پاسخ : کنترل LED RGB
ای بابا جانا سخن از زبان ما می گویی
آقا مسعود وقت ندارن که
ایشون سر پروژه های مهم تری ازقبیل منابع تغذیه آنقدر سرشون شلوغ هس که تا چند سال آینده وقتشون پر هس

مشکل اصلی اینجاس که من نفهمیدم که شما برادر عزیز تو عمل بستی یا داخل پروتئوس
اگر کار مال داخل پروتئوس هست که باید بگم خیلی این تاخیر مهم نیس و تو عمل انشاالله حل می شه
ولی اگر در عمل این مشکل وجود داره برنامه هات رو بزار یه نگایی کنم اگر اشکالی داش بهت بگم
ضمنا اگر برنامه ها به زبان سی هس بزار مگر نه نزار و پیغام بده تا خودم با زبان سی یکی برات بنویسم :read:
شرمنده :cry:
ولی مسئله اینجاست که حتی بدون هیچ تاخیری در بین افکتها ، خوندن واجرای دستورات خیلی به کندی وچند دقیقه طول میکشه واصلا تنظیم نمیشه اگه آقا مسعود هم بتونن کمک کنن ممنون میشم.
آقا مسعود وقت ندارن که

ایشون سر پروژه های مهم تری ازقبیل منابع تغذیه آنقدر سرشون شلوغ هس که تا چند سال آینده وقتشون پر هس

مشکل اصلی اینجاس که من نفهمیدم که شما برادر عزیز تو عمل بستی یا داخل پروتئوس
اگر کار مال داخل پروتئوس هست که باید بگم خیلی این تاخیر مهم نیس و تو عمل انشاالله حل می شه
ولی اگر در عمل این مشکل وجود داره برنامه هات رو بزار یه نگایی کنم اگر اشکالی داش بهت بگم
ضمنا اگر برنامه ها به زبان سی هس بزار مگر نه نزار و پیغام بده تا خودم با زبان سی یکی برات بنویسم :read:
شرمنده :cry:

خیلی بهم لطف کردی. خیلی خوشحالم که تو مدار از ATMEGA8 استفاده کردی که ارزون تره.فقط فرستنده مصرف باطریش چطوریه؟ برای من تو پرتئوس هم اجرا رو که میزنم بدون زدن میکروسوئیچ ها حدود 90 در صد از سی پی یومو میگریره .براش چه باتری بذارم؟کوچولو هم باشه. البته تو پروتئوس برای من کلید RGB ظاهرا درست کار نمیکنه و دو تا LED فقط چشمک میزنن همین. و پیام:

دیدگاه