اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mmc با زبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mmc با زبان c

سلام به همه دوستان.. :bye..
    من امروز شروع کردم به خوندن help کد ویژن در رابطع با توابع mmc.... یه چند تا سوال پیش اومد برام....اگه میشه جواب بدید :

1- برای تابع disk_initialize نوشته هر وقت جواب تابع صفر بود یعنی همچی ردیفه اما یه سوال اگه کارت در حالت read only باشه آیا بیت STA_PROTECT فعال میشه و در این صورت آیا یک بودن باعث error میشه...؟

2- فرق تابع disk_status با disk_initialize چیه...آخه تو help عین هم توضیح داده.

3- نوع خروجی DRESULT دقیقا یعنی چی.... مثلا تو تابع disk_read یا disk_write که خروجیشون از نوع DRESULT هست...؟؟

فعلا همینا......تا ببینم دیگه کجا ها سوال پیش میاد.. :icon_razz:...ممنون

دیدگاه

سلام:
      من برنامه ای نوشتم
      ولی از تابع (disk_initialize(0 توی پروتئوس فقط Card protected بر میگرده
      کل برنامه و فایل پروتئوس تو لینک پایین است

www.4shared.com/rar/DlWTozKT/New_folder__6_.html

دیدگاه

اقا هیشکی نیست یه راهنمایی بکنه.... :redface:...یادمه اویل که عضو eca شده بودم تا ارسال میزدم در جا یکی جواب میداد :cry2:
        هییییی....یادش بخیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam Omran
          سلام به همه دوستان.. :bye..
          من امروز شروع کردم به خوندن help کد ویژن در رابطع با توابع mmc.... یه چند تا سوال پیش اومد برام....اگه میشه جواب بدید :

1- برای تابع disk_initialize نوشته هر وقت جواب تابع صفر بود یعنی همچی ردیفه اما یه سوال اگه کارت در حالت read only باشه آیا بیت STA_PROTECT فعال میشه و در این صورت آیا یک بودن باعث error میشه...؟

2- فرق تابع disk_status با disk_initialize چیه...آخه تو help عین هم توضیح داده.

3- نوع خروجی DRESULT دقیقا یعنی چی.... مثلا تو تابع disk_read یا disk_write که خروجیشون از نوع DRESULT هست...؟؟

فعلا همینا......تا ببینم دیگه کجا ها سوال پیش میاد.. :icon_razz:...ممنون
          علاوه بر سوالات بالا یه سوال دیگه هم دارم... :icon_razz:
          4- اقا تا الان داشتم help واسه mmc میخوندم فکر میکردم کلا همون یه هدر sdcard.h باید باشه اما فکر کنم ff.h هم باشه درسته....اینا با هم کلی فرق دارن .....چجوریاس../ :angry:
          اقا جان من جواب بدید....اخه اگه برم تاپیک جدید بزنم همه شاکی میشن.... :cry:

دیدگاه

حمید جان سلام

خسته نباشی واقعا این کارت احسن داره

دستت درد نکنه برای ما که خیلی مفیده من امروز این تاپیک رو پیدا کردم که اونم آقای دادگستر عزیز زحمتش رو کشیدن

ممنون منتظر آموزش های بعدیت هستیم .
            زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

اوففف ... آقا یه دنیا دمت گرم!!
              ینی با این مثالا که اینجا گذاشتی و من و کف مرگ کردی ... اوفف..
              خدا یه عمر با عزت بهت بده .. چرا اینو میگم؟؟
              اطلاعات مفتی در اختیار بقیه گزاشتن خیلی سخاوت میخواد!!
              من یکی که نمیتونم راضی بشم اینطوری کار کنم ... فقط یه دعای خیر برات میفرستم .. ممنون

دیدگاه

سلام ..
                آقا یه سوال! :eek:
                توی تابع write این btw یه متغیر UINT هست ... یعنی فقط تا 2 به توان 32 تا آدرس بایت میتونیم بدیم بهش دیگه؟
                یعنی حد اکثر حجم فایل میتونه 2 به توان 32 یا 4294967296 باشه؟؟

دیدگاه

وای ...یه اشتباه زشت شد :mrgreen: ببخشید ... این حجم داده ای که میخوایم بنویسیم بودش )
                  من میام با f_stat حجم رو میخونم بعد با seek آبجکت پوینتر رو میبرم روی آخرین دیتا ...
                  حالا من با stat میخونمم حجم رو آیا وقتی فایل بزرگ شد به مشکل نمیخورم؟؟ یعنی زمان بر نمیشه خوندن حجم فایل؟
                  من از truncate اصلا نتونستم استفاده کنم مجبور شدم از stat استفاده بنمایم ... راستی ... وقتی فایل حجیم میشه نوشتن توش سخت میشه؟
                  یا بیایم حجم رو نگاه کنیم اگه مثلا از x بیشتر شد یه فایل دیگه با یه اسم ++ بسازیم؟؟؟

چه اشتباه ضایعی بود :mrgreen: :mrgreen:مسخره نکنین :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                    آقا یه سوال!!
                    چرا وقتی برق سیستم رو وصل میکنم اولش دو سه بار ارور میده این فت؟! یه ارور exist یا یک ارور دیگه میده .. بعد از دو سه بار تکرار توابع برای نوشتن
                    یه دفه درست میشه خودش و همه چیز به خوبی کار میکنه! :eek:
                    از تقسیم مقاومتی استفاده کردم ، یه بار از 1.8 کیلو و 3و3 کیلو ، این ارور ها رو میداد
                    و یه بار دیگه از 4.7 و 4.7 کیلو .. و همچنان همین ارورا!! یه مدت این ارور ها رو نمیده و یه مدت ظاهر میشه!
                    دلیلش چی میتونه باشه؟
                    ولتاژ میکرو رو هم 3.3 کردم و مستقیم وصلش کردم ولی این اروره همچنان اون اول کار وجود داره!! چرا؟!؟؟؟؟!؟؟!؟! :read:

دیدگاه

کلا خودم کل صفحه رو پر کردم :wow:
                      به خودم تبریک میگم من میتونم ...
                      البته دم اونی که این چیزا رو یاد داده گرما ... ولی دمتون گرم یه کلمه نباید جواب بدین؟ :|

دیدگاه

سلام جناب مهندس قاسمی(حمیدجان) بابت مطالب جالب و مفیدتون خیلی سپاسگزارم..

اگه امکان داره خواهشا صندوق دریافت پیامتون رو خالی کنید،چند وقتی هست میخوام سوال بپرسم نمیتونم...

با تشکر فراوان

دانشجوی شما "فرزاد ..."

دیدگاه

سلام حمید جان.خسته نباشی و ممنون از مثال هایی که گذاشتی و توضیحاتی که دادی،اما من قبل از اینکه وارد این فروم بشم هم با مثال ها و کتابخونه های کدویژن کار کرده بودم و با توابع آشنایی کامل دارم،الان هم که از کد های شما استفاده میکنم مثل قبله،یعنی اصولا نمیتونه با کارت ارتباط برقرار کنه،فقط mount میکنه و بقیه ی توابع هیچ کدوم کار نمیکنن! من حتی در مثال شما میکروی خودم رو گذاشتم و تست کردم بدون هیچ تغییری نسبت به تنظیمات شما...
                          در ضمن من هنوز نمیفهمم چجوری شما فایل زیپ رو به عنوان mmc image file به مموری دادی،چون من اصلا تو پروتئوس نمیتونم این کارو بکنم و فقط *.mmc میشناسه...
                          ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدجان

لینک دانلود مثال هفتم شامل برنامه ، عکس و فیلم و پروتئوس:
                            http://s1.picofile.com/file/75003550...asemi.rar.html

سلام
                            آقا حمید ممنون از توضیحات و برنامه ی خوبتون
                            دوستان من تو مدارم باید از کریستال خارجی 11.0592 استفاده کنم ، داخل سمپل شماره 7 برنامه مقدار کلاک رو برابر این مقدار قرا دادم وفیوز بیتارو بر روی کریستال خارجی تنظیم کردم و یه دونه کریستال 11.0592 هم داخل مدارم قرار دادم ، ولی دیگه برنامه کار نمیکنه
                            خواهشا دوستان کمک کنن که دیگه باید چه تغییری داخل برنامه اعمال کنم؟

دیدگاه

سلام آقا حمید ممنونم از مطالب خوب و مفیدتون، امیدوارم این کار خوبتون ادامه پیدا کنه..

اگه امکان داره منو راهنمایی کنید

یه سوالی برام پیش اومده که اگه میکروکنترلر با ولتاژ 3.3 ولت تغذیه شده باشه ،آیا برای اتصال میکرو به مموری باز هم نیاز هست که خروجی پایه های میکرو رو با تقسیم مقاومتی به مموری وصل کرد ، یا میشه مستقیم میکرو رو به مموری وصل کرد؟ :cry:

دوستان عزیز اگه امکان داره لطفا منو کمک کنید ممنونتون میشم :cry2:

دیدگاه

با سلام
                                موقعی که میکرو با ولتاژ 3.3 تغذیه میشه دیگه نیازی به تقسیم مقاومتی نیست.
                                موفق باشید
                                چرا ناراحتی پاتریک!
                                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X