی کامل نیست و فقط یکیش(هر کدوم که خواستی) رو بخر تا به طور کلی آشنا شی،بعد خودت بگردی و به مرور یاد بگیری...
    بگم:
    کتاب فلان رو بخر ...
    لطفا اگر نیاز هست،قسمتهایی از کتاب که احساس می کنین به همکاری نیاز داره رو اینجا بزارین،تا همه کمک کنن کتاب کاملی بشه ...

باور کنین 5ساله می خوام یک کتاب درست و حسابی راجع به کل میکرو ها بدم،اما همون تنبلیم که نمی زاره بعد از 2 ماه!!! سایتم رو کامل کنم،باعث میشه دنبال این هم نرم،لااقل بزارین به شما که احتمالا دست تنها بودن و کار زیاد جنبی مانع میشه فرصت کافی داشته باشین کمک کنیم تا ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر رهآ‌افروز
      سلام به همگی،
      یک موضوع نسبتا مهمی به نظرم رسید که فکر کردم بهتره بدونید. من تمام برنامه های کتاب رو با نرم افزار codevision ورژن 1.23.8 نوشتم. بعضی از اشکالات موجود در کتاب به دلیل بی دقتی اند که باید ببخشید و بزودی اصلاح می شند. ولی بعضی از اشکالات به دلیل استفاده از ورژنهای دیگه نرم افزارند. من خودم چند بار در پروژه هایی که تابه حال انجام دادم. وقتی پس از اتمام پروژه برنامه رو با ورژنهای بالاتر نرم افزار codevision ،مثلا 1.24.4 کامپایل کردم. عملکرد میکرو در عمل کاملا به هم میریزه. تا اونجایی که من تجربه کردم این مشکل وقتی که از متغیر های نوع float استفاده می کنید و یا بخواهید اعداد اعشاری رو بر روی LCD بنویسید و ... ایجاد میشه. در بعضی از این حالات با وجود این که دستوارات از لحاظ منطقی درستند ولی کامپایلر ایراد میگیره و یا اینکه میکرو درست کار نمیکنه. این مشکلات تقریبا در نرم افزار میکروویژن حل شده، احتملا در آینده codevision هم باگهای کمتری خواهد داشت.
      CodeVision اگرچه کامپایلر خیلی خوبی نیست اما بااینحال در رده ی کامپایلرهای Commercial است و بیشتر مشکلاتی که داره به خاطر اینه که ما از فایل Patch شدش استفاده می کنیم. زمانی که شما فایل اصلی که حجمش 2 تا 3 مگابایته رو با فایل CVAR.exe که معمولا 700 کیلوبایته جایگزین می کنید در نظر بگیرید که چه به روز کامپایلر میاد!!
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

oo:
        والله کرک من جایگزینی فایل نیست،من تا الان برای کدویژن جایگزینی فایل ندید!!
        معمولا licanse key generator داره!!! من 3توو هیچ ورژنش ندیدم ...
        تووش هم مشکلی ندیدم ...

اما بازم موندم چرا این winavr خدا بیامرز که از gcc اپن سورس استفاده می کنه و برای هر کاریش سورس پیدا میشه استفاده نمی کنین !!آ‌ :cry:

دیدگاه

ما که تا حالا هر نسخه ای استفاده کردیم فایل CVAR تو فولدر Crack رو به جای فایل مشابه تو مسیر cvavr\bin قرار داده و بعد License ایجاد شده بوسیله Makelic.exe رو باز کردیم.
          شما اگر نسخه ای داری که اینطور نیست بی زحمت پلود کن ماهم استفاده کنیم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
            اما بازم موندم چرا این winavr خدا بیامرز که از gcc اپن سورس استفاده می کنه و برای هر کاریش سورس پیدا میشه استفاده نمی کنین !!آ‌ :cry:
            موافقم :smile:

دیدگاه

قبلا انجام شده :mrgreen:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8762.0.html

دیدگاه

چرا اینقدر حجمش کمه؟ نسخه ی قبلی کدویژن 3.5 مگابایت بود این 1.9 مگه!
                جالبه که نسخه ی AVR IAR 4.20 حدود 500 مگابایته!! فقط بدیش اینه که لعنتی کرک میشه dlibrary اش کار نمی کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                  سلام آقای ره افروز

اگر جدا می خواین به روزی برسیم که من بتونم با افتخار،در جواب کسایی که از من می پرسن میکرو رو با چه کتابی یاد بگیریم،به جای اینکه بگم:
                  هیچ کتابی کامل نیست و فقط یکیش(هر کدوم که خواستی) رو بخر تا به طور کلی آشنا شی،بعد خودت بگردی و به مرور یاد بگیری...
                  بگم:
                  کتاب فلان رو بخر ...
                  لطفا اگر نیاز هست،قسمتهایی از کتاب که احساس می کنین به همکاری نیاز داره رو اینجا بزارین،تا همه کمک کنن کتاب کاملی بشه ...

باور کنین 5ساله می خوام یک کتاب درست و حسابی راجع به کل میکرو ها بدم،اما همون تنبلیم که نمی زاره بعد از 2 ماه!!! سایتم رو کامل کنم،باعث میشه دنبال این هم نرم،لااقل بزارین به شما که احتمالا دست تنها بودن و کار زیاد جنبی مانع میشه فرصت کافی داشته باشین کمک کنیم تا ....
                  سلام،
                  خیلی ممنون از پیشنهادتون، حتما، البته این کار رو عملا تا چند ماه دیگه نمی تونم انجام بدم، چون فعلا در حال گرفتن پذیرش برای دکتری هستم که تمام فکرم رو به خودش مشغول کرده....
                  Amir Rahafrooz
                  Graduate Research Assistant
                  University of Denver
                  Department of Electrical and Computer Engineering
                  Denver, CO 80208
                  amir.rahafrooz@ieee.org

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    نمیشه یک تقلب بدین این برنامه ساعت تقویم رو اینجا بزارین.... :icon_razz:
                    البته برنامه دوست عزیز electronet_ir هم 100% درست هست منتها ادم که تازه کار میشه 100 جور مشکل براش پیش میاد :biggrin:
                    اینم فایل کامل برنامه تقویم:
                    http://www.4shared.com/file/20538032/425746b/RTC-ch17.html
                    اگه سوالی داشتید بپرسید.
                    tanx
                    Amir Rahafrooz
                    University of Denver
                    Denver, CO 80208
                    amir.rahafrooz@ieee.org

دیدگاه

خیلی خیلی متشکرم
                      حتما تا 2 روز تست میکنم جواب میدم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

کد:
                        	.EQU __se_bit=0x40
                        تو این سطر ارور میده .....
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          کد:
                          	.EQU __se_bit=0x40
                          تو این سطر ارور میده .....
                          برنامه من چنین کدی نداره ولی اگه منظورتون اینه که اسمبلر خطا میده، به احتمال زیاد مشکل از نرم افزاریه که باهاش کامپایل می کنید. من برنامه رو به ورژن 1.23.8d بدون خطا کامپایل کردم و فایل هگزش رو هم ساختم که باهاش می تونید میکرو را پروگرام کنید...
                          Amir Rahafrooz
                          University of Denver
                          Denver, CO 80208
                          amir.rahafrooz@ieee.org

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X