اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[برنامه نمونه] راه اندازی ماژول LCD 2.8 اینچی فروشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل راه اندازی ال سی دی ماژول N96

جناب آقای مهندس بلورچیان با سلام احتراما پیرو مذاکره تلفنی امروز و بعد از دانلود برنامه AVR ، تبدیل به بسکام و اعمال به ال سی دی متاسفانه بنده هنوز نتیج نگرفتم . لطفا بیشتر راهنمائی بفرمائید. با تشکر نوروزی

دیدگاه

پاسخ : [برنامه نمونه] راه اندازی ماژول LCD 2.8 اینچی فروشگاه

اگر برای دوستان امکان داره در مورد راه اندازی 8 بیتی این ال سی دی توضیح بدن. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ravanjok
        والا من c بلد نیستم با بسکام راش انداختم،خوبیه 8 بیتی اینه پورت الکی پر نمیشه،سرعتم فرق نمی کنه
        سلام دوست عزیز و گرامی شما لطفا برنامه بست کام روی سایت بزار خودمون به c تبدیل می کنیم :read:

دیدگاه

سلام آقای اکرمی برای من هم صفحه سفید است پورت jtag هم خاموشه وقتی برنامه را compile می کنم 3 تا warning میده برا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام آقای اکرمی برای من هم صفحه سفید است پورت jtag هم خاموشه وقتی برنامه را compile می کنم 3 تا warning میده برا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emadrezvani
              راه اندازی نشد ! اتصالات برسی شده ... ساختار خاصی داره ؟! کسی بجز آقای اکرمی راه اندازی کردهآ‌؟

اضافه شده در تاریخ :
              واقعا جای سوال هست ! من تمام اتصالات و ولتاژ کار ۳ ولت رو دوباره برقرار کردم. اما باز صفحه lcd سفید هست. مشکل کجاست ؟ همچین تازه کار هم نیستم که مشکل مبانی کار رو داشته باشم. لطفا مسئولین سایت راهنمایی بفرمایند. تازه lcd از فروشگاه سایت خریداری شده و اطمینان به سالم بودن هم از این طریق دارم.

دیدگاه

با تشکر از دوستان، مشکل سفید بودن صفحه رفع و راه اندازی شد. مشکلات خودم رو میگم شاید برای دوستان مفید باشه:
                1- اتصالات = از اهم متر (بوق دستگاه برای تست اتصال) استفاده کردم و بین نقاط پایین (از مجموعه نقاط پایین برد استفاده کردم) و نقاط کناری تست زدم . 2 تا از اتصالات قطع بود. احتمالا دلیلش لحیم کاری بد من بوده (برد تحمل حرارت پذیری بالا نداره :twisted
                2- برای میکرو (Atmega 32) از ولتاژ 5v استفاده میکردم که کار نکرد . بعد از 3.3 ولت LCD برای میکرو استفاده کردم و درست شد (اگر کسی دلیلش رو بگه ممنون میشم) به عبارتی تغذیه میکرو و LCD رو یکی (3.3) کردم.
                3- Jtag هم که عزیزان در موردش گفتن...

دیدگاه

با سلام
                  برای راه اندازی ماژول یک بار دیگه برنامه رو خودتون بنویسید نیازی به تغییر نداره
                  فایل دانلود مشکل داره ، کدویژن خطا نمی دهد ولی برنامه اجرا هم نمی شود :job:

دیدگاه

سلام
                    دست تمام دوستانی که به سوالات بچه ها جواب میدن درد نکنه :applause:
                    راستش منم که دستگاهو راه اندازی میکنم صفحه ال سی دی سفیده که اونم فکر کنم مال ال ای دی ها باشه.اگه میشه بیشتر به این مشکل رسیدگی کنین تا هرچی زودتر حل شه.
                    خدا خیرتون بده.ممنون
                    هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

سلام آقای دکتر شریف شریف زاده من بسکام کار می کنم میشه یه نمونه برنامه ای بذارید؟
                      ممنون میشم

دیدگاه

بفرمایید :rolleyes:
                        یه فایل zip واستون پلود میکنم که انشاالله اگه کسی مشکلی داره حل بشه، توی این فایل، یه pdf هستش که از سیر تا پیاز راه اندازی TFT رو گفته (البته به زبان فارسی)،شماتیکو گفته، تابع هم توش هست و چندتا مثال هلو هم براش داده و توضیحاتش بقدری آسون و سادست که هر کسی میتونه 100% راش بندازه، خیلی راحت و دلچسب. اینم لینکش، فقط دعا کنین این ترم همه رو پاس کنم -O<
                        http://s5.picofile.com/file/8131847734/TFT_LCD.zip.html
                        عزت زیاد
                        انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                          اینکه به زبان سیه
                          آقا گفتن بسکام بزار نه سی
                          :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO:
                          آخه تابع C رو که دارین! خوب تبدیل کردنش به بسکام که کاری نداره، من وقتشو ندارم وگرنه انجام میدادم، شما یه هلو میخواین که بره تو گلو! :smile:
                          با کمی تلاش میتونید تبدیلش کنید، دنبال کتابخونه برای بسکام نباشید چون نیس، اگر هم باشه مال این ال سی دی نیست، حالا یه نفر که حوصله زیادی داره بشینه تبدیلش کنه، زیادم طولانی نیست، همش هزار خطه :mrgreen:
                          اگه میتونین و براتون مقدوره برین C رو هم یا بگیرین تا دیگه مشکلی نداشته باشین، به خدا قسم چندتا دستور بیشتر نیس، بقیشو کدویزارد بدبخت مینویسه :NO: ماهیاتا عین همن فقط شکل دستورات متفاوته، همین، توی بسکام گیر نکنین خواهشا، این یه توصیه برادرانست، اگه 10% C بلد باشین میتونین با این کتابخونه کار کنین، اینو قول میدم :biggrin: توی این مقاله که پ کردم، کلی توضیح داده، خط به خط، یه برنامه نمونه هم نوشته که خیلی کوتاهه چون از توابع کتابخانه استفاده کرده، چند خط بیشتر نیست!!!
                          انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

ببخشید الان ال سی دی های توی فروشگاه ECA همون 2.8 اینچی ها که فیبر قرمز دارند با این راه ادازی میشه؟
                            ممنون

دیدگاه

سلام شرمنده نمونه برنامه در بسکام می خواستم؟خواهشا
                              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keivansadeghi
                                ببخشید الان ال سی دی های توی فروشگاه ECA همون 2.8 اینچی ها که فیبر قرمز دارند با این راه ادازی میشه؟
                                ممنون
                                بله همین ال سی دی ها رو باید راه اندازی کنی
                                هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X