اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر تکفاز با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر تکفاز با AVR

نوشته اصلی توسط erfan m
    بگم چی نشه این مازیار :mrgreen: یه چیزی تو دهنتون انداخت شما هم هی بگید
    شوخی کردم ناراحت نشیدا
    اگر بدم بیرون درست کنن چقدر میگیرند
    به اون MP3 player هم ربطی نداره می خوام یه شوکر درست کنم

والا این ترانسی که میگی نباید بیشتر از چند میلی آمپر خروجی بده. وگرنه ممکنه به جای شک طرف رو به کشتن بده! oo:
    زیاد تو بحرش نرفتم اما فکر کنم اگر فرکانس رو بالا ببری و از فریت استفاده کنی هم سایز کوچیک میشه و هم تر و تمیز تر از آب درمیاد(اصلش هم همینه و از هسته آهنی بعید میدونم استفاده بشه)

تو سایت زیاد در این زمینه بحث شده. یه سرچی بکنی به مطالب جالبی میرسی

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

ای وایییییی مدار کار نمی کنه!!!! :angry: :cry2: :angry: :cry2:
      سیگنال رو هم با تایمر درست کردم .
      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
        ای وایییییی مدار کار نمی کنه!!!! :angry: :cry2: :angry: :cry2:
        سیگنال رو هم با تایمر درست کردم .
        کدوم قسمت کار نمیکنه؟
        قسمت قدرت و یا خود میکرو؟
        oo:
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

مشکل مدار از قسمت قدرته :angry:.میکرو سیگنال 50هرتز 5 ولت میده.
          مداری که توی صفحه قبل هست کار نمی کنه ولی وقت خروجی میکرو رو مستقیم به گیت ماسفت میدم خروجی 185 ولت داریم که وقتی به لامپ 40واتی وصل می کنم میشه 60 ولت!! و روشن نمیشه.
          ترانس هم که 3 آمپر 12 ولته.
          فکر می کنم یا باید ترانس آمپر پایین تری بگیرم یا قسمت درایور ماسفت باید قوی باشه.
          یعنی اشکال کجاست؟ oo:

دیدگاه

مشکل مدار از قسمت قدرته.میکرو سیگنال 50هرتز 5 ولت میده.
            مداری که توی صفحه قبل هست کار نمی کنه ولی وقت خروجی میکرو رو مستقیم به گیت ماسفت میدم خروجی 185 ولت داریم که وقتی به لامپ 40واتی وصل می کنم میشه 60 ولت!! و روشن نمیشه.
            ترانس هم که 3 آمپر 12 ولته.
            فکر می کنم یا باید ترانس آمپر پایین تری بگیرم یا قسمت درایور ماسفت باید قوی باشه.
            یعنی اشکال کجاست؟

خیلی دلایل میتونه داشته باشه!
            مثلا باطری!
            آیا قدرت ایجاد توان 40 وات رو داره؟(حداقل باید 12 ولت 7 آمپر باشه)

ترانس:
            12 ولت 3 آمپر با احتساب تلفات به زور بتونه 25 یا 30 وات توان برسونه!!! (برای تست از لامپ 15 وات استفاده کن)

سیمهای اتصال:
            آیا سیمها توان انتقال مقدار جریان لازم به ترانس رو دارند و یا از سیمهای تلفن استفاده کردی؟؟؟!!!

نوع ماسفت ها:
            مطمئنی سالمند؟ و حتی خود ترانزیستور ها رو مطمئنی درست بستی و سالم هستند؟

اجنه:
            مطمئنی در شعاع 100 متری مدارت هیچ جن و پری ای نمیزیه؟ :mrgreen: تاثیر داره ها!!!! :biggrin:

و ...

مدار درایورها درسته و باید جواب بده(برای مطمئن شدن میتونی به برادر aivhl مراجعه کنی). مگر اینکه جایی رو اشتباه بسته باشی

ضمنا اخوی یه لطفی کن اگر میخوای به نتیجه برسی این تاپیک رو دنبال کن نه اینکه ماهی یه بار سر بزن.
            خدایی یادم رفته بود اصلا چنین تاپیکی رو توش بودم!

بدرود . . .

دیدگاه

بله نفوذی مشخص شد! *-
              ترانس 3 آمپری تو زرد در اومد.
              باتری ردیفه.
              این مدارت رو بستم فقط مقاومت 2.2 کیلو رو نزاشتم.چون ترانس نداشتم به جاش یه ترانس 500 میلی 16 ولتی گیر آوردم گذاشتم.
              نتیجه اینکه ولتاژ بی باری 150ولت شد و و لامپ 40 وات رشته ای رو تا حدودی روشن می کنه و ولتاژ با بار 85ولته.
              چه ترانسی فردا بگیرم که 100 واتی رو را بندازه؟
              سیم های ترانس هم با گیره سوسماری رشته ای نازک وصله.اگه کمه سیم چند بزارم؟
              سیم روی برد برد که سیم تلفن باشه که اشکال نداره که؟واسه میکرو میگم.
              درایور رو قوی تر کنیم بهتر نیس؟

جن؟؟!! :-SS
              نه بابا من خودم شیطوونم! :twisted: جن جرات پر زدن حوالی منو نداره بابا!!!

دیدگاه

گفتم یه جا مورد داره!!! دیگه الکی رو مدار قدرت عیب نزار :mrgreen:
                احتمالا کاره همون جن بوده زده ترانس رو ناکار کرده. :biggrin:
                مقاومت رو باید بزاری(قضایای سوئیچ ترانزیستور)! اگر هم دم دست نداری فعلا بین 2 تا 4 کیلو هر چی داری بزار.

طبق قانون شما باید n وات توان به ترانس بدی تا در سر دیگه n منهای کمی تلفات داشته باشی!
                پس یعنی باید بالای 100 وات توان بدی تا 100 وات رو بگیری!
                در این میان هسته نقش کانال تبادل رو بازی میکنه و اگر کوچک باشه(همون ترانس ضعیف) باعث ایجاد توان کمتر میشه.(قضایای قطر سیمها بماند)
                من اطلاع دقیقی از این اینورترها ندارم و مطمئن نیستم اگر ترانس 100 وات هم بزاری جواب میده یا نه. تنها راهش تسته و یا اینکه یه نفر از اساتید بیاد تایید کنه که مطمئن باشی و بری ترانس بگیری(چون قیمت ترانس درست و حسابی یه نمه بالاست و کمی محتاطانه باید رفت جلو). مثلا یه چیزی در حدود 12 ولت 10 آمپر میخواد!!!!! oo:
                درایور هم به تنهایی تا حدود 20 آمپر رو حریفه! چی چیو میخوای قوی کنی دایی!(من خودم با همین روش راحت 15 آمپر رو رد کردم! یه هیت سینک نسبتا کوچیک هم بسته بودم به Z44 تا گرم نشه)

حداقل قطر سیمی هم که باید از باطری به ترانس و ماسفت وصل کنی در حدود 1.5 به بالا باشه بهتره. میکرو که دیگه لازم نداره سیمش کلفت باشه!

بدرود . . .

دیدگاه

دیگه به وجود و تاثیر جن در الکترونیک معتقد شدم! oo:ترانسه درست شد.
                  سیم ها رو کلفتش کردم و سر ترمینالهای باتری رو هم تمیز کردم.مقاومت بیس BC547 رو هم 2.7 کیلو گذاشتم.
                  لامپ40 پر نور تر شد.
                  ولتاژ بی باری رفت 190 و با وصل لامپ هم رفت 125 ولت.
                  راستی یه سوال:
                  نمیشه بعد BC547 یه طبقه دیگه ترانزیستور بزارم تا مثلا جریان گیت IRFZ رو بیشتر کنه تا جریان بیشتری از درین سورس عبور کنه؟ یا نه همین BC547 با این بایاسش گیت رو استاد کرده؟!

میرم دنبال یه ترانس غول تشن!! :twisted:

دیدگاه

دیگه به وجود و تاثیر جن در الکترونیک معتقد شدم! oo:ترانسه درست شد.
                    :biggrin:
                    سوتی خودت و یا اتصالات رو چرا گردن جن بنده خدا میندازی!!!

سیم ها رو کلفتش کردم و سر ترمینالهای باتری رو هم تمیز کردم.مقاومت بیس BC547 رو هم 2.7 کیلو گذاشتم.
                    لامپ40 پر نور تر شد.
                    ولتاژ بی باری رفت 190 و با وصل لامپ هم رفت 125 ولت.
                    اون مقاومت کافیه و همونو بزار بمونه. کاش با لامپ 15 تستش میکردی و آمار رو میدادی. اینطوری دیگه معلوم میشد تلفات در کاره و یا نه(اگه دم دست نداری یه سر برو سر یخچال خونتون و لامپ اونو قرض بگیر :mrgreen: )

راستی یه سوال:
                    نمیشه بعد BC547 یه طبقه دیگه ترانزیستور بزارم تا مثلا جریان گیت IRFZ رو بیشتر کنه تا جریان بیشتری از درین سورس عبور کنه؟ یا نه همین BC547 با این بایاسش گیت رو استاد کرده؟!
                    میرم دنبال یه ترانس غول تشن!! :twisted:
                    اگر 10 تا طبقه هم بزاری هیچ تاثیری در جریان عبوری درین سورس نداره(BJT که نیست مثل دارلینگتون رفتار کنه :biggrin: ) تنها عاملی که در سوئیچ ماسفت تاثیر بسزایی داره اعمال جریان لحظه ای مناسب برای روشن کردنشه و همچنین خاموش کردن سریعش(به عبارتی باید فرایند روشن و خاموش شدن گیت با کمترین شیب انجام بشه) که همون 547 برای این مدار کفایت میکنه.
                    در مورد ترانس هم کاش کمی تحقیق کنی و بعد بری جلو. چون برای ترانس افزاینده قضایا کمی فرق داره. قیمتش هم بالا در میاد.(بطور مثال من 24 ولت 3 آمپر درست و حسابی رو 15 چوق قیمت گرفتم)

بدرود . . .

دیدگاه

بدین وسیله از کلیه اجنه ,ارواح,شیاطین و... به خاطر تهمتی که درباره خرابکاری در مدار بهشون زدم پوزش می خوام. :sad: :redface:
                      اول یه اصلاحیه به پست قبلیم بزنم که ولتاژ سر لامپ 40 واتی روشن 140 ولت بود نه 125
                      لامپ 15 واتی رو هم که زدم ولتاژ بی باری 190 بود و سر لامپ هم 170 ولت بود.یعنی 20 ولت افت ولتاژ داریم دادا. :read:
                      فکر می کردم فرکانس 100هرتز بشه تاثیر داشته باشه که تست کردم نداشت لامسب!!

دیدگاه

منم رو ضخامت سیمها تاکید میکنم. همچنین چند هزار میکرو خازن البته فرکانست پایینه ولی بزاری بد نیست.
                        جوابی هم که گرفتی منطقی به نطر میاد. شما باید با اسکوپ شکل موج رو ببینی پیکش چقدره و چقدر شبیه سینوسیه.
                        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

اگه بخوام بدم یه ترانس بپیچن چقدر در میاد :question:

دیدگاه

من یه ترانس 3 ولتی سه سر یک آمپر 6 تومن واسم آب خورد.

دیدگاه

من یه ترانس 3 ولتی سه سر یک آمپر 6 تومن واسم آب خورد.
                              oo:
                              دایی یوخده باهات گرون حساب نکرده؟؟؟؟!!!!!!!!! oo:
                              رفیق من 12 ولت 3 آمپر (درست و حسابی ها نه از این الکی های توی بازار) رو 10 چوق پیاده شد. خودمم یه بار 24 ولت 3 آمپر رو 15 قیمت گرفتم(البته یارو شک داشت! خودمم هنوز شک دارم )

بدرود . . .

دیدگاه

راستی اینم آخرین نتایجه:
                                بدین وسیله از کلیه اجنه ,ارواح,شیاطین و... به خاطر تهمتی که درباره خرابکاری در مدار بهشون زدم پوزش می خوام. :sad: :redface:
                                اول یه اصلاحیه به پست قبلیم بزنم که ولتاژ سر لامپ 40 واتی روشن 140 ولت بود نه 125
                                لامپ 15 واتی رو هم که زدم ولتاژ بی باری 190 بود و سر لامپ هم 170 ولت بود.یعنی 20 ولت افت ولتاژ داریم دادا. :read:
                                فکر می کردم فرکانس 100هرتز بشه تاثیر داشته باشه که تست کردم نداشت لامسب!!
                                نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                                oo:
                                دایی یوخده باهات گرون حساب نکرده؟؟؟؟!!!!!!!!! oo:
                                )
                                یه خرده که چه عرض کنم به قول بچه ها..............ولش کن گذشته ها گذشته!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X