اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه طور باید آرایه تعریف کرد و با چه دستوذی اون رو روی LCD نمایش بدیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه طور باید آرایه تعریف کرد و با چه دستوذی اون رو روی LCD نمایش بدیم

نوشته اصلی توسط روباه
    آره دیگه.دهدهی هست.برای اینکه بصورت باینری نشون بدیم باید یک تابع بنویسیم و با دستور lcd_putchar() صفر و یک رو نمایش بدیم.خودت نمی خوای یه فعالیتی بکنی :applause:
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام:
      به نظرم باید از if استفاده کنیم که اگر 055 بود 11111111 و اگر 255 بود 00000000 رو نمایش بده در این صورت مشکل پیش میاد از این قرار که معلوم نیستش خروجی PORTA چی است
      آرایه ای که من تو برنامه نوشتم آزمایشی است و آرایه اصلی تعداد زیادی کد داره که با یه تاخیر میاد رو پورت
      راهی که به فکر من میرسه اینکه تک تک بیت های PORTA رو بخونیم و متناظر با آن توی یک آرایه 8 بیتی 1 یا 0 قرار بدیم
      شما نظر بهتری ندارید؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام:
        با همون برنامه ای که توی پست قبلی گفتم کار کردم و جواب داد به این صورت که 8 دستور if که میاد و تک تک پایه های پورت رو کنترل می کنه و با توجه به وضعیت پایه متناظر با ارزشی که داره یکی از اجزای آرایه رو تغییر میده
        سپس توی یک حلقه تک تک اجزای ارایه رو با استفاده از دستور lcd_putchar روی lcd نمایش میدم
        کسی راه بهتری نداره

دیدگاه

من میخاستم خودت یه راه پیدا کنی که نشد :cry2:
          ببین شما در یک حلقه for ایکه 8 بار تکرار میشه با استفده از 8 دستور if که از بیت صفرم چک کنن تا بیت هفتم.هر کدام یک بود با تابع lcd_putchar() بدون استفاده از lcd_gotoxy() چون میخایم پشت سر هم 8 تا 1 و 0 رو بزاره میفرستس رو LCD
          متوجه شدی؟
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روباه
            ... استفاده از lcd_gotoxy() چون میخایم پشت سر هم 8 تا 1 و 0 رو بزاره میفرستس رو LCD
            متوجه شدی؟
            سلام:
            این دستور رو استفاده کردم
            lcd_gotoxy (0,1);
            و نیازی نیستش که مرتب آدرس جدید بدیم خود lcd بعد از نوشتن هر کاراکتر مکان نما رو جلو می بره
            منظور من از راه حل دیگری این بود که راهی باشه که بجای 8 دستور if و else از دستوری استفاده کنیم که برنامه کم حجم تر باشه و سرعت اجرا بره بالا

دیدگاه

برای اینکار باید پرت رو تعریف کنی بصورتی که از یک دستور if و دونه دونه بالا رفتن شماره پین پورت استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روباه
                برای اینکار باید پرت رو تعریف کنی بصورتی که از یک دستور if و دونه دونه بالا رفتن شماره پین پورت استفاده کنی
                سلام:
                من نفهمیدم منظورتون چیه
                میشه بیشتر توضیح بدید :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X