اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[برنامه نمونه] راه اندازی ماژول LCD 2.8 اینچی فروشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [برنامه نمونه] راه اندازی ماژول LCD 2.8 اینچی فروشگاه

نوشته اصلی توسط alidehghan288
    به طور کلی این ال سی دی 37 پایه دارهکی گفته سرعت ARM پایینه اگر از حداکثر سرعت استفاده کنید بار گیری تصویر قابل دید نیست مانند گوشی های موبایل!!!!
    برای مثال میکروی LPC1768 حد اکثر سرعتش 100Mh هست که خیلی زیاده برای این مدل LCD
    من که با atmega128 و کریستال 16 راضی بودم و تصویر رو توی 2 ثانیه باز میکنه :agree:
    لطفا اول تحقیق کنید بعد جواب بدید!!!
    چون خودم امتحان کردم دارم میگم.
    دو تا برنامه امتحان شده. یکی برنامه آماده همین سایت. یکی هم یه برنامه دیگه از رفقا بود.
    در ضمن کی گفته تمام کلاک صرف می شه؟
    100 مگ باید کلی شکسته بشه در ضمن برا این که حرف منو امتحان کنین برید یه برنامه بنویسید که یه پورت رو پشت سر هم 1 و 0 کنه بعد با اسکپ ببینید کلاک رو می گیرید؟
    تصویر دیگه مثل صفحه موبایل نخواهد بود.
    من تصویر رو با mmc تو یک ثانیه اونم با mega32 گرفتم.(یه نکته مهم برا avr هم این که برنامه رو برای سرعت optimize کنین)
    در ضمن اگه دیتا شیت آیسی این ال سی دی رو بخونین حدود 200 تا پایه داره پس لطفا اگه دیتاشیتشو خوندین بیاین بحث کنیم.

دیدگاه

در ضمن کی گفته تمام کلاک صرف می شه؟
      والله من که تاحالا در عملی با ARM کار نکردم فکر کردم مانند AVR از تمام کلاک استفاده میکنه
      دیتا شیت آیسی این ال سی دی رو بخونین حدود 200 تا پایه داره پس لطفا اگه دیتاشیتشو خوندین بیاین بحث کنیم.
      دیتاشیت این lcd در مورد چیپ اون داره حرف میزنه که نزدیک 200 پایه داره
      اما خود lcd به طور کلی 37 پایه داره
      معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

(یه نکته مهم برا avr هم این که برنامه رو برای سرعت optimize کنین)
        optimize چیه؟ :mrgreen:
        میشه بیشتر توضیح بدید؟

دیدگاه

optimize چیه؟ :mrgreen:
          میشه بیشتر توضیح بدید؟
          منظورش تنظیمات کد ویژنه (کنفیگ)
          هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

OK

دیدگاه

سلام بر اساتید عزیز اگه میشه یک برنامه ی آزمایشی برای بسکام بزارید خیلی زروریه
              مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
              [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

اینم آموزش راه اندازی این LCD با بسکام (16bit):
                  http://up.electro2014.ir/up/electro2014/LCD%20N96.rar
                  تشکر یادتون نره!!! :mrgreen:

دیدگاه

والله من که تاحالا در عملی با ARM کار نکردم فکر کردم مانند AVR از تمام کلاک استفاده میکنه
                    شرمنده بازم مزاحم می شم اما تو همون AVR هم کی گفته تمام کلاک می تونه صرف IO بشه؟
                    برا اینکه حرفم رو امتحان کنین یه برنامه بنویسین تو یه حلقه while(1) گیرش بندازین یکی از خروجی ها رو بدون تاخیر صفر و 1 کنین و خروجی رو اسکپ ببینین.
                    این شکلی
                    while(1)
                    {
                    PORTA=0x01;
                    PORTA=0x00;
                    }
                    نتیجشو خودتون ببینین.

دیدگاه

لام میشه یکی مشکل سفیدی lcd را حل کنه؟؟؟؟؟! همه ی اون کارایی که دوستان گفتنو من انجام دادم ولی جواب نمیگیرم بازم سفیده لطفا راهنمایی کنید.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hero.seller17
                        لام میشه یکی مشکل سفیدی lcd را حل کنه؟؟؟؟؟! همه ی اون کارایی که دوستان گفتنو من انجام دادم ولی جواب نمیگیرم بازم سفیده لطفا راهنمایی کنید.....
                        این سه تا موضوعو چک کنین.
                        1) اتصال پایه ها برقرار باشه.(بالا پایین یا جابه جا نزده باشین)
                        2)اگه از پورت c استفاده کنین jtag رو غیر فعال کنین.
                        3)اگه از پورت c استفاده نمی کنین چک کنین اتصالاتتون درست باشه.
                        در ضمن ولتاژ تغذیه میکرو با تغذیه lcd حتما تو یه سطح باشه(همون 3.3)

دیدگاه

سلام ممنون از راهنمایی...راستش من با arm راهش انداخته بودم اما نکته اخر جالببب بود! چون میکرو را 5 میدم اما lcd را 3.3 میدم یعنی دلیلش همینه؟فردا با سخت افزار تستش میکنم.......

دیدگاه

بله من به همین مشکل برخوردم و یه دو ساعتی وقتمو گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_22002
                              بله من به همین مشکل برخوردم و یه دو ساعتی وقتمو گرفت.
                              سلام من این کار هم کردم ولی باز راه نیوفتاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              ایا کریستال مهمه؟
                              دیگه باید چیکارش کنم/ :cry2: :eek:

دیدگاه

سلام
                                دوستان LCD معرفی شده با در لینک زیر با اینی که تو فروشگاه هست فرق داره ؟ چون چپیهاشون که یکی هست.
                                http://www.hotmcu.com/28-touch-screen-tft-lcd-with-all-interface-p-63.html?cPath=6_16
                                کسی با آردوینو این lcd رو راه اندازی کرده ؟
                                برای من همچنان سفید میمونه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X