اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل LED RGB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل LED RGB

ولی مسئله اینجاست که حتی بدون هیچ تاخیری در بین افکتها ، خوندن واجرای دستورات خیلی به کندی وچند دقیقه طول میکشه واصلا تنظیم نمیشه اگه آقا مسعود هم بتونن کمک کنن ممنون میشم.
    ای بابا جانا سخن از زبان ما می گویی
    آقا مسعود وقت ندارن که
    ایشون سر پروژه های مهم تری ازقبیل منابع تغذیه آنقدر سرشون شلوغ هس که تا چند سال آینده وقتشون پر هس
    مشکل اصلی اینجاس که من نفهمیدم که شما برادر عزیز تو عمل بستی یا داخل پروتئوس
    اگر کار مال داخل پروتئوس هست که باید بگم خیلی این تاخیر مهم نیس و تو عمل انشاالله حل می شه
    ولی اگر در عمل این مشکل وجود داره برنامه هات رو بزار یه نگایی کنم اگر اشکالی داش بهت بگم
    ضمنا اگر برنامه ها به زبان سی هس بزار مگر نه نزار و پیغام بده تا خودم با زبان سی یکی برات بنویسم :read:
    شرمنده :cry:

دیدگاه

سلام ممنون خب با همین سنسور کار میکنیم. دستگاه پرس کارت برای چی ؟ چه ربطی داشت با دستگاه پرس کارت میخوای کنترل درست کنیم؟
      شکسته نفسی می فرمایید داش وحید
      یه نگا به این بنداز
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50478.0

دیدگاه

دوست عزیز در مورد اون طرحی که دادین این که فرستنده و گیرنده از راه دور نیست که.
        پایه های 1 و 4 دو تا آی سی به هم وصل شدن و فرستنده مادون قرمز و گیرنده مادون قرمز نداره
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دوست عزیز در مورد اون طرحی که دادین این که فرستنده و گیرنده از راه دور نیست که.
          پایه های 1 و 4 دو تا آی سی به هم وصل شدن و فرستنده مادون قرمز و گیرنده مادون قرمز نداره
          ای بابا حالا چیکار کنم ((نامرد فهمید نقشم لو رفت)) :cry2: :cry2: :cry2:
          دقتت من رو کشته داداش
          دیگه من حوصله نداشتم سنسور بزارم
          در واقعیت کل مدار همین هست فقط به جای اون سیم باید سنسور قرار بگیره که در ورژن نهایی نرم افزار ارائه می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faranegar
            ، خوندن واجرای دستورات خیلی به کندی وچند دقیقه طول میکشه واصلا تنظیم نمیشه اگه آقا مسعود هم بتونن کمک کنن ممنون میشم.
            سلام دوست عزیز متاسفانه من هنوز زبان برنامه نویسی یاد ندارم و گرنه در خدمتتون بودم راستی دیدم قبلا یک تاپیکی زدین درباره هین ال ای دی های RGB اون کارتون به کجا رسید؟ ممنون

دیدگاه

در ضمن دوست عزیز mhh1 در این طرحی که کشیدن و لینک پروتئوس اونو دادین و سه تا LED رو وصل کردین. خروجی میکرو میتونه جریان حدود 340 میلی آمپر در حدود 3.5 ولت به هر ال ای دی بده (چون هر کدام یک POWER LED 1W هستند)و در زمانی که هرسه ال ای دی روشن هستن میتونه سه برابر این توان رو بده؟
              و یک مساله دیگه هم اینه که این ال ای دی های RGB که توبازار هستن اکثر آند هستن و پایه + مشترکه ولی شما ظاهرا برای نوع کاتد طراحی کردین و منفی مشترکه. ممنون و موفق باشین

دیدگاه

داداش مسعود
                نگران هیچی نیاش اون فقط یه دست گرمی بود که برات گذاشتم
                چشم همه این اشکالات رو بر طرف می کنم

دیدگاه

سلام
                  بیا اینم فایل نهایی ضمنا نگران چشمک زدن ال ای دی ها در پرونئوس نباش تو واقعیت حل می شه

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/LED%20RBG.rar

دیدگاه

برا سنسور هم اینجوری عمل کن

اینم LM358

اینم چشم پارس

اینم نقشش کل مدار

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنونم ازت خیلی بهم لطف کردی. خیلی خوشحالم که تو مدار از ATMEGA8 استفاده کردی که ارزون تره.فقط فرستنده مصرف باطریش چطوریه؟ برای من تو پرتئوس هم اجرا رو که میزنم بدون زدن میکروسوئیچ ها حدود 90 در صد از سی پی یومو میگریره .براش چه باتری بذارم؟کوچولو هم باشه. البته تو پروتئوس برای من کلید RGB ظاهرا درست کار نمیکنه و دو تا LED فقط چشمک میزنن همین. و پیام:
                      simulation is not running in real time due to excessive CPU load.
                      رو میده. یک سوال دیگه: این گیرنده TSOP (اصطلاحا بعضی ها بهش میگن گیرنده پارس) سه تا پایه داره در شکل بالا 2 دو تا پایه اش به کار رفته منظورتون کدوم دو تا پایه است؟و این آی سی LM حتما نیازه؟ اس ام دیش تو بازار هست؟
                      یک چیز دیگه:الان تو پروتئوس اونطور که من دیدم به هر LED حدود 2.5 ولت میده این کم نیست؟ دو رنگ از ال ای دی من حدود 3.3 در 340 میلی آمپر میشکن ها

دیدگاه

چقدر سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:
                        فقط فرستنده مصرف باطریش چطوریه؟
                        اگه از atm8 استفاده کنی 5 ولت که تا 3.5 هم بدی کار می کنه اگر از atm8L استفاده می کنی 3 ولت هم خوبه
                        برای من تو پرتئوس هم اجرا رو که میزنم بدون زدن میکروسوئیچ ها حدود 90 در صد از سی پی یومو میگریره
                        شاید CPU ات ضعیف هست
                        براش چه باتری بذارم
                        نمی دونم اگه سه تا باتری 1.5 بزاری عالی میشه البته فک کنم با دو تا هم جواب بده
                        کوچولو هم باشه. البته تو پروتئوس برای من کلید RGB ظاهرا درست کار نمیکنه و دو تا LED فقط چشمک میزنن همین
                        اشکالی نداره تو عمل ببند جواب می ده :rolleyes:
                        این گیرنده TSOP (اصطلاحا بعضی ها بهش میگن گیرنده پارس) سه تا پایه داره در شکل بالا 2 دو تا پایه اش به کار رفته منظورتون کدوم دو تا پایه است؟
                        پایه های VCC , GND رو وصل کن . خروجی رو به عنوان همون کاتد همون گیرنده در نظر بگیر
                        این آی سی LM حتما نیازه
                        اره نیاز هست . چون ولتاژ خروجی سنسور کم هست و باید حداقل تا 3.5 ولت باشه تا آی سی تشخیص بده که اینطور نیست پس حتما نیاز هست
                        اس ام دیش تو بازار هست؟
                        http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=69
                        الان تو پروتئوس اونطور که من دیدم به هر LED حدود 2.5 ولت میده این کم نیست؟ دو رنگ از ال ای دی من حدود 3.3 در 340 میلی آمپر میشکن ها
                        خب می خوای مدار رو تو عمل ببند بعد ببین اگه نورش ضعیف بود از ترانزیستور استفاده کن
                        :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
                          اگه از atm8 استفاده کنی 5 ولت که تا 3.5 هم بدی کار می کنه اگر از atm8L استفاده می کنی 3 ولت هم خوبه
                          سلام منظورم این نبود که چند ولت منظورم این بود که مصرفش کمه؟ وقتی ازش استفاده نمیکنی میره به مد sleep؟یعنی با یک مصرف متوسط در روز چند وقت به چند وقت باید باتری رو عوض کرد؟ البته باتری 1.5 ولت که بزرگه و جا نمیشه باید براش باطری سکه ای پیدا کنم.
                          نوشته اصلی توسط mmh1
                          پایه های VCC , GND رو وصل کن . خروجی رو به عنوان همون کاتد همون گیرنده در نظر بگیر
                          بازم متوجه نشدم یعنی پایه دیتا رو وصل کنم به پایه GND؟ :eek:
                          RV1 پتانسیومتر 10 کیلویه؟ وجودش چرا اینجا نیازه؟ و باید روی چه مقدار تنظیم بشه؟ با تشکر

دیدگاه

سلام دوست عزیز جریان کمه عکس زیر رو نگاه کنید :cry2:

دیدگاه

سلام منظورم این نبود که چند ولت منظورم این بود که مصرفش کمه
                              ولا داداش مسعود اطلاع دقیقی در مورد مصرف میکرو ها ندارم فقط می دونم که کم هست چون من خودم یه بار یه صلوات شمار دیجیتال ساخته بودم خیلی کار کرد و مدت زیادی هم روشن بود فک کنم راحت بتونی چند ماهی ازش جواب بگیری
                              بازم متوجه نشدم یعنی پایه دیتا رو وصل کنم به پایه GND؟
                              شرمنده اگه بد خط شد ها

RV1 پتانسیومتر 10 کیلویه؟ وجودش چرا اینجا نیازه؟ و باید روی چه مقدار تنظیم بشه؟
                              در واقع برای دقیق کردن دقت گیرنده هست چون که معلوم نیست می خوای تو چه محیطی (آفتابی یا تاریک ) مدار رو استفاده کنی پس وجودش واجب هست که البته با این که خیلی هم مهم نیس ولی دقت کار بالا می ره پس حنما بزار
                              سلام دوست عزیز جریان کمه عکس زیر رو نگاه کنید
                              برادر خب از ترانزیستور استفاده کن چرا حالا ناراحت می شی
                              راستی یادت باشه حتمی یه مقاومت 10 کیلو هم از خروجی LM358 (پایه 1)به زمین متصل کنی حتما این کار رو بکن تو نقشه نیست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل LED RGB

نوشته اصلی توسط mmh1
                                ای بابا جانا سخن از زبان ما می گویی
                                آقا مسعود وقت ندارن که
                                ایشون سر پروژه های مهم تری ازقبیل منابع تغذیه آنقدر سرشون شلوغ هس که تا چند سال آینده وقتشون پر هس :l
                                مشکل اصلی اینجاس که من نفهمیدم که شما برادر عزیز تو عمل بستی یا داخل پروتئوس
                                اگر کار مال داخل پروتئوس هست که باید بگم خیلی این تاخیر مهم نیس و تو عمل انشاالله حل می شه
                                ولی اگر در عمل این مشکل وجود داره برنامه هات رو بزار یه نگایی کنم اگر اشکالی داش بهت بگم
                                ضمنا اگر برنامه ها به زبان سی هس بزار مگر نه نزار و پیغام بده تا خودم با زبان سی یکی برات بنویسم :read:
                                شرمنده ::
                                دوست عزیز سلام وممنونم که پیگیر هستی مشکل رو پیدا کردم ومیخوام اینجا بزارم که شاید برا بقیه دوستام مفید باشه.
                                من برنامه رو با بسکام نوشتم وماژولهای HMR -HMT استفاده کردم ولی حداکثر سرعت باود ریت ماژول 9600 وبیشتر برای ارسال دیتای دیجیتال خیلی مفیده وزمانی که سرعت در تغییر حالتها ودستورات مهم باشه هر لحظه بخاطر چک کردن کلید ها یا سرعت ارسال اونها در اجرای خود دستورات وزیر برنامه ها بامشکل روبرو میشیم ولی با ماژول های ASK وآیسی های PT میشه براحتی وبا سرعت زیاد بصورت فقط 0 و1 از خروجی PT وپرش به زیر برنامه های مختلف با سرعت زیاد وقابل تغییر هر افکت ودستوری ، را اجراکرد.
                                :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X