اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه دقیق Vrms با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه دقیق Vrms با میکرو

ولی به نظرم هرچقدر هم استپ ها کوچیک باشه بازهم سیگنال که به این صورت از نمونه برداری حاصل میشه بازهم شکل سینوسی کامل نیست و نمیشه این مسئله که چون شکل بدست امده دارای هارمونیکهای این شکلی هست پس سیگنال اصلی هم شامل همین هارمونیک ها هست تعمیم داد چون سیگنال اصلی یک سیگنال پیوسته است و فکر نمیکنم همچین شکلی داشته باشه .
    باید دید که چه دقتی مورد نظر هست؟ با 64 نمونه می توان تا 31 هارمونیک را اندازه گیری کرد!

دیدگاه

من یه مدته یه سوالی برام پیش آمده این ولتمتر های معمولی توی بازار با این قیمتشون چه طوری یه این جور پارامترهای رو اندازه میگیرند و ما هنوز ناتوان از محاسبه این پارامتر ها مثل vrms
      ? ولتمتر من Vrms رو با دقت هزارم ولت داره اندازه میکیره
      به نظر شما چیپی هست که بشه Vrms و Irms رو برای اندازه های کوچیگ خودش محاسبه کنه
      ممنونم
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

معمولا آس سی هایی برای محاسبه مقدار AC به مقدار RMS وجود داره که نیاز نیست از سرعت کم میکرو برای نمونه برداری استفاده بشه که این بحث به دلیل سادگی مورد توجه کسی نیست و ما نیز به دلیل اینکه عمقی به یک سری از مسائل می پردازیم هیچوقت زمان با ارزش :agree: خود را برای همچین مسائل ساده ای نمیذاریم oo: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط salimi20100
          معمولا آس سی هایی برای محاسبه مقدار AC به مقدار RMS وجود داره که نیاز نیست از سرعت کم میکرو برای نمونه برداری استفاده بشه که این بحث به دلیل سادگی مورد توجه کسی نیست و ما نیز به دلیل اینکه عمقی به یک سری از مسائل می پردازیم هیچوقت زمان با ارزش :agree: خود را برای همچین مسائل ساده ای نمیذاریم oo: :nerd:
          آخه مسئله چیزه دیگیه .
          آدم با خودش میگه وقتی که من تو یه پروژه دارم از میکرو استفاده میکنم و مبنای کار پردازشم میکرو هست خوب چرا از همون میکرو برای انجام کارهای دیگه استفاده نکنم ، مسئله کاهش هزینه تموم شده است . از طرفی به نظرم من اندازه گیری مقدار rms ولتاژ که با میکرو کار زیاد پیچیده ای نیست به سرعت زیادی هم نیاز نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X