اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط اندروید یا AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط اندروید یا AVR

اقا کسی نمیدونه چطوری میکرو رو به ایفون متصل کنیم ؟ تو اپ استور سرچ کردم یه سری نرمف افزار اماده برای اردونیو بود که با شبکه کار میکردن
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
      اقا کسی نمیدونه چطوری میکرو رو به ایفون متصل کنیم ؟ تو اپ استور سرچ کردم یه سری نرمف افزار اماده برای اردونیو بود که با شبکه کار میکردن
      سلام
      منم برای اندریود نرم افزار و هم مدار ی که به پورت otg میخوره و به میکرو متصل میشه را که با اردینو بود پیدا کردم ولی نمیخوام با اردینو باشه چون یک سری سخت افزار و برنامه ها باز اضافه میشه و هزینه خیلی بالا میره . شما هم بهتره با همون avr بهش متصل بشین و برنامش را که راحت تر هم هست با بیسیک یا سی بنویسین تا هم هزینه کم بشه و هم دست وپا گیر نشه . اگه با اردینو کار کنی انوقت مجبور میشی هی سخت افزار بخری برات شیلد و یک سری برد هایی که نیاز داره .که فکر کنم نصرفه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
        سلام
        منم برای اندریود نرم افزار و هم مدار ی که به پورت otg میخوره و به میکرو متصل میشه را که با اردینو بود پیدا کردم ولی نمیخوام با اردینو باشه چون یک سری سخت افزار و برنامه ها باز اضافه میشه و هزینه خیلی بالا میره . شما هم بهتره با همون avr بهش متصل بشین و برنامش را که راحت تر هم هست با بیسیک یا سی بنویسین تا هم هزینه کم بشه و هم دست وپا گیر نشه . اگه با اردینو کار کنی انوقت مجبور میشی هی سخت افزار بخری برات شیلد و یک سری برد هایی که نیاز داره .که فکر کنم نصرفه .
        میگم یه همچین چیزی پیدا کردم چیزی که avrمستقیم به iosمتصل کنه رو ندیدم :sad:

دیدگاه

میگم یه همچین چیزی پیدا کردم چیزی که avrمستقیم به iosمتصل کنه رو ندیدم :sad:
          البته منم اصلا برای IOS ندیدم ولی برای اندروید چرا . یکی از دوستان برا اندروید پیدا کرده بود . که فعلا در تماسم و
          الان خودم دارم روش کار میکنم تا بتونم با AVR به OTG متصل بشم . اگه شد و به خیر گذشت ازش فیلم میگیرم و قرار میدم . :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            البته منم اصلا برای IOS ندیدم ولی برای اندروید چرا . یکی از دوستان برا اندروید پیدا کرده بود . که فعلا در تماسم و
            الان خودم دارم روش کار میکنم تا بتونم با AVR به OTG متصل بشم . اگه شد و به خیر گذشت ازش فیلم میگیرم و قرار میدم . :nerd:
            فیلمش فقط دهن مارو اب میندازه :cry:

دیدگاه

سلام
              من با ماژول hc-05 کار کردم خیلی راحته فقط باید کار با ارتباط سریال بلد باشی ی سایت برای راه اندازیش هست اونجا برید "الکترولب" استپ به استپ توضیح دادن اگر مشکلی هم داشتین تو نظراتش حتما بخونید حل میشه

برای نرم افزار ها هم خیلی نرم افازر ها هست تو هر مدل os برای گوشی هم که تو اینترنت سرچ کنید bluetooth terminal هست برای ارتباط باهاش

من از سایت appinventer ی نرم افزار درست کردم خیلی راحت

وارد سایت بشید چیلتر شکن و اکانت گوگل و بعد طبق این آموزش تصویری نرم افزار را بسازید در عرض 2 دقیقه فقط
              اینم لینک مستقیم از فیلم
              http://gof.ir/axat/App-Inventor-2-tutorial-Android-Control-Arduino-with-HC-06-Bluetooth-module.mp4.html

فقط یک نکته : تو قسمت text که میخایید ارسال کنید این را هم اضافه کنید آخر متن \n مثلا led1on\n

دیدگاه

برا USB اکثر کمپانی های تولید کننده چیپ های USB به سریال ، لایبرری اندرویدی برای دستگاه های دارای OTG هم آماده کردن
                برای وای فای و بلوتوث هم بدون هیچ لایبرری میشه خیلی راحت با دستگاه های اندرویدی تبادل دیتا داشت.
                اما برا iOS فقط وای فای و BLE رو میشه ازش استفاده کرد و با USB هم تقریبا محاله (مگر یه سری دستگاه های جیلبریک شده یا با داشتن لایسنس از اپل)
                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Geekboy
                  سلام
                  من با ماژول hc-05 کار کردم خیلی راحته فقط باید کار با ارتباط سریال بلد باشی ی سایت برای راه اندازیش هست اونجا برید "الکترولب" استپ به استپ توضیح دادن اگر مشکلی هم داشتین تو نظراتش حتما بخونید حل میشه

برای نرم افزار ها هم خیلی نرم افازر ها هست تو هر مدل os برای گوشی هم که تو اینترنت سرچ کنید bluetooth terminal هست برای ارتباط باهاش

من از سایت appinventer ی نرم افزار درست کردم خیلی راحت

وارد سایت بشید چیلتر شکن و اکانت گوگل و بعد طبق این آموزش تصویری نرم افزار را بسازید در عرض 2 دقیقه فقط
                  اینم لینک مستقیم از فیلم
                  http://gof.ir/axat/App-Inventor-2-tutorial-Android-Control-Arduino-with-HC-06-Bluetooth-module.mp4.html

فقط یک نکته : تو قسمت text که میخایید ارسال کنید این را هم اضافه کنید آخر متن \n مثلا led1on\n
                  سلام
                  من صرفا جهت اتصال مستقیم به مینی usb یا otg به میکرو را میخواستم . وگر نه با وایفای و بلوتوثش کار کردم . و نمیخوام با اونا باشه .
                  اما یه چیزایی پیدا کردم که کار را راحت میکنه مثل استفاده از ای سی pl2303 که یه ای سی usb به سریال هست که تبدیل usb به سریال هست . و درایور اونم باهاش هست که تو اندروید نصب میشه اما هنوز روش کار نکردم . و در حال بررسی هستم از دوستانی هم که باش کار کردن اگه اطلاعاتی دارن همراهی کنن .
                  اینم لینکش که تو فروشگاه ایران میکرو هست

http://www.****.ir/eshop/%D9%85%D8%A...xd-usb-8-.html

فیلمش فقط دهن مارو اب میندازه :cry:
                  شاید . ولی لقمه اماده هم باعث میشه که خودمون خلاق نشیم . چیزی یاد نگیریم . اما این طوری باعث میشه که خودمون تلاش کنیم چیزی بفهمیم . مثل تحریم ایران از طرف غرب میمونه :mrgreen: که باعث شده خودمون روی پای خودمون وایستیم و اون چیزی را که خواستیم بدست بیاریم . :nerd:

دیدگاه

و دیگه این که یه لقمه اماده تر هست تو فروشگاه افتاب که ماژول و درایور ای سی PL2303 وجود داره .
                    که دیگه نیازی به درست کردن سخت افزار نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                      برا USB اکثر کمپانی های تولید کننده چیپ های USB به سریال ، لایبرری اندرویدی برای دستگاه های دارای OTG هم آماده کردن
                      برای وای فای و بلوتوث هم بدون هیچ لایبرری میشه خیلی راحت با دستگاه های اندرویدی تبادل دیتا داشت.
                      اما برا iOS فقط وای فای و BLE رو میشه ازش استفاده کرد و با USB هم تقریبا محاله (مگر یه سری دستگاه های جیلبریک شده یا با داشتن لایسنس از اپل)
                      اطلاعات بیشتر راجب وای فای لدفا

دیدگاه

سلام

اینم مدار کامل این ای سی که فقط اگر دوستان گرفتن و استفاده کردن از ای سی PL2303TB فقط استفاده کنن
                        چون تمامی ویندوز ها را ساپورت میکنه منجمله اندروید و دیگه نیاز به چیز خواصی هم نداره . من اینا ساختم و به پورت otg گوشیم دادم و همچنین به لب تاپ مشکلی نداشت و خوب اطلاعات را ساپورت میکنه جالبه که بدونین این ای سی را میتونین مستقیما از پایه های اون بصورت ورودی و خروجی gpio هم بدون استفاده از میکرو و برنامه نویسی استفاده کنین . ولی app را خودتون باید بنویسین که من در حال این کارم . فعلا تموم نشده . ولی تو ویندوز xp تا 8 را موردی ندارین :nerd:

دیدگاه

به درخواست برخی دوستان :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110714.0

دیدگاه

به نام خدا

سلام
                            دوستان یک فروشگاه ایرانی پیدا کردم که IOIO می فروشه

http://www.iran-module.ir/product_info.php/products_id/384/pname/%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-IOIO-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF
                            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام .برای اتصال ماژول به میکرو فقط منبع تغزیه ماژول وصل بشه و txdوrxdمیکرو وماژولو بهم وصل کنیم کافیه؟ونیاز به قطعه ی دیگری نداره؟

دیدگاه

ارتباط اندروید یا AVR

سلام .برای اتصال ماژول به میکرو فقط منبع تغزیه ماژول وصل بشه و txdوrxdمیکرو وماژولو بهم وصل کنیم کافیه؟ونیاز به قطعه ی دیگری نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X