مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
با تشکر از دوستان .
خوب پس من از همین ds1820 استفاده کنم .. برای ارتباط نیازی به تقویت یا چیز دیگه نیست ؟
با یه دونه سیم میتونم ارتباط را برقرار کنم ؟
با تشکر
اگر از 3 سیم استفاده کنی نه تقویت و این حرفا نمیخاد الان توی خونه من 2 تاشو به سه سیم راه انداختم یکیش 10 متره سیمش یکی 7 متر هیچ مشکلی هم ندارن
با سه سیم برنامه نویسی و سخت افزار کمتری استفاده میشه!
یه خازن 4.7 میکرو یا شاید یه کمی بیشتر هم باید خروجی lm35 نزدیک میکرو بذاری که نویز اگه باشه رو بگیره .
اگه دیدی دریوری زیاد نشون میده اندازه خازنو بیشتر کن
البته اگه به دیتا شیت نگاه کنی نوشته که حداکثر خازن روی خروجیش به صورت مستقیم 50 پیکوفاراده (البته اگه بیشتر هم بذاری چیزی نمیشه). اگه بخوای نویز خروجی رو بگیری، باید خازن رو با یه مقاومت به صورت فیلتر پایین گذر بذاری.
اگر قصد استفاده برای یه کار تمیز رو دارید از DS18b20 استفاده کنید.
اگه هزینه هم مهم نیست، همون.
خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)
LM 35 رو میتونید 2 سیمه هم راه اندازی کنید تا 150 متر تو معدن من جواب گرفتم سر راهشم یک فیلتر پایین گذر گذاشتم و برای خوندن متوسط گیری کردم خوب هم جواب میده
فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم
قضیه هزینست
تازه وقتی میشه به این راحتی این کارو انجام داد دیگه چرا یه میکروی دیگه و HMT_R رو اینهمه دنگو فنگ.
بازم :-??
درسته اگه هزینه براتون مهمه HMTR به صرفه نیست . خوب وسایل بیسیم امکاناتی دارن که یا سیمیا ندارن .. بعدن میشه به راحتی جاشو جابه جا کرد . بدون دردسر سیم . اگه از HMT و HMR جدا استفاده کنید هزینه پایین تر میاد . به علاوه 100 مترهم به راحتی با انتن میگیره
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر
اگه نه حتما برو ds1820 رو بخر بعضی ها هم ds18s20 , ds18b20 دارن که بهتر از این ds1820 میشه ... ولی راه اندازیش یکم تبحر میخاد اگر با PIC کار میکنی بگو من برانه آمادشو دارم
اگه بذارید خوب میشه.
مرحبا همت قومی که چو دلبر گیرند
بجـز از دلبـر خود از همه دل بر گیرند
درسته اگه هزینه براتون مهمه HMTR به صرفه نیست . خوب وسایل بیسیم امکاناتی دارن که یا سیمیا ندارن .. بعدن میشه به راحتی جاشو جابه جا کرد . بدون دردسر سیم . اگه از HMT و HMR جدا استفاده کنید هزینه پایین تر میاد . به علاوه 100 مترهم به راحتی با انتن میگیره
خوبه آره ولی یدونه سنسوره که اینور و اونور کردنش هم مشکل زیادی نمیسازه.
ولی اینم جالب میشه ، یه حرفیه :job:
سلام دوست عزیز این 15 متر نوع کابل اگه 2x2x0.5mm کابل مازندران باشه جواب میده؟
هیچ خازن و مقاومتی نیاز نداره؟
بهترین گزینه برای کنترل رطوبت چه سنسوریه؟
ممنون
دیدگاه