اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mmc با زبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mmc با زبان c

دوستان،
    تا حد امکان از تقسیم مقاومتی برای کارهای فرکانس بالا استفاده نکنید. من این موضوع چندین بار بهم گفته شده. بهتره همون ولتاژ مدار رو کمتر بگیرید.

دیدگاه

سلام به مهندسین گرامی
      من یک برنامه ی ساده برای خواندن و نوشتن sd card نوشتم و از تابع sdcard.h استفاده کردم. از اونجایی که فقط می خواستم یک ارایه رو بنویسم و بخونم از ff.h استفاده نکردم. این برنامه داخل پروتئوس کار می کنه اما روی برد کار نمی کنه! تفاوتی که پروتئوس با برد داره حافظه ی sd card هستش که در عمل 2G هست ولی در پروتئوس 218 مگ. آیا توابع کدویژن برای هر حجم مموری قابل استفاده است؟
      در ضمن من از atmega16 استفاده می کنم اما دیدم که همه از atmega32 استفاده کردن.

دیدگاه

سلام
        برای من چند تا سئوال پیش اومده که این تنظیماتی که مربوط به پین های مموری هست و در داخل منوی برنامه کد ویژن انجام میدیم کجا ذخیره میشه؟
        مثلا فرض کنید که یک برنامه به دستتون رسیده ولی شما میخواهید تغییراتی توی کانفیگ پین هاش انجام بدین. خوب کجا باید این کار را انجام داد؟ آیا باز هم از همون منوی خود کد ویژن؟
        سئوال بعدی من اینه که توی یکی از صفحات این تاپیک که مهندس حمید جان زحمت کشیده بودن و با عکس کد ویژن را نشان داده بودن صفحه تنظیمات خود میکرو چه ارتباطی با مموری کارت داره؟
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

mmc من پایه wp , cp نداره ولی توی کتابخونه برای این پایه ها هم باید پین تعریف کرد چکار کنم ؟
          وقتی 2 پین بدون استفاده رو براش تعریف کردم و تست کردم در عمل disk_initialize(0); رو مقدار 0 بر می گردونه که نشان دهنده درستی راه اندازی است ولی دو تابع
          =disk_write (0, buf,1,1); و همینطور read اون مقدار 3 بر می گردونه که باز هم نمی دونم مشکل از کجاست ؟

دیدگاه

وافعا کارم گیره کمکم کنید لطفا

دیدگاه

با چی برنامه می نویسی؟ اگه با کدویژن می نویسی شاید بتونم کمک کنم.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

با چی برنامه می نویسی؟ اگه با کدویژن می نویسی شاید بتونم کمک کنم.
                با کدویژن و از خود کتابخونه sdcard.h استفاده کردم

ممنون می شم کمکم کنید

دیدگاه

کجایی پس حمید جان، ادامه بده عزیزم، البته فک کنم تا اینجا دیگه همه چیزو یاد دادین. ممنونم :applause:
                  ولی یه مشکلی هست اینه که چرا وقتی در مورد کتابخانه pff.h سوال میشه، توی این سایت هیچکی حاظر نیست چیزی یاد بده، همونطور که میدونید این کتابخونه حتی توی مگا8 هم جواب میده، چون رم خیلی کمی رو اشغال میکنه، اگه مطلبی هم توی انجمن درمورد این کتابخونه باشه، فقط سوال و جوابه، نه آموزش،
                  از شما عاجزانه میخوام که توابع کتابخانه pff.h رو هم توضیح بدین، البته فک کنم تا حد زیادی به ff.h شبیه باشه، البته با امکانات کمتر و سبکتر :wow:
                  با تشکر قبلی ازشما استاد عزیز
                  هر کسی میخواد کتابخونه pff.h رو یاد بگیره، اعلام وجود کنه ببینم چند نفریم
                  انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

مشکل من خواندن و نوشتن سکتوری توسط کتابخانه SDCARD.H است
                    کلا از 4 تابع ذیل استفاده می کنم :
                    کد:
                    DSTATUS disk_initialize (unsigned char drv);
                    DRESULT disk_read (unsigned char drv, unsigned char* buff, unsigned long sector, unsigned char count);
                    DRESULT disk_write (unsigned char drv, const unsigned char* buff, unsigned long sector, unsigned char count);
                    DRESULT disk_ioctl (unsigned char drv, unsigned char ctrl, void* buff);
                    void disk_timerproc (void);
                    البته اینشلایز می شود ولی READ و WRITE مقدار 0 بر نمی گرداند و معمولا 3 بر می گرداند .
                    یک مثال کوچکی اگر باشد شاید مشکل من را حل کند .
                    HELP خودش هم در مورد READ, WRITE مثال عملی ننوشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                      کجایی پس حمید جان، ادامه بده عزیزم، البته فک کنم تا اینجا دیگه همه چیزو یاد دادین. ممنونم :applause:
                      ولی یه مشکلی هست اینه که چرا وقتی در مورد کتابخانه pff.h سوال میشه، توی این سایت هیچکی حاظر نیست چیزی یاد بده، همونطور که میدونید این کتابخونه حتی توی مگا8 هم جواب میده، چون رم خیلی کمی رو اشغال میکنه، اگه مطلبی هم توی انجمن درمورد این کتابخونه باشه، فقط سوال و جوابه، نه آموزش،
                      از شما عاجزانه میخوام که توابع کتابخانه pff.h رو هم توضیح بدین، البته فک کنم تا حد زیادی به ff.h شبیه باشه، البته با امکانات کمتر و سبکتر :wow:
                      با تشکر قبلی ازشما استاد عزیز
                      هر کسی میخواد کتابخونه pff.h رو یاد بگیره، اعلام وجود کنه ببینم چند نفریم
                      با سلام

تا اونجایی که یادمه به شخصه قبلا سمپل هایی رو برای دوستان با این کتابخانه قرار داده بودم.
                      سرچ بفرمایید شاید بتونید پیداش کنید و باید بگم دارم با اینکه اطلاعاتم خیلی ناقصه و پروژه ی صنعتی و در حد بیانی با sd انجام ندادم اما دارم یه اموزش برای این کتابخونه می نویسم.
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                        با سلام

تا اونجایی که یادمه به شخصه قبلا سمپل هایی رو برای دوستان با این کتابخانه قرار داده بودم.
                        سرچ بفرمایید شاید بتونید پیداش کنید و باید بگم دارم با اینکه اطلاعاتم خیلی ناقصه و پروژه ی صنعتی و در حد بیانی با sd انجام ندادم اما دارم یه اموزش برای این کتابخونه می نویسم.
                        ممنون که پاسخ دادید
                        میدونم کدوم سمپل هارو میگید، همونو قبلا دانلود کرده بودم، ولی مشکل من و بعضی از دوستان اینه که از ته ته نمیدونیم قضیه از چه قراره :mrgreen:
                        مثلا توی اون تاپیک از شما سوالاتی که برای ما تازه کارها مبهمه پرسیده شده، مثل نحوه اتصال پایه های مموری و همچنین نحوه تنضیمات و کانفیگ نرم افزاری پایه های متصل به مموری توی یکی از کتابخونه ها، دقیقا یادم نیست کدوم کتابخونه بود، احتمالا MMC بود اسم کتابخونش. یا مثلا یه سوالاتی درمورد ارورها پرسیده شده که آموزشی نیستش و بیشتر آدمو گیج میکنه،
                        به نظرم اگه مطلبی باشه که از مفاهیم ابتدایی شروع کنه (مثل نحوه اتصال mmc و کانفیگ کردن اون توی میکرو)
                        تا جایی که بشه مثلا هر قسمت از فایل txt رو خوند یا توش نوشت و توی ال سی دی نمایش داد،
                        میدونم شما برنامه نمونه دادین، خیلیم ازتون ممنونم، میدونم الآن دیگه کمتر کسی حاضره به دیگران هم یاد بده، ولی اگه در مورد همه توابع اون یا مهم هاش صحبت بشه خیلی عالی میشه، مثلا اول کاربرد تابع و بعد یه مثال. :read:
                        ببخشید سرتونو درد آوردم :cry:
                        آموزشی که میخواین بدین کدوم تاپیک هستش؟ به نظرم اگه یه تاپیک مستقل باشه خیلی خوب میشه، البته اگه مثل تاپیکهای دیگه به سوال و جواب و حاشیه کشیده نشه
                        حالا کی آماده میشه این کار پر ارزش شما؟
                        پیشاپیش ممنونم از زحمات شما @};-

دیدگاه

والا من استارتش رو زدم و بر روی چشم سعی می کنم مثال های کاربردی رو قرار بدم.

متاسفانه این روزا مشغله کاری یه خورده دست و پا گیر شده ولی زورم رو می زنم زودتر اماده بشه.

موفق باشید
                          چرا ناراحتی پاتریک!
                          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                          - از دیدنش ناراحت شدی؟
                          + نه
                          پس چی ناراحتت کرده
                          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                          محصولات

دیدگاه

این تاپیکی که می گید رو من پیدا نمی کنم
                            اگه میشه لینکش رو بذارید شاید مشکل من رو حل کنه من خیلی گیرم
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                              این تاپیکی که می گید رو من پیدا نمی کنم
                              اگه میشه لینکش رو بذارید شاید مشکل من رو حل کنه من خیلی گیرم
                              ممنون
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73127.15

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                                با کدویژن و از خود کتابخونه sdcard.h استفاده کردم

ممنون می شم کمکم کنید
                                من سکتوری کار نکردم. فت کار کردم. اگه مشکلی هست در خدمتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X