خیلی عالیه.
اما روی usb memory و usb 2.0 شک دارم avr جوابگو باشه.
البته منظورم بصورت کا آمد هست.
وگر نه میشه مثلا به usb 2.0 وصل شد اما نمیشه با سرعت باهاش کار کرد.
و اون usb memory احتیاج به یه usb host داره که قیمتش کمی بالاست.
و جدای از اون پیدا کردن درایور و راه اندازی این مموری ها خیلی سخته (نمیگم نشدنیه).
من یه کاری دارم که با ماژول های بلو توث کار میکنه
کارم که تموم شد , مثالش رو میذارم.
بچه ها من یک نرم افزار Search اتوماتیک و دریافت دیتا اتوماتیک ارز پورت سریال نوشتم بزودی upload میکنم
تکلیف RS485 که معلومه.بنظرم بیشتر کار رو بزاریم رو USB چون خیلی پیچیده است و دیوانه کننده
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
اگر دوستان موافقند یه تاپیک ایجاد کنیم به اسم " کتابخونه ی (USB1.1(HighSpeed " ایجاد کنیم و اونجا قدم به قدم پیش بریم تا یک کتابخونه ی شسته رفته ازش در بیاریم .
دوستان موافقند ؟
حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .
اگر دوستان موافقند یه تاپیک ایجاد کنیم به اسم " کتابخونه ی (USB1.1(HighSpeed " ایجاد کنیم و اونجا قدم به قدم پیش بریم تا یک کتابخونه ی شسته رفته ازش در بیاریم .
دوستان موافقند ؟
نوشته اصلی توسط shankimout
محمد جان چه اسراری دارید کاری که قبلا انجام شده و خیلی هم خوب دراه جواب میده و همه نیاز هارو برطرف میکنه رو دوباره انجام بدید ؟!
http://www.obdev.at/products/avrusb/index.html
سلام
avrusb که (USB1.1(HighSpeed نیست . lowspeed هست .
ولی کار با FT232,245 هم نیاز به کتابخانه نداره .
موفق باشید .
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
دیدگاه