اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ی چند منظوره ی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه ی چند منظوره ی AVR

دوستان و اعضای محترم ، سلام

تو این تاپیک می خوام یک پروژه تعریف کنم که به نظر من می شه با اجرای اون اکثر اطاعات موجود تو سایت را بسته بندی کرد و در اختیار همه قرار داد .
    پروژه اینه :

دوستان درباره ی اکثر این مطالب تو سایت بحث های زیادی شده ولی این بحث ها به درد اکثر اعضا نمی خوره ، با اجرای ماژولی این پروژه می شه این بحث ها را به پایان برد و بحث های جدیدتر و مهم تری شروع کرد ، از همه ی دوستان علاقمند ( مبتدی ، متوسط ، پیشرفته و حرفه ای ) دعوت می کنم تو این پروژه همکاری کنند . اگر دوستان علاقمند باشند می شه یک هدف هم برای این پروژه تعریف کرد تا انگیزه بیشتر شود .
    به امید همکاری همه ی اعضا
    :applause:
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

پاسخ : پروژه ی همه منظوره ی AVR

من کاملا با این قضیه موافقم . اون رو خیلی مفید می دونم . حتما باید پیگیری بشه.

دیدگاه

سلام من هم با یه همچین کاری موافقم البته فکر کنم قدم به قدم پیش بره بهتره
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

دوستان من 2 ، 3 هفته است که با این سایت آشنا شدم و بلافاصله مجذوبش شدم ، ببینید دوستان زحمات زیادی تو این سایت کشیده می شه و اطلاعات خوبی رد و بدل می شه ، ولی اطلاعات طوری طبقه بندی نشده که هر کسی به راحتی بتواند از اونها استفاده کنه ، بعنوان مثال اگر شما بخواهید با کمک بحث هایی که تو سایت شده یک LCD کاراکتری رو راه بندازین باید همه ی این بحث ها را به دقت دنبال کنید ، کلی فایل از این ور و اونور دانلود کنید تا بتونید به نتیجه برسید ، درسته که حداقل 50% تو زمان صرفه جویی میشه ولی همون 50% باقیمونده در عصر سرعت زمان زیادی است ، من می گم اگر اطلاعات بسته بندی شده نباشد و به اصطلاح کپسوله نشده باشد ، دیگران نمی توانند از آن استفاده ی زیادی ببرند و حق استفاده ی آن منحصر به سازنده ی آن و عده ی معدود ی می شود . قسمتی را به عنوان کتابخانه های AVR راه اندازی کردیم ولی جو اون تاپیک طوری شد که حس کردم اعضای دیگر علاقه ای به شرکت در اونجا ندارند ، تعریف این پروژه برای اینه که همه ی دوستانی که تو زمینه ی AVR کار می کنند تو این بحث شرکت کنند و این حرکت سرعت بیشتری پیدا کند . تو این پروژه هم مسایل جدید مطرح شده هم مسایلی که بارها دربارشون بحث شده ، پس هر کسی در هر سطحی می تونه همکاری کنه .
        البته هدف اینه که اگر یه نفر می خواد زحمتی بکشه برای خودش هم مفید باشه مثلاً برای یک دانشجو ارتباط میکرو و USB میتونه یک پروژه پایانی مناسبی باشه ، پس رو این قضیه کار کنه و هم پروژه ش با کمک اعضای دیگر انجام بشه هم نقشی تو این حرکت داشته باشه .

به نظر من بیایم با کمک همدیگه اطلاعات داخل سایت رو جمع آوری کنیم و بسته بندی کنیم و از اون به بعد دیگه دغدغه ی کار با lcd و usb و ... را نداشته باشیم .
        نظر من درباره ی اجرای این پروژه اینه :

1 - برای هر قسمت یک تیم اعلام آمادگی کنند (تعداد اعضای تیم بستگی به حجم کاری اون قسمت داره)
        2 - هر قسمت به 2 فاز تقسیم بشه
        الف - جمع آوری مقالات موجود درباره ی این موضوع که تو سایت موجوده و تبدیل اونها به یک مقاله ی مختصر ومفید
        ب - جمع آوری سورس کدهای موجود درباره ی موضوع و تبدیل اونها به یک کتابخونه ی درست و حسابی
        3 - توسط دوستان برنامه نویس ویندوز یک برنامه ی Setup نوشته بشه و این کتابخونه ها با document تو سیستم نصب شوند

در کل منظور اینه که بجای اینکه ما تمام این چیزها را نصفه و نیمه یاد بگیریم ، موضاعات خاصی را حرفه ای کار کنیم و به نتیجه برسونیم چون فکر می کنم رمز موفقیت در کار گروهی است . :nerd:
        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

با سلام
          در مورد این پروژه روی من هم حساب کنید هر کاری از دستم بر بیاد . در خدمتم
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

خیلی ممنون از دوستانی که قصد همکاری دارند ، دوستان لطف کنید بگید در کدوم قسمت پروژه و کدوم فاز قصد همکاری دارید که بتونیم کارهارو تقسیم کنیم .
            باز هم ممنون :rolleyes:

دیدگاه

خب من فکر می کنم این پروژه های جامع به چند زبان باید نوشته بشه. چون هدف تو این بخش نرم افزاره پس بهتره یه تیم مثلا با C کار کنن و تیم دیگه با BASIC
              البته مطمئنا منابع موجود برای C بیشتره و طبق یکی از نظرسنجیهای اینجا تعداد کسایی که با BASCOM کار می کنن بیشتره. امیدوارم بچه های حرفه ای بیان و کمک کنن.

دیدگاه

پاسخ : پروژه ی چند منظوره ی AVR

سلام.
                محمد جان طبق بازم یه پیشنهاد عالی دادید.
                هدف اصلی سایت همین بوده و هست و خدا رو شکر بستر سازی های اون هم انجام شده، تمامی پروژه های میکرو کنترلی توی موضوعات مربوطه توسط دستیاران علمی جمع آوری شده، قسمت دانلود ها هم با هدف جمع آوری مقالات کامل شده، راه اندازی شده بنابراین مقالات هم اکثر به صورت دسته بندی در قسمت دانلود ها قابل دسترسی هستن.
                ---
                ولی در مورد این کار
                روندی که تا الان داشتیم روند خوبی بود اینم یه برنامه ریزی کلی هست. به این معنی که با توجه به علاقه مندی دوستان روی یک کتابخونه تمرکز کنیم و کار رو به پایان برسونیم، به این معنی که مثلا اگه داریم روی GLCD کار میکنیم، یه کتابخونه، یه مقاله، چند پروژه نمونه و هر چیز دیگه ای که لازم هست حداقل برای یک زبان ( C یا بیسیک و ...) دربیاریم که خیالمون راحت باشه که مبحث GLCD دیگه بسته شده کسی که اطلاعات مختصری هم داشته باشه با خوندن اون مقاله و دیدن پروژه ها و با استفاده از اون کتابخونه میتونه کارش رو راه بندازه.
                ---
                علت اینکه در مبحث قبلی افراد زیادی اعلام آمادگی نکردن اینه که همه توانایی این کار رو ندارن، من بشخصه تا الان کتابخونه ننوشتم، تابع زیاد درست کردم برای کارای خودم ولی تا الان کتابخونه اش نکردم، برای همین بود که گفتم آموزش رو فراموش نکنید تا همیشه این مسیر ادامه داشته باشه ( بحث ماهی دادن و ماهیگیری یاد دادنه)
                ---
                محمد جان اینها نظر من هست، شما هم خودت خیلی دقت خوبی دارید و هم وقت خوبی میذارید، شما چه برنامه ریزی ای برای این کار مد نظرتون هست؟
                موفق باشید.
                شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

محمد نحوی عزیز :
                  ممنون از حمایت شما و دیگر مدیران

هدف اصلی من از این پروژه اینه که مسیری باز بشه و همه ی افراد بتونند تو اون مسیر حرکت کنند ، چه افراد حرفه ای چه افراد مبتدی
                  یک مساله ای که تو سایت مشاهده می شه اینه که افراد مبتدی نمی دونند چیکار کنند و افراد حرفه ای فرصتی برای وقت گذاشتن مفید ندارند ، من می گم هر قسمت این پروژه رو یک تیم بعهده بگیره و این تیم شامل مثلا یک فرد حرفه ای به عنوان مدیر اون قسمت باشه و فرد یا افراد تازه کار و متوسط که قصد یادگیری دارند تحت نظر این مدیر کارها رو دسته بندی کنند و همواره از مدیر خود کمک علمی بگیرند ، این افراد می تونند دانشجویانی باشند که می خواهند وارد این عرصه بشن ، ( البته بعضی دانشجویان هم در رده حرفه ایها هستند ) اینجوری هم اون شخص حرفه ای مجبور نیست برای ارائه اطلاعات خود زحمت زیادی بکشه هم مبتدیان می تونند یک تجربه ی خوب و حرفه ای داشته باشند در ضمن می تونند از این زحماتشون به عنوان پروژه های دانشگاهی استفاده کنند .

من معتقدم اگر برنامه ریزی کنیم و طبق برنامه پیش بریم نتیجه این همه انرژی مصرف کردن بهینه می شه .

اگر کسی نظر بهتری داره خوشحال می شیم بشنویم

دیدگاه

سلام.
                    محمد جان خب خیلی خوبه، برنامه ریزی با خود شما، فقط کار وقت گیر و طاقت فرسایی هست باید خیلی باحوصله کار رو دنبال کنید. برنامه ریزی رو هم با فاصله زمانی مناسب و با توجه به ظرف زمانی دوستانی که اعلام آمادگی می کنن انجام بدید.
                    منتظر برنامه خوب شما هستیم :nerd:
                    موفق باشید.
                    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

از مباحث ساده تر شروع می کنیم ، پیشنهاد من شروع با RTC هست کسی داوطلب هست ؟

هدف :
                      1 - مدار تست شده ی RTC به علاوه ی باتری Backup
                      2 - کتابخونه ی کار با RTC دارای توابع خواندن و تغییر دادن ساعت و تاریخ
                      3 - امکان تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و بلعکس که با استفاده از کتابخونه ای که جناب shankimout نوشتند به کتابخونه اضافه می شه

دیدگاه

ما هم که خدا رو شکر همه جا هستیم.رو ما هم حساب کنید به عنوان یک عضو قدر :angry: :applause: :wow: :nice:
                        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

با با یه جای هم برای ما تازه کارا بزارین :cry2:
                          انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                          [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                          http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

گفتم که بیشتر هدف این پروژه درگیر کردن دوستان مبتدی و متوسط تو کارهای حرفه ایه البته با کمک حرفه ایها :agree:
                            شما تمایل نشون بده جا برای کار زیاده

حالا کی مایله رو RTCآ‌ کار کنه ؟

دیدگاه

سلام:
                              عالی است :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X