سلام
من یه برنامه ای دارم به شکل زیر که درست کار میکنه:
اما می خوام که دستور AND بهش اضافه کنم یعنی به جای یه کلید چند کلید فشرده بشه که متاسفانه کار نمیکنه !!
یعنی در برنامه اولی با فشار هر کلید یه حرفی نوشته میشد ...
اما الان میخوام کا با فشار چند تا کلید یه حرف نوشته بشه که به مشکل برخوردم
از دستور AND استفاده کردم که جواب نداد
به نظرتون مشکلم کجاست؟
البته کلیدها نباید همشون یکباره فشار داده بشن و باید مثل برنامه قفل رمزی باشه که کلید ها به ترتیب فشرده شوند!!!
آیا دستور دیگه ای داره؟؟
من یه برنامه ای دارم به شکل زیر که درست کار میکنه:
کد:
Config Kbd = Portd , Debounce = 20 Dim A As Byte Q: A = Getkbd() If A > 15 Then : Goto Q : End If If A = 0 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "A" : End If If A = 1 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "B" : End If If A = 2 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "C" : End If If A = 3 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "D" : End If If A = 4 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "E" : End If If A = 5 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "F" : End If If A = 6 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "G" : End If If A = 7 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "H" : End If If A = 8 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "Y" : End If If A = 9 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "P" : End If If A = 10 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "X" : End If If A = 11 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "W" : End If If A = 12 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "T" : End If If A = 13 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "V" : End If If A = 14 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "L" : End If If A = 15 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "M" : End If Locate 2 , 1 : Lcd A : Goto Q End
اما می خوام که دستور AND بهش اضافه کنم یعنی به جای یه کلید چند کلید فشرده بشه که متاسفانه کار نمیکنه !!
کد:
Config Kbd = Portd , Debounce = 20 Dim A As Byte Q: A = Getkbd() If A > 15 Then : Goto Q : End If If A = 0 And A = 1 And A = 2 And A = 3 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "A" : End If If A = 4 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "E" : End If If A = 5 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "F" : End If If A = 6 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "G" : End If If A = 7 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "H" : End If If A = 8 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "Y" : End If If A = 9 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "P" : End If If A = 10 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "X" : End If If A = 11 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "W" : End If If A = 12 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "T" : End If If A = 13 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "V" : End If If A = 14 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "L" : End If If A = 15 Then : Locate 1 , 1 : Lcd "M" : End If Locate 2 , 1 : Lcd A : Goto Q End
یعنی در برنامه اولی با فشار هر کلید یه حرفی نوشته میشد ...
اما الان میخوام کا با فشار چند تا کلید یه حرف نوشته بشه که به مشکل برخوردم
از دستور AND استفاده کردم که جواب نداد
به نظرتون مشکلم کجاست؟
البته کلیدها نباید همشون یکباره فشار داده بشن و باید مثل برنامه قفل رمزی باشه که کلید ها به ترتیب فشرده شوند!!!
آیا دستور دیگه ای داره؟؟

دیدگاه