اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر تکفاز با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر تکفاز با AVR

من ترانس زیاد امتحان کردم.کارم گیره باس تحویل بدم! :angry: عجب غلطی کردم اینورتر قبول کردم
    اینو باید بگم که وقتی ترانس 12 سه آمپری رو می زنم جریان ورودی مدار 5 آمپره و جریان خروجی که به لامپ40 وصله 0.1آمپر.لامپ هم کم روشنه.لامپ 15 وات رو کامل روشن می کنه.

ولی هرچی ترانس بزرگتر میشه قدرت در خروجی زیادتر میشه.
    ولی مگه چون خروجی مدار100واته ترانس نمیشه.220*0.5=110 که یه ترانس کوچیکه!
    شایدم من اشتباه می کنم.

راستی نمیشه از ترانس پنکه سقفی یا لامپ هالوژن استفاده کرد؟
    اگه بخوام بدم ترانس بپیچن باید چه مشخصاتی داشته باشه؟
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

با درود . . .
      شرمنده کمی دیر شد . . .
      داشتم برات تایپ میکردم که یهو برق رفت و یه قضایایی هم پشت بندش پیش اومد که دیگه گیر کردیم

و اما بعد!
      شما خودت داری میگی هر چی ترانس بزرگتر میشه بهتره، و بعد میگی چرا با ترانس کوچیک جواب نمیده؟ oo:
      ضمنا ترانسی که برای 100 وات توان پیچیده شده باشه همیچین کوچیک هم نیست ها!
      بهتره مشکل رو با اساتیدی چون جناب کی نژاد و یا جناب SOLSAL مطرح کنید. شاید یه جای دیگه کار داره میلنگه!
      برای ترانس هم نمیشه یهو رفت جلو. چون ماشاا... با این افزایش قیمت ها فکر کنم یه ترانس درست و حسابی برات بالای 20 چوق در بیاد.
      یه برنامه هست میزارم برا محاسبات ترانسه. خودم عملا باهاش کار نکردم اما مقادیرش تقریبا مشابه درمیاد.
      یخورده باهاش ور بری بد نیست:
      http://www.4shared.com/rar/x3izBtrM/transformer-calculation-v01.html

(مهندس هم خودتی!)
      موفق باشید
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق

دیدگاه

یادم رفت بگم!
          بعید میدونم! شما یه نگاهی به اون نرم افزاری که برات گذاشتم بکن! میفهمی چی به چیه.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

بله بلاخره این مدار اینورتر ما به آخر خط رسید و جواب داد به سلامتی.
            اما چه جواب دادنی!!!
            مدار بالا به عنوان درایور جواب داد ولی با یه ترانس 9ولتی 10 آمپری! وبه قیمت 30000

دیدگاه

بله بلاخره این مدار اینورتر ما به آخر خط رسید و جواب داد به سلامتی.
              اما چه جواب دادنی!!!
              مدار بالا به عنوان درایور جواب داد ولی با یه ترانس 9ولتی 10 آمپری! وبه قیمت 30000

خب خدا رو شکر!!!
              گفتم که کمی ترانسش برات گرون درمیاد! :biggrin:
              توانش چقدر شد؟ درست و حسابی جواب داد؟
              ماسفت ها چقدر داغ میشدند؟

بدرود . . .

دیدگاه

دم شما گرم دادا خیلی ممنونم
                لامپ100رو راحت روشن کرد.سیم رابط و تغذیه رو سیم شماره6گذاشتم.
                ترانس رو به توصیه ترانس پیچ که می گفت اینورتور کار میی کرده به جای 12ولت 9ولتی پیچید تا راندمانش بره بالاتر.
                ولی باید فقط قسمت میکرو رو روی برد زد و مسیرهای منتهی به ماسفت رو با سیم کلفت مداربندی کرد.
                ماسفت ها هم با یه هدسینگ7805 جواب میده عین هلوووووووووو :icon_razz:

دیدگاه

اگر میتونی یه چند تا عکس هم ازش بگیر بزار ببینیم این پروژه منهتن چه شکلی شده! :mrgreen:

راستی راندمان رو حساب کردی که چه مقداره؟
                  ولتاژ خروجی چی؟
                  مقدارش چقدره؟ در زمان استارت بالا نمیره؟ زیر بار افتش چقدر میشه؟
                  ترانس رو دوبل گذاشتی یا تک؟

بدرود . . .

دیدگاه

آقا چشم خوردم!! :cry2:
                    مدارم داشت کار می کرد یهو از داخل قاب دود بلند شد بازش کردم دیدم یکی از ماسفت ها سوخته و یکی از دیودها اتصال کوتاه شده ولی مدار هنوزم روشن بوده!! :eek:
                    نقشه و ترانس من همین نقشه بالایی هست.
                    علت چیه می تونه باشه؟

دیدگاه

علت سوختن خیلی چیزها میتونه باشه. باید بگردی و دقیق توشو نگاه کنی. شاید یه اتصال کوتاه ساده و یا شایدم گرما و یا شاید مشکل اسنابر و ...
                      دیودها رو چی گذاشته بودی؟ اگر برات ممکنه IN5822 بزار و یا حداقل 5819
                      یه خازن 35 ولت 2200 میکرو هم روی ولتاژ ورودی مدار(12 ولت) بزار.
                      منظورم از عکس اینه که یه فیلمی عکسی چیزی بزار ببینیم چه شکلی شده. مدارش رو برا چیمه دادا! :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

اینورتورها کلا دوتیپ هستند یک تیپ اونا با ترانس تبدیل دامنه میکنه و یه تیپ دیگه یک ولت DC رو با PWM تبدیل به AC میکنه که معروفن به انلاین وافلاین
                        در نوع انلاین شما باید باطریها رو سری کنین تا به ولت مورد نطر برسین سپس باPWM عمل سینوسی کردن رو انجام بدین
                        ودر نوع افلاین یک باطری توسط ترانس تبدیل دامنه میشه مثل همین که روش کار کردین
                        حالا اگه میخاین سینوسی بشه کار یکم مشگله ولی اگه شکل موج زیاد دقیق نیست با یک فلیپ فلاپ ساده من خودم امتحان کردم وجواب میده
                        چون روابط سلف ایجاب میکنه با زیاد شدن اندکتویته در اثر بزرگتر شدن ترانس خودبه خود فرکانس کم میشه وجریان زیاد وشما میتونین با تغییر مقاومت روی بیس اونوجبران کنبن
                        البته ببخشید پریدم وسط حرف گفتم اینارو که میدونم بگم شاید به درد بخوره
                        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

اینم عکس:
                          http://s1.picofile.com/file/7300712682/201202142195.jpg
                          واین یکی دیگه:
                          http://s1.picofile.com/file/7300770963/201202142194.jpg
                          دیود رو 4007 گذاشته بودم!
                          نگاه کردم اتصالی هم جایی ندارم روی مدار.احتمال میدم رگولاتور7805 هم زیر ولتاژ 12ولتی سوخته باشه چون پایه 1 و 2 اتصال کوتاهه.
                          این داستان کم فرکانس و زیاد شدن جریان رو که آقا شهرام گفتن رو یکی دیگه از رفقا هم گفته بود.داستان چیه؟
                          حالا چرا درحالی که یکی از ماسفتها داغ شده عین لبو و ترکیده یکی دیگه سرده عین آلاسکا!! :surprised:

ای داد......شنبه باید تحویل بدم!!! :angry: :angry:

دیدگاه

اون قطعاتی رو که سوخته باید عوض کنی دیگه بعد که در اوردی ببیم بازم اتصال کوتاه داره اگه داشته باشه که سوخته اگر نسوخته باشه یه جای بردیت خرابه (جوابو حالا کردی :mrgreen

من یه هسته گرد داشتم برداشتم 40 دور برای خروچی پیچیدم 4 دور هم برای وردی با یه داریو L293 وصل کردیم داریو به شدت داغ می کرد و سرانجام سوخت :biggrin: خروجی هم داشتما به ال ای دی وصل کردم بدونه دیود روشن شد :eek: با اهم متر خواستم ببینم چقدر برق میده اهم متره هیچی نشون نمی دارد سوت می کشید برای چی اهم متر برقشو نشون نمی ده ؟ اگر ماسفت بزارم یا درایو خفن تر ممکنه 45ولت بگیرم ؟
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53982.0
                            سر وسط چیه ؟

دیدگاه

زمانی که شما داری یه بار آمپر بالا رو با ماسفت سوئیچ میکنی به همون نسبت داری یه نویز وحشتناک (ریپل جریانی) روی تغذیه میسازی
                              گذشته از اقدامات اولیه رفع نویز باید یه خازن با ظرفیت بالا در نزدیک ترین محل به مدار و بر روی تغذیه سوار کنی(من خودم 100 میکرو 35 ولتی در یکی از کارهام گذاشتم و بعد از 30 ثانیه منفجر شد! هنوز هم بدنه خازن رو برای یادگاری نگه داشتم(نزدیک بود چشمم رو دربیاره! :biggrin: )
                              تغذیه ورودی رو باطری گذاشتی و یا داری با پاور تست میکنی؟
                              راستی بابت اون ترانس 30 چوق ازت گرفته واقعا؟!!!! oo:

بدرود . . .

دیدگاه

ترانس اماده نیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X